Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Αυτοί είναι τα 4 άτομα που λήστευαν επιβάτες λεωφορείων

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης με αποκλειστικό σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων και δη κλοπών σε βάρος πολιτών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της 27-11-2017, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν τους ανωτέρω τη στιγμή που αποβιβάστηκαν από αστικό λεωφορείο στο κέντρο της πόλης, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών απέρριψαν στο έδαφος μία κάρτα τραπέζης και έγγραφα, τα οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από επιβάτιδα του λεωφορείου.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, αφαίρεσαν από έτερη επιβάτιδα αστικού λεωφορείου ένα κινητό τηλέφωνο με κάρτα μνήμης, η οποία βρέθηκε στην κατοχή τους.

Επιπλέον, στην κατοχή των συλληφθέντων αλλά και σε έρευνες των οικιών τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (11) συσκευές κινητών τηλεφώνων και (1) φορητός υπολογιστής (τάμπλετ) και διερευνάται το νόμιμο της κατοχής τους.

Επίσης, σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης για περιπτώσεις κλοπών, ενώ σε βάρος του 61χρονου εκκρεμούσαν (2) αποφάσεις για διάφορα αδικήματα

Πρόκειται για τους:

1) ( επ) DOUKA ή DOYKA ή DUKA ή XHEKO (ον)ANDON ή ARJAN ή EKTOR ή HECTOR ή HEKTOR του AGI ή HAMIT ή HASI ή HATZI ή HAXHI ή XAXHI ή XATZI και της FAJRE ή GEMILE ή HXEMILE ή JEMILE ή JEMINA ή JEMIRI ή TEMIRI ή TZEMILE ή XHEMILE , γεν. 1964 ή 1958 στην Αλβανία


2) (επ) GJOZI (ον) ENVER ή ALEKS ή PETPO ή PETRO του RAMIZ ή RAMIS και της RABIJE ή RABIA ή RABIE , γεν. 1965 στην Αλβανία


3) (επ) FILI ή PINDERI (ον) ARTUR ή SHKELQIM ή NIKO του MOARREM ή MUHARREM ή GIORGO ή JORGO και της NIDE ή FARIDE ή VANGELITSA , γεν. 1960 στην Αλβανία


4) (επ) HERRI ή SKENDER ή SKANDAR (ον) SKENDER ή HERRI του MURTEZA ή MYRTEZA ή MIRTEZAN και της KAVE ή KASE ή KAIA ή KAYE , γεν. 1956 στην Αλβανία


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 29-12-2017, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388325. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.