Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

«Πρόληψη της άνοιας και έγκαιρη αντιμετώπιση των συνεπειών της»

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στα πλαίσια του Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων – «ΗΠΙΟΝΗ» του Υπουργείου Υγείας, με θέμα για το 2017 «Πρόληψη της άνοιας και έγκαιρη αντιμετώπιση των συνεπειών της», πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων και υπηρεσιών του Ν. Κιλκίς, την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε Κιλκίς.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν εκπρόσωποι & επαγγελματίες υγείας των κάτωθι υπηρεσιών:

Δήμος Κιλκίς- Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας

Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς- Προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Κιλκίς

Δήμος Παιονίας- Αυτοτελές Τμήμα Πρόνοιας

Δήμος Παιονίας- Προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι

Δήμος Παιονίας- Κέντρο Κοινότητας

Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς- Κοινωνική Υπηρεσία & Τμήμα Φυσιοθεραπείας

Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.

Στόχος της συνάντησης ήταν η δημιουργία ενός δικτύου φορέων σε τοπικό επίπεδο και η ανταλλαγή απόψεων για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των ηλικιωμένων ατόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.