Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Εξαιρετικά αφιερωμένο από την Γνώμη στους αναγνώστες της



Θαλασσάκι μου. Ένα πανέμορφο παραδοσιακό τραγούδι των Κυκλάδων
Τραγουδάει η καταπληκτική Κιλκισιώτισσα Λίτα Κόλλια.

Εκδήλωση βράβευσης παιδιών αστυνομικών που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2016

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (04-01-2017), στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, βραβεύτηκαν παιδιά του προσωπικού Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και των αυτοτελών αστυνομικών Υπηρεσιών που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη, τα οποία πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις έτους 2016.

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017, 19.00)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Ευχές από την Αριστερή Κίνηση Εργαζομένων στον ΟΑΕΕ


Παράταση προθεσμίας κατάθεσης δικαιολογητικών για τους δικαιούχους αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου

Από το Τμήμα Εμπορίου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης, της Αντιπεριφέρειας Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται η παράταση έως τις 10 Μαρτίου 2017, του χρόνου κατάθεσης των δικαιολογητικών για τους δικαιούχους αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου, για τις οποίες είχε γίνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος το Νοέμβριο του 2015 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Πληρωμή της δράσης «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού»

Ανακοινώνεται ότι σήμερα 04/01/2017 αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2014 που αφορούν την πρόσκληση 4539/02-04-2012 της δράσης 2.3. «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού», προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της ημερομηνίας της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 05/01/2017 έως και 12/01/2017.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από αύριο Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 έως και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 01 /2017) και ισχύει από αύριο Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 έως και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, προβλέπεται κακοκαιρία σε όλη τη χώρα από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες (κυρίως στις νησιωτικές περιοχές), τις κατά τόπους χιονοπτώσεις, τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τους θυελλώδεις ανέμους. 

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των θανόντων δημοσίων υπαλλήλων νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των θανόντων συναδέλφων.

Θεοφάνεια: Ακυρώνεται η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο Κιλκίς

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς 
Κάθε χρόνο την ημέρα των Θεοφανείων (6 Ιανουαρίου) κατά την παράδοση της Εκκλησίας αλλά και της Πατρίδος μας ρίπτεται ο Τίμιος Σταυρός εις τα ύδατα (λίμνες – ποτάμια – θάλασσα) προς αγιασμό των υδάτων.

Βιοπορισμός ένα ταξίδι ανάγκης

Tου Δημήτρη Νίκογλου 
Θα ξεκινήσω με το γνωστό και χιλιοειπωμένο, αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη.
Θα ήμουν κακός αν ρωτούσα ποια Ελλάδα;  Την Ελλάδα των λίγων; την "αφιλόξενη" Ελλάδα που έγινε πλέον μέγκενη όλων μας; 

Πέλλα: 47χρονος προσπάθησε να σκοτώσει με ψαλίδι 37χρονο

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 47χρονου ημεδαπού, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αθήνα: Εκδήλωση με θέμα «Ιστορία και Παράδοση του Ποντιακού Ελληνισμού»

Δελτίο τύπου Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας
Η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας (ΟΠΣΕ) συμμετέχει στο Money Show που λαμβάνει χώρα την Αθήνα από τις 7-9 Ιανουαρίου με τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης αφιερωμένης στον Ποντιακό Ελληνισμό. Η εκδήλωση που έχει το γενικό τίτλο: «Ιστορία και Παράδοση του Ποντιακού Ελληνισμού» θα γίνει τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017 στις 20.00 στο ξενοδοχείο Χίλτον των Αθηνών, στην αίθουσα «Τερψιχόρη Β’».

Κοιλάδα Τεμπών: "Είμαστε κι εμείς στο Κιλκίς, αλλά είναι και αυτοί στη Λάρισα..."

Αποστολή: Καραηλχάν Μαύρος
Έχουμε κι εμείς τα κουσούρια μας στο Κιλκίς, αλλά κι αυτοί οι Λαρισίαιοι δεν πάνε παρακάτω. Έχουν σημεία σκέτα "χρυσορυχεία", αλλά μυαλό "κουκούτς" που λένε και οι βλάχοι... 

Θεοφάνεια 2017: Που θα γίνει η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο Κιλκίς

Δεν ισχύει το δελίο τύπου, δείτε ΕΔΩ
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Κάθε χρόνο την ημέρα των Θεοφανείων (6 Ιανουαρίου) κατά την παράδοση της Εκκλησίας αλλά και της Πατρίδος μας ρίπτεται ο Τίμιος Σταυρός εις τα ύδατα (λίμνες – ποτάμια – θάλασσα) προς αγιασμό των υδάτων.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς: Ζητείται υπάλληλος έως 29 ετών για περίπτερο (4/1/2017)

Ζητείται υπάλληλος για περίπτερο. Ώρες επικοινωνίας 15:00 με 24:00 στο τηλέφωνο 6984914993

2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς: Επιτόπου σχολικό συμβούλιο με θέμα "Λειτουργία του Σχολείου"

Ανακοίνωση 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς
Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου δεν θα διεξαχθούν μαθήματα στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Στις 10:00 πμ θα συγκληθεί Σχολικό Συμβούλιο στο Γυμναστήριο του σχολικού συγκροτήματος με τη συμμετοχή του 15μελούς συμβουλίου των μαθητών, των καθηγητών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων με θέμα "Λειτουργία του Σχολείου"

Επιστροφή στις προπονήσεις μετά τις γιορτές


Του Κώστα Πουντζουκίδη
Όλοι αυτές τις ημέρες των γιορτών φάγαμε και ήπιαμε λίγο παραπάνω και απήχαμε λίγο από τις προπονήσεις. Μετά από αυτό το ευχάριστο διάλειμμα, ήρθε η ώρα της επιστροφής.