Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Η πρωτότυπη εικόνα της Παναγίας Σουμελά στο Κιλκίς

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
H Ιερά Μητρόπολις Πολυανής, Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει στους ευσεβείς ορθοδόξους χριστιανούς της Μητροπολιτικής μας επαρχίας πως φέτος στο Πανηγύρι των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων πολιούχων Κιλκίς θα έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία να υποδεχθούμε και να προσκυνήσουμε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά (πρωτότυπη εικόνα) εκ της Ιεράς Μονής της στην Καστανιά Ημαθίας μετά από αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ και έγκριση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και του Δ.Σ. του Ιδρύματος “ΠΑΝΑΓΊΑ ΣΟΥΜΕΛΑ”.

Η Υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Σουμελά θα γίνει την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 5:00μ.μ. και θα παραμείνει στον Ιερό Ναό των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων πολιούχων Κιλκίς μέχρι την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 οπότε και θα αναχωρήσει στις 12:00μ.μ.

Κατά την διάρκεια την παράμονής της Παναγίας Σουμελά στο Κιλκίς θα τελούνται ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα εκδοθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.