Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου της Αμφίπολης


Αναβάλλεται η εκδήλωση. Δείτε ΕΔΩ
Ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου της Αμφίπολης, που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιείται στις Σέρρες τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η εκδήλωση αποσκοπεί στην ενημέρωση των πολιτών των Σερρών για το σχέδιο δράσης για την αποκατάσταση, συντήρηση και ανάδειξη του μνημείου του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη. Σχέδιο το οποίο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με διασφαλισμένη χρηματοδότηση 1,5 εκ. ευρώ, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Philippos Xenia» των Σερρών, με ώρα έναρξης 19.00’ και κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία των παρεμβάσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Αμφίπολη, ενώ θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

-19.00’: Χαιρετισμός έναρξης – Ιωάννης Μωυσιάδης, Αντιπεριφερειάρχης Σερρών

-19.10’: Η αξιοποίηση του ΕΣΠΑ για την ανάδειξη της Αμφίπολης – Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

-19.20’: Η πορεία των ανασκαφών στον Τύμβο Καστά – Κατερίνα Περιστέρη, Αρχαιολόγος, τ. Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών

-19.40’: Η αρχιτεκτονική του Τύμβου Καστά και το πρόγραμμα για την αναστήλωση του Μνημειακού Συγκροτήματος – Μιχάλης Λεφαντζής, Αρχιτέκτων – Αναστηλωτής Υπουργείου Πολιτισμού

Εν όψει της εκδήλωσης της ερχόμενης Δευτέρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης θα δώσει συνέντευξη τύπου αύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, στις 10.00’ το πρωί, στο γραφείο του στην Αντιπεριφέρεια Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.