Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Δελτίο Τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids πραγματοποιήθηκε μέσα σε μία ατμόσφαιρα αγάπης χαράς και αγαλλίασης η πρώτη μας Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Τα παιδιά του τμήματος θεατρικού παιχνιδιού ετοίμασαν μια γιορτινή παράσταση αρκετά διασκεδαστική περνώντας το μήνυμα ότι στις γιορτές τα δώρα είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Ακολούθησε η βράβευση των δύο πρώτων νικητών του διαγωνισμού για την καλύτερη Χριστουγεννιάτικη κάρτα που έφτιαξαν τα παιδιά στο τμήμα των εικαστικών παίρνοντας τα έπαθλα τους, τυπικά αναφέρουμε ότι νικήτρια ήταν η Σουζάνα και δεύτερη η Χαριτίνη αν και ουσιαστικά νικητές ήταν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. 

Τέλος όλοι μαζί γονείς και παιδιά είπαμε τα κάλαντα σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα.

Ο Άγιος Βασίλης πληροφορήθηκε από τα ξωτικά του πόσο καλά ήταν τα παιδάκια μας και προσγειώθηκε με το έλκηθρο του κατευθείαν στη δομή μας μοιράζοντας χαμόγελα στα προσωπάκια! Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο εκ βαθέων αληθινή και ουσιαστική αγάπη αρμόνια υγεία και οικογενειακή αγαλλίαση. Μην ξεχνάτε ότι τα Χριστούγεννα ξεκινάνε από μέσα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.