Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς σε Όλυμπο, Δράμα, Βεργίνα και Κρήτη

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην Δράμα με την υπέροχη Ονειρούπολη ,τα πολύχρωμα φωτάκια και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα μεγάφωνα, πραγματοποιήθηκαν τα "Βαλδίρκεια 2017". 

Ο Γιώργος Χνιτίδης με τον γιο του Σάββα δεν έχασαν την ευκαιρία να τρέξουν στα 10 χιλ και στα 1000 μέτρα αντίστοιχα. Ένα νέο μέλος ετοιμάζεται αφού ο μικρός κατάφερε να είναι 10ος στο σύνολο των μικρών παιδιών

Την ίδια μέρα τα μέλη του συλλόγου μας Λεόντιος Κωνσταντινίδης και Γιώργος Σταμπουλής συμμετείχαν στον 14ο Μινωίκό Άθλο που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης. 

Η διαδρομή του αγώνα από την Φαιστό στην Κνωσό, ενώνει τα δύο Μινωικά παλάτια και έχει μήκος 70 χιλιόμετρα. Ο αγώνας διεξήχθη για 9η χρονιά και προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών υπερμαραθωνοδρόμων της χώρας μας.

Ένας αγαπημένος αγώνας με πολλές συμμετοχές είναι και ο 6ος Φιλίππειος Δρόμος (Αρχαιολογικός Χώρος Βεργίνας- Φράγμα Αλιάκμονα-Βέροια) που διεξήχθη την Κυριακή. Μια ευκαιρία για επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου της Βεργίνας. 

Πάντα παρόντες ως Σύλλογος και αυτή τη φορά έτρεξαν στην ανηφορική αυτή διαδρομή των 14,6 χιλ. οι Σολομών Αμανατίδης, Στέλιος Δελόγλου, Νίκος Αναστασίαδης. Επίσης το Σάββατο στην διαδρομή των 5 χιλ έτρεξε ο Γιώργος Τσαβδαρίδης.

Στον 12ο Χειμωνιάτικο Ενιπέα στον μυθικό Όλυμπο, ο Σύλλογός μας κλήθηκε να βοηθήσει την διοργάνωση αναλαμβάνοντας τη Συνοδεία Ασφαλείας του αγώνα μαζί με άλλους φίλους από την περιοχή, πράγμα καθόλου εύκολο με σχεδόν 800 εγγεγραμμένους αθλητές στα 22,5 χιλιόμετρα της διαδρομής στα υγρά μονοπάτια του φαραγγιού του Ενιπέα. 

Έτσι οι Λιάκος Διονύσης, Αλέξογλου Σταύρος και Μακρίδης Μπάμπης έκαναν την «σκούπα» του αγώνα ενώ τέσσερις αθλητές μας οι Γιάννης Γάγος , Σταύρος Κατσαρώνας, ο Κώστας Παχνής και ο Γιώργος Σιώτης έτρεξαν την απαιτητική αυτή διαδρομή. 

Οι εικόνες στο ασύλληπτης ομορφιάς φαράγγι του Ενιπέα μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις θα μας μείνουν αξέχαστες και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το όμορφο βουνό στον αγώνα του Ρογκά στις 21 Ιανουαρίου.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.