Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Εκπλήξεις και δώρα στη Χριστουγεννιάτικη εορτή του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στην αίθουσα "Βασίλειος Σεργιαννίδης" του Επιμελητηρίου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εορτή της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, τη παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Τόνι Γκονζάλεζ και τους προπονητές των τμημάτων ετοίμασαν μια όμορφη ατμόσφαιρα για παιδιά και γονείς με πολλές εκπλήξεις.

Ο κ. Ηλιάδης καλώς όρισε τους παρευρισκόμενους, με τον προπονητή της Ανδρικής ομάδας Μάκη Κατσαβάκη να παίρνει πρώτος τον λόγο τονίζοντας τη συνεργασία που υπάρχει με τους προπονητές της δεύτερης και της τρίτης ομάδας, καθώς πολλοί από τους παίκτες προπονούνται με τους μεγάλους.
Επίσης τόνισε πως θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη δουλειά και επίβλεψη των ακαδημιών, μιας και αυτές αποτελούν το αύριο του Κιλκισιακού.

Εν συνεχεία μίλησε ο διατροφολόγος Θεμιστοκλής Παπαγγελής. Ο κ. Παπαγγελής έκανε μια εμπεριστατωμένη επιστημονική ομιλία, αναφέροντας τις τροφές που πρέπει να καταναλώνουν τα μικρά παιδιά πριν αλλά και μετά τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Τόνι Γκονζάλεζ ευχαρίστησε τους γονείς για την μεγάλη εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, υπογραμμίζοντας την καλοσύνη των μικρών και την υπακοή τους στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Εν συνεχεία βραβεύθηκαν από κάθε ηλικιακό τμήμα τα παιδιά με τις περισσότερες συμμετοχές στις προπονήσεις. Ο πρώτος λάμβανε ως δώρο μια μπάλα και ένα μετάλλιο, και ο δεύτερος μια μπάλα.

Φυσικά σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας δόθηκε ένα αναμνηστικό μπρελόκ του Κιλκισιακού, σνακ και χυμός, ενώ ακολούθησε μπουφές με πλούσια εδέσματα.
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά και τους γονείς! Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.