Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Υγιεινό περίπατο έκαναν οι γυναίκες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τρία στα τρία για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού που το μεσημέρι της Κυριακής επιβλήθηκε με 9-0 του Α.Ο. Θράκης στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Με αυτό το αποτέλεσμα το συγκρότημα του Λάζαρου Δελήπαλτα εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, κάνοντας ευχάριστες γιορτές.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δε μπόρεσε να αντισταθεί στον ΑΟΚ, που έχασε ευκαιρίες είχε οριζόντιο δοκάρι στο 20' με τη Χατζηγεωργιάδου και εν τέλει πέτυχε δύο γκολ με τη Μαρία Φούρναρη με πλασέ στο 25' και κεφαλιά στο 31'.

Στο 35' η Μουρατίδου με ατομική ενέργεια πέτυχε το 3-0, δύο λεπτά αργότερα η Μίγγου χρίστηκε και αυτή σκόρερ, με την Καργιώτη να σημειώνει αυτογκόλ στο 41'. Στο 44' η Καραβασίλη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0.

Παιχνίδι κατοχής στην επανάληψη για τον Κιλκισιακό, και δύο γρήγορα γκολ της Κικής Αναστασιάδου στο 56' και στο 57' έφτασαν το παιχνίδι στο 8-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 73' η Χατζηγεωργιάδου.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη (46' Μέλανι), Πουλιοπούλου (46' Κουτσουραδή), Παρπαρά, Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Μίγγου (43' Τσιόνκη), Χατζηγεωργιάδου, Νικολαΐδου, Φούρναρη, Καραβασίλη (58' Παπαδοπούλου).
Α.Ο. ΘΡΑΚΗΣ: Φώτη, Μανδάνη, Δήμου, Ζήτση, Ματοσιάν, Χριστοφόρου, Καργιώτη, Κασταρίδου, Παντελίδου, Χόνδρου, Αχειλαρούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.