Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Με δύο νίκες ξεκίνησε το 2017 για τον "Αετό" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αετού" Κιλκίς
Το παιδικό τμήμα του "Αετού" Κιλκίς, στην 6η αγωνιστική για τον Γ’ όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, αγωνίσθηκε εκτός έδρας με την ομάδα του ΑΟΚ Γουμένισσας. 

Βασίλης Πρατσινάκης και Γιάννης Φιλιππουπολίτης στο Καφέ του Μύλου Θεσσαλονίκης


Ο Βασίλης Πρατσινάκης με τον Γιάννη Φιλιππουπολίτη στο πιάνο για μια εμφάνιση στο Καφέ του Μύλου, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.

Κλειστά την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, όλα τα σχολεία στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, μετά την απόφαση που ελήφθη σε ευρεία σύσκεψη υπό τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη.

Ανοιχτοί την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κιλκίς

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κιλκίς θα είναι ανοιχτοί την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι γονείς.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, 19:30: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Αποχαιρέτισε το 2016 ο "Άτλας" Κιλκίς

Της Μαρίας Σιότσου 
Σε γιορταστικό κλίμα έγινε η τελευταία προπόνηση της χρονιάς με ολα τα τμήματα του ΑΤΛΑ.  Προπονητές, παίκτες και Διοίκηση αποχαιρέτησαν το 2016 με χαμόγελα και υποσχέσεις για ένα πιο δυναμικό και γεμάτο αγωνιστικές επιτυχίες 2017.

Καταπληκτικές φωτογραφίες από την παγωμένη λίμνη Δοϊράνη Κιλκίς

Οι φωτογραφίες αποτελούν ευγενική παραχώρηση του αναγνώστη και φίλου της Γνώμης Χρυσοβαλάντη Πέτρου Στεφανίδη.
(Δοϊράνη, 8 Ιανουαρίου 2017)

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, 13:30: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Κλειστά τα σχολεία στο νομό Κιλκίς την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Μετά από τηλεφωνική συνδιάσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς με τους Δημάρχους Κιλκίς & Παιονίας και τους Διευθυντές Α’ & Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και αφού λήφθηκαν υπόψη α)οι διατάξεις της παρ.Η5 του άρθρου 186 του Ν.3852/2010, β)τα έκτακτα δελτία πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (ολικός παγετός) της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας & της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τη Δευτέρα 9/1/2017 και γ)η σημερινή επικρατούσα καιρική κατάσταση ολικού παγετού σε όλη την Π.Ε.Κιλκίς (ισχυροί άνεμοι και θερμοκρασίες κάτω του μηδενός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας) 
αποφασίστηκε

Κιλκίς: "Αναβάλλεται η παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Μάικ Φασολάκη»

Λόγω των καιρικών φαινομένων, η προγραμματισμένη παράσταση για σήμερα στο Κιλκίς «Τα Χριστούγεννα του Μάικ Φασολάκη» αναβάλλεται. Τα εισητήρια, τα οποία έχουν προαγοραστεί μπορούν να επιστραφούν. Πληροφορίες: 6986 523898

Δεν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία στο δήμο Κιλκίς

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη, αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στη δημοσιότητα οι πλαστές ταυτότητες Ρούπα – Μαζιώτη – Αθανασοπούλου που κατασχέθηκαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών τα ακόλουθα:

Η κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κεντρική Μακεδονία (Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017, 08.30 π.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Ευχές για μια Fitness χρονιά από το Kinesis-Gym Kilkis