Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Με φόρα από τον πρώτο γύρο πάει στο Πεδινό ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την εντυπωσιακή πορεία του πρώτου γύρου έχει ως στόχο να συνεχίσει ο Κιλκισιακός μας που το Σάββατο ρίχνεται εκ νέου στη μάχη του πρωταθλήματος αγωνιζόμενος εκτός έδρας με το Πεδινό.

Προετοιμάζεται για τον Σταθμό Μουριών ο Κιλκισιακός Β΄

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Οι γιορτές ολοκληρώθηκαν και ο Κιλκισιακός Β΄ επανήλθε στο γήπεδο του Σταυροχωρίου πραγματοποιώντας τη πρώτη προπόνηση για το 2017.
Το μυαλό όλων είναι στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Σταθμό Μουριών για τη πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου. 

Θωρακίζει την εστία της η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού 
Η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού ανακοινώνει την απόκτηση της Κατερίνας Τσαρτσαράκη. Η 23χρονη τερματοφύλακας τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στον Α.Ο. Χανίων όπου έφτασε να υπερασπίζεται τα δοκάρια του μέχρι την Α΄ Εθνική.

Χορταίνεις Χριστούγεννα! (29 πανέμορφες φωτογραφίες από την πόλη Γκρατς της Αυστρίας)

Γράφει και φωτογραφίζει ο Πάνος Γεωργιάδης
Νυχτερινός περίπατος στο στολισμένο Γκρατς.
Χορταίνεις Χριστούγεννα! 
Αυτό είναι το συναίσθημα που μάλλον θα νιώσετε αν περπατήσετε στις Ευρωπαϊκές πόλεις την περίοδο των Χριστουγέννων. θα χορτάσουν τα μάτια σας από εικόνες Χριστουγέννων, όπως όπως μας έχουν συνηθίσει να γιορτάζουν οι Ευρωπαίοι. 

Μπασκετοευχές από Λουκά Μαυροκεφαλίδη, Γιώργο Θεοδωράκο, Γιώργο Δέδα και Στέφανο Δέδα



Οι Κιλκισιώτες μπασκετμπολίστες Λουκάς Μαυροκεφαλίδης της κινέζικης ομάδας Qingdao Eagles, Γιώργος Θεοδωράκος & Γιώργος Δέδας του ΠΑΟΚ και ο τεχνικός της τούρκικης Gaziantep Στέφανος Δέδας στέλνουν τις ευχές τους...

Το Italian/Greek Folk μουσικό σχήμα GRIKANTA, στο Καφέ του Μύλου


Οι GRIKANTA στο Καφέ του Μύλου Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017.
Οι Grikanta είναι ένα Italian/Greek Folk μουσικό σχήμα, το οποίο ερμηνεύει νοτιο-Ιταλικά παραδοσιακά τραγούδια με γλωσσικές επιρροές αρχαιο-ελληνικής διαλέκτου. 

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017, 19.30)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Οι Deep Gia deep στο Da Vinci Espresso Bar Κιλκίς



"Deep Gia deep και πάλι.
Την προηγούμενη φορά έγινε χαμός, περάσαμε όλοι υπέροχα!
Ένα σχήμα που τιμά το όνομα του. Με ένα πρόγραμμα "εφ' όλης της ύλης" πλούσιο σε εντεχνολαϊκορεμπετοσκυλοροκ funky kai groovato θα μας χαρίσει μια βραδιά με χαρά, γέλιο, πόνο δάκρυα και ιδρώτα που θα θυμάστε για καιρό!"
Da Vinci Espresso & Wine Bar
21ης Ιουνίου 82, Κιλκίς
23410 79828

Επιδείξεις του Άθλου Κιλκίς στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Κιλκίς






Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 31/12/2016 ημέρα Σάββατο στα πλαίσια των εκδηλώσεων του δήμου για τις εκδηλώσεις της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο χωριό του Αγίου Βασίλη στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς επίδειξη στα Αθλήματα Tae kwon do και Kick Boxing.

Kαταρράκτες του Σκρα! Το γαλαζοπράσινο διαμάντι του Κιλκίς! (16 καταπληκτικές φωτογραφίες)

Γράφει και φωτογραφίζει ο Πάνος Γεωργιάδης
Είναι κάποιοι προορισμοί, τόσο όμορφοι, τόσο μαγικοί, τόσο μοναδικοί, αλλά δυστυχώς δεν έχουν την προβολή, αναγνωσιμότητα και προσέλευση επισκεπτών που τους αξίζει πραγματικά. 

Η παράσταση "Τα Χριστούγεννα του Μάικ Φασολάκη" στο Κιλκίς


Η πιο μαγική Χριστουγεννιάτικη παράσταση ζωντανεύει επί σκηνής σ
το Κιλκίς, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, με τις περιπέτειες του πιο αγαπημένου παιδικού ήρωα του Μάικ του Φασολάκη!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβουνιωτών-Κιλκίς κόβει την πίτα του

Ανακοίνωση 
Πολιτιστικού
Συλλόγου
Διβουνιωτών Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά τον καθιερωμένο αγιασμό όλων των κατοικιών από τον αγαπητό μας ιερέα πατέρα Δημήτριο, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 14:00΄ στο Δίβουνο Κιλκίς.

Η παράσταση «H Χαμένη Αθωότητα της Άννας Φρανκ» στη Θεσσαλονίκη



Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Θεματική Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν στo πλαίσιο του θεσμού την παράσταση «H Χαμένη Αθωότητα της Άννας Φρανκ»  σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαλούχου  από την Θεατρική Ομάδα Entremosotros της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 07 & Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 21:00 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

Δωρεά ασθενοφόρου του δήμου Παιονίας στο ΕΚΑΒ

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Σε μια σεμνή τελετή που διοργανώθηκε στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, παρουσία από πλευράς Δήμου Παιονίας, του Δημάρχου κ. Χρήστου Γκουντενούδη, του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδόπουλου και του Γενικού Γραμματέα κ. Ανθρακίδη και από πλευράς ΕΚΑΒ του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Καρακατσιανόπουλου, της Γενικής Διευθύντριας ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κ. Ματσικούδη και του υπευθύνου ΕΚΑΒ τομέα Κιλκίς κ. Ζαχίλα, ο Δήμος Παιονίας παρέδωσε ένα ασθενοφόρο όχημα με συνοδό εξοπλισμό αξίας 75.000 ευρώ το οποίο του είχε δωρίσει η Ομοσπονδία Σαμαρειτών Γερμανίας.

Στις Σέρρες η θεατρική παράσταση «Λέλα Καραγιάννη. Η μάνα της Αντίστασης»


Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών στο πλαίσιο του θεσμού "Βραδιές Θεάτρου" διοργανώνουν τη θεατρική παράσταση «Λέλα Καραγιάννη. Η μάνα της Αντίστασης»

Τα κάλαντα έψαλε και φέτος η χορωδία του "Αξιον Εστί" Αξιούπολης

Πιστοί στο καθιερωμένο τελευταίο ραντεβού της χρονιάς, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, η χορωδία του "Αξιον Εστί" επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας -Νοσοκομείο Γουμένισσας και έψαλε τα κάλαντα για τον ερχομό της νέας χρονιάς στους ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, χαρίζοντας λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. 

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κιλκισίου κκ Εμμανουήλ (Φωτογραφίες)

Με λαμπρότητα και κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η δεύτερη ημέρα της μεγάλης δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων, κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία τιμά την Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου. 

Θεσσαλονίκη: "OPERA CHAOTIQUΕ ..5 χρόνια αποτυχίες.. " στη Μαύρη Τρύπα


Η Μαύρη Τρύπα παρουσιάζει τους OPERA CHAOTIQUΕ ..5 χρόνια αποτυχίες.. την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα (Λαδάδικα)

Ο Σύλλογος "Λαβάς" Ευκαρπίας Κιλκίς κόβει την πίτα του


Θεσσαλονίκη: Οι Μπλε στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

1996 - 2016...  20 χρόνια ΜΠΛΕ
Οι Μπλε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα στη Θεσσαλονίκη. 20 χρόνια με χρυσά και πλατινένια albums, μουσικά βραβεία και πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες που ακούγονται διαχρονικά έως και σήμερα!

Η παράσταση «Ένα καπέλο από Ψάθα Ιταλίας» στη Θεσσαλονίκη



Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η  Θεματική Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν στo πλαίσιο του θεσμού "Ανοιχτό Θέατρο" την παράσταση «Ένα καπέλο από Ψάθα Ιταλίας»  του Ευγένιου Λαμπίς  σε σκηνοθεσία Μόνικας Αϊβάζογλου  από την Θεατρική Ομάδα Studio Έργον την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 21:00 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

Η θεατρική παράσταση «Λέλα Καραγιάννη. Η μάνα της Αντίστασης» στην Κατερίνη


Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στο πλαίσιο του θεσμού "Βραδιές Θεάτρου" διοργανώνουν τη θεατρική παράσταση «Λέλα Καραγιάννη. Η μάνα της Αντίστασης»


Η θεατρική παράσταση «Λέλα Καραγιάννη. Η μάνα της Αντίστασης» στην Αρναία Χαλκιδικής



Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στο πλαίσιο του θεσμού "Βραδιές Θεάτρου" διοργανώνουν τη θεατρική παράσταση «Λέλα Καραγιάννη. Η μάνα της Αντίστασης»

"Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας συμπαίκτη Θανάση Αντωνιάδη"

Ανακοίνωση Δ.Σ. Ηρακλή Φύσκας Κιλκίς
"Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ Φύσκας εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του αγαπημένου μας ποδοσφαιριστή-συμπαίκτη Αθανασίου Αντωνιάδη που έφυγε τόσο απρόσμενα στα 23 του χρόνια."