Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Στο Δήμαρχο Κιλκίς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Δελτίο τύπου Συντονιστικής Επιτροπής  Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κιλκίς
Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αποτελούμενη από την Συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου, τον Γραμματέα Κυριάκο Ανανιάδη καθώς και τους Πολιτευτές Βασίλειο Σιαμπάνη και Νικόλαο Τατίδη, στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Σισμανίδη.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινωνικά, υποδομών, παιδείας αλλά και τεχνικών έργων. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παρουσίασαν τις απόψεις τους και τις ενέργειές τους σχετικά με τα θέματα αυτά. 

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, παρουσίασε το έργο που έχει στόχο να πραγματοποιήσει μέχρι το τέλος της θητείας του. Σε κάποια θέματα υπήρξε σύμπτωση απόψεων, ενώ σε κάθε περίπτωση τον διαβεβαιώσαμε πως θα είμαστε δίπλα του, εφόσον ζητηθεί η αρωγή μας στο έργο του, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών.

Τόσο η Συντονιστική Επιτροπή και οι πολιτευτές του Κινήματος, όσο και ο Δήμαρχος Κιλκίς υποσχεθήκαμε πως αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί, με όραμα και τελικό στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών, αντιμετωπίζοντας το κάθε θέμα με ανθρωπιά και κοινωνική ευαισθησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.