Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού (11/12/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Κυριακή με ποδόσφαιρο για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, η οποία τη Κυριακή το πρωί βρέθηκε στο Πολύκαστρο λαμβάνοντας μέρος στο τουρνουά που διοργάνωσε η Α.Ε. Πολυκάστρου με όλα της τα ηλικιακά τμήματα.

Παρά το τσουχτερό κρύο τα Μπαμπίνι, οι δύο ομάδες Προτζούνιορ, οι δύο ομάδες Τζούνιορ, οι δύο ομάδες Προπαίδων και οι Παίδες έδωσαν μαζικά το παρών και ευχαριστήθηκαν το αγαπημένο τους παιχνίδι. 

Επίσης έλαβαν μέρος πέραν της γηπεδούχου ομάδας, ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων, ο Ντίνος Κούης και η Νίκη Ευκαρπίας.

Ευχαριστούμε την ακαδημία του Πολυκάστρου για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα παιδιά μας και στο προπονητικό τιμ και συγχαρητήρια για τη διοργάνωση.

Επιχείρηση...Πιερικός
Άμεση επιστροφή στις προπονήσεις για τον Κιλκισιακό, με τον Μάκη Κατσαβάκη να υποδέχεται το μεσημέρι της Δευτέρας τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου.

Στιγμές ξεκούρασης και αποθεραπείας για όσους έπαιξαν τη Κυριακή, και πρόγραμμα για τους υπόλοιπους, καθώς ακολουθεί το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πιερικό.

Νέα προπόνηση τη Τρίτη στο Σταυροχώρι που θα είναι και η τελευταία πριν το ματς με την ομάδα της Κατερίνης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.