Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Ξανά στις νίκες το ΠΑΙΔΙΚΟ του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς.
Μετά την ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας, το Παιδικό τμήμα της ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς επέστρεψε στις νίκες, αυτή την φορά με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα του Ατέρμων. 

Επιβλήθηκε σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες με σκορ 3-2 έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Κων/νο Βαφειάδη. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Ατέρμων αιφνιδίασαν καθώς προηγήθηκαν με 0-1 στο 3´ και έβαλαν δύσκολα στον Αλέξανδρο. 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλεξάνδρου, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχαν υπ τον έλεγχο του αγώνα δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ αλλά με φλύαρες τελικές προσπάθειες. 

Σε μια από αυτές όμως ήρθε το 1-1με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ρεμπετσιώτη στο 27’. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο 38’ ο Ζάλτος έκανε με κοντινό πλασέ και μετά από ατομική προσπάθεια το 2-1. 

Το παιχνίδι δεν φαινόταν να αλλάζει καθώς οι τυπικά γηπεδούχοι από το Κιλκίς είχαν τον έλεγχο, αλλά στο 66’ ο Ατέρμων πήρε πέναλτι και έκανε το 2-2. Όλα έδειξαν ότι το ματς θα λήξη ισόπαλο αφού έμεναν 3’. 

Ο Κατσάρας όμως είχε διαφορετική άποψη. Στην αμέσως επόμενη επίθεση διαρκείας και πίεση με ατομική ενέργεια κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα από το ύψος του πέναλτι και έκανε το τελικό 3-2 στο 69’. Με αυτό το τρίποντο οι Ελπίδες Κιλκίς, ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα του Αλεξάνδρου Κιλκίς τελείωσαν τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση του ομίλου τους. 

Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 13/01/18 στα Διαβατά με την ΑΠ Foul Training. Σύνθεση : Σιαπκάρης , Βαφειάδης , Ζιούτας, Περπερίδης (55’ Φρεγγίδης), Παρτσαλίδης, Ρεμπετσιώτης , Τουτσίδης, Σοφής ( 13’ Μανής), Ζάλτος, Κατσάρας, Σπασόπουλος (36’ Μπατσέλι ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.