Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Πρωτιά για το Kinesis Fight Club Kilkis στην Κω

Δελτίο τύπου  Kinesis Fight Club 
Με νίκη έκλεισε την χρονιά η αθλήτρια του Kinesis Άννα Τσομπάνη σε επαγγελματική Βραδιά στην Κω. Το 1ο Aegean Fight Night πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Kick boxing ISKA στο κλειστό γήπεδο της Κω στις 23 Δεκεμβρίου. 

Η αντίπαλος της Άννας ήταν η Μάγδα Βλάχου που μετά από 3 γύρους ηττήθηκε με απόφαση κριτών. Η απόδοση της Άννας το 2017 ήταν πολύ καλή σημειώνοντας μόνο νίκες με κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Kick Boxing της ISKA, την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Kick Boxing της ΠΟΚ, νίκη στο Strength Challenge στα πλαίσια του MMA Chlallenge Pro και νίκη σε 3 επαγγελματικούς αγώνες. 

Η επιτυχία αυτή οφείλεται στον επαγγελματισμό της Άννας αλλά και στην προπονητική ομάδα που την στηρίζει, που αποτελείται από τον εκπαιδευτή Kick boxing Αντώνη Γιαννακίδη, τον καθηγητή φυσικής αγωγής Παναγιώτη Μαυρογενίδη, τον φυσιοθεραπευτή Κωνσταντίνο Θωμαΐδη και τους συνεργάτες Παναγιώτη Σόφρωνα και Παναγιώτη Αλτούνη. 

Όπως επίσης πίσω της βρίσκονται και οι χορηγοί της η εταιρεία Force1 και η εταιρεία Bionike.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.