Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Kick Boxing η Τόλμη Κιλκίς

Δελτίο τύπου
Τόλμης Κιλκίς
Διασυλλογικό πρωτάθλημα Kick Boxing με φιλικό χαρακτήρα όλων των ηλικιακών κατηγοριών διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Διαβατών Θεσσαλονίκης τον προηγούμενο μήνα σε 2 ρινγκ και 2 τατάμι. Διαχωρίζοντας τα στυλ πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες με στόχο την αγωνιστική εμπειρία βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ικανότητα διεκδικώντας την όποια διάκριση.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ.Η Τόλμη Κιλκίς με δυο αθλητές.

-Αθανασιάδης Μελέτιος, έως 63 κιλά, Tatami στο στυλ Kick Light

Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε ντισκαλιφιέ από τον διαιτητή με διακοπή για την ασφάλεια των αθλητών με υπεροχή του σκορ υπέρ του Μελέτη.

-Παλευτόπουλος Ευστράτιος, 84 κιλά, Ring στο στυλ Low Kick

Πολύ καλή παρουσία και νίκη του αγώνα με τεχνική και τακτική.

Η προσπάθεια που καταβάλλεται από τους αθλητές-ριες και τους προπονητές στα προπονητικά προγράμματα στο σύλλογο είναι μεγάλη με σκοπό τη γνώση και την ικανότητα να διεκδικήσουν.

Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.