Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Εντός έδρας ήττα για τις Ελπίδες από τον Σ.Σ Μουριών

Την ήττα γνώρισε η Β' ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς , με 0-2 από τον Εθνικό Σ.Σ. Μουριών. Η ομάδα των Ελπίδων παρασύρθηκε από το παιχνίδι των φιλοξενούμενων, οι οποίοι σε όλη την διάρκεια προσπαθούσαν να κρατήσουν χαμηλό ρυθμό παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και να χάσουν 3 πολύτιμους βαθμούς. 

Το 0-1 έγινε στο 33’ σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις στα καρέ των Ελπίδων. Ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βάλουν ρυθμό στο παιχνίδι και να το φέρουν σε ισορροπία, ήρθε η αποβολή του Κωνσταντινίδη με δεύτερη κίτρινη στο 47’ και αποσυντόνισε την προσπάθεια. 

Η ομάδα των Ελπίδων ρίσκαρε περισσότερο, ανοίχτηκε και στο 68’ δέχτηκε το δεύτερο τέρμα. Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 ως γηπεδούχοι στο γήπεδο του Χωρυγίου, με την Προοδευτική Σταυροχωρίου. 

Σύνθεση : Κωστελίδης,Τσακιρίδης (70’ Κουρουζίδης), Κωνσταντινίδης, Καλαϊτζης, Ανανιάδης, Μαχμουτάι (70’ Αλμπανίδης), Μπαλάσκας (31’ Μακάριος), Νικολαΐδης, Ζαφειρόπουλος (50’ Μαργαριτόπουλος), Αλεξανδρίδης, Κεσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.