Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ενημερωτικές αστυνομικές δράσεις ενόψει των γιορτών

Ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν δράσεις με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα ασφάλειας, στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδιασμού για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και την εορταστική περίοδο.

Στις ενημερωτικές δράσεις που έγιναν το διάστημα από 9 έως 13 Δεκεμβρίου 2017, συμμετείχε αστυνομικό προσωπικό από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, με τη διανομή ειδικού έντυπου ενημερωτικού υλικού σε διερχόμενους πολίτες, σε ναούς, πολυσύχναστα σημεία και αγορές των πόλεων και περιοχών που αστυνομεύουν.

Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρόληψη των κλοπών, την προφύλαξη της ιδιωτικής τους περιουσίας την περίοδο των εορτών, την αποφυγή εξαπάτησης, καθώς και την ασφαλέστερη πλοήγηση και πραγματοποίηση αγορών στο διαδίκτυο, με παράλληλη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων.

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, θα συνεχίσουν την πραγματοποίηση ανάλογων ενημερωτικών δράσεων, παράλληλα με την εντατικοποίηση των μέτρων αστυνόμευσης και την εμφανή αστυνομική παρουσία την περίοδο των εορτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.