Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Με νίκη, νίκη και νίκη έκλεισε το 2017 ο ΑΙΑΣ

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Σαρωτικό κλείσιμο του 2017 έκαναν τα κορίτσια του Αίαντα. Το Σάββατο η ομάδα των Κορασίδων κέρδισε εκτός έδρας την Εδεσσαϊκή με 0-3 παραμένοντας στην κορυφή του Πρωταθλήματος Μακεδονίας.

Την Κυριακή η ομάδα των Παγκορασίδων κέρδισε και αυτή εκτός έδρας την Νίκη Αιγινίου με 0-3 παραμένοντας επίσης στην κορυφή του Πρωταθλήματος Μακεδονίας.


Την Τετάρτη η ομάδα των Γυναικών στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών κέρδισε εύκολα με 3-0 τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ξεκινώντας ιδανικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Εξαιρετική εμφάνιση από τις γυναίκες που παρουσιάστηκαν πανέτοιμες και έδειξαν ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Ο νέος προπονητής του συλλόγου Σολκίδης Άγγελος στο ντεμπούτο του σε επίσημη διοργάνωση κατάφερε και ισοφάρισε το ρεκόρ της γυναικείας ομάδας (με 25-2).

Αξίζει να αναφέρουμε πως το σκορ αδικεί την αξιόμαχη ΓΑΣ Αλεξάνδρειας η οποία δεν κατάφερε να αποδώσει αγωνιστικά τις πραγματικές της δυνατότητες.

Σύνθεση ομάδας: Λιάλια Ιωάννα (διαγώνια), Κώστογλου Σταυρούλα (διαγώνια), Κώστογλου Σοφία (ακραία), Κατικαρίδου Κατερίνα (πασαδόρος), Λάλιου Ντία (κεντρικός), Σαλαμανδράκη Παναγιώτα (κεντρικός), Κωφίδου Ολυμπία (libero), Ναλπαντίδου Χριστίνα (πασαδόρος), Φούρα Ξανθή (Libero), Σταμπουλή Ηλέκτρα (Κεντρικός), Κωνσταντινίδου Χριστίνα (ακραία), Καντίδου Δέσποινα (ακραία)

Προπονητής: Σολκίδης Άγγελος

Γυμναστής: Αβραμίδης Ανδρέας

Έφορος: Φούρας Πέτρος

Τρία στα τρία ο τελικός απολογισμός για τις κοριτσάρες του συλλόγου οι οποίες με τις αγωνιστικές παρουσίες τους τα τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει να εδραιώσουν τον σύλλογο ως μία υπολογίσιμη δύναμη σε όλες τις κατηγορίες και ταυτόχρονα να βάλουν το Κιλκίς στον χάρτη του βόλεϊ.

Οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών (ακαδημιών) συνεχίζονται για παιδιά από Α' έως ΣΤ' δημοτικού ενώ υπάρχουν τμήματα και για παιδιά Γυμνασίου.
Υπεύθυνος Πετοσφαίρισης: Αβραμίδης Ανδρέας Τ. 6972030876 E. info@aiaskilkis.gr

Πληροφορίες: fb.com/aias.kilkis.volleyball/

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας: ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ - PIZZA BAR - Amiridis Fruits

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.