Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Κρίσεις Αστυνομικών Διευθυντών Ελληνικής Αστυνομίας

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, με τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και του Προϊσταμένου του Επιτελείου, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.­

"Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαπτιστή Κιλκίς"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς σας ευχαριστούν θερμά για την συγκέντρωση τροφίμων ρούχων απορρυπαντικών στο πλαίσιο κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαπτιστή Κιλκίς.

Η Μαρίζα Ρίζου στη σκηνή του club του Μύλου Θεσσαλονίκης


Η Μαρίζα Ρίζου γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου και σας προσκαλεί για μία μόνο βραδιά στην πιο «Μεγάλη Γιορτή» της πόλης! Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου η Μαρίζα Ρίζου και η μπάντα της ανεβαίνουν στη σκηνή του club του Μύλου Θεσσαλονίκης με σκοπό να βάλουν φωτιές με τα τραγούδια, το πάθος και την ενέργειά τους.

Συγκροτήθηκε σε σώμα του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς

Μετά από την συνεδρίαση της 23ης Ιανουαρίου 2017 το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κιλκίς συγκροτήθηκε σε σώμα, σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού, ως εξής:

Κυριακή με ποδόσφαιρο τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Μπορεί οι προπονήσεις να γίνονται κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες στις αρχές του 2017, όμως η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού κατέβηκε με μεγάλη αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη και έδωσε φιλικούς αγώνες στα γήπεδα του Μακεδονικού τη Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

Τελικά μας ψεκάζουν λέει ο φίλος Παναγιώτης



Το Video είναι μια ευγενική παραχώρηση του φίλου και αναγνώστη της Γνώμης Γρηγόρη Βασιλειάδη από το Κιλκίς

Δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Εγκυμοσύνη: Από τη σύλληψη ως τη γέννηση»

Ανακοίνωση ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
Ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Εγκυμοσύνη: Από τη σύλληψη ως τη γέννηση», την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, ώρα 12.30, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9, Αίθουσα Διαλέξεων (1ος όροφος). Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κα Ευτυχία Αναγνώστου, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Dr. Ιατρικής Α.Π.Θ. 

Εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας βοηθού φαρμακείου

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας βοηθού φαρμακείου της εξεταστικής περιόδου Φεβρουαρίου 2017,

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017: Αίας Κιλκίς vs Μυγδονιακός στο ΔΑΚ Κιλκίς


Σιαμπάνης: "Δεν ήξερες, δεν ρώταγες κ. Χατζησάββα"

Υπογράφει ο Βασίλης Σιαμπάνης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Μετά από κοινοποίηση που έγινε στο γνωστό σε όλους μας Facebook από τον υπεύθυνο των Κρουσσών ν. Κιλκίς της Χ.Α για την κοπή της Πίτας της ΝΔ, έγινε σχόλιο από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χ. Χατζησάββα προς το πρόσωπό μου λέγοντας «Με σερβιτόρο, ΑΝΕΛ Σιαμπάνη»

"Όχι άλλο τσιμέντο στο Κιλκίς"

Γράφει ο Γιώργος Τσιμπούκας
Αναγνώστης της Γνώμης
"Καθώς περπατώ στην οδό Βενιζέλου, κάποια στιγμή φθάνω στο ''Τσιμεντένιο Πάρκο''. Μου είναι αδύνατο να συνηθίσω και να δεχτώ αυτή την εικόνα. Ο δρόμος σταματά απότομα, το βλέμμα παγώνει και το τσιμέντο απλώνεται παντού. 

Νίκη για τις Ελπίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με νίκη ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η μικρότερη ηλικιακή ομάδα του Κιλκίς τις υποχρεώσεις της για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Β´ κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς και διατηρήθηκε στην 3η, από τις 4 προνομιούχες θέσεις ανόδου.

Με απώλεια δυο βαθμών ξεκίνησε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, τον δεύτερο γύρο

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με απώλεια δυο βαθμών ξεκίνησε ο Αλέξανδρος τον δεύτερο γύρο μετά την ισοπαλία με τον αξιόμαχο Μακεδονικό Πολυπέτρου, που κάνει προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό. 

Κιλκίς: 45χρονος Αλβανός μετέφερε παράνομα τρεις Αλβανούς

Συνελήφθηκαν χθες (22-01-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 4 υπήκοοι Αλβανίας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Κιλκίς: 30χρονος Γεωργιανός μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα προκάλεσε τροχαίο

Συνελήφθη χθες (22-01-2017) το μεσημέρι στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς, ένας 30χρονος υπήκοος Γεωργίας διότι με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε σε κατάσταση μέθης ενεπλάκη σε τροχαίο οδικό ατύχημα με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ διαπιστώθηκε ότι η άδεια ικανότητας οδήγησης που διέθετε δεν ήταν σε ισχύ.

Υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο μέτρο «Βιολογικές Καλλιέργειες»



Ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης για συμμετοχή στο Μέτρο 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Υποβολή αιτήσεων για διορισμό 11 μελών στο ΠΣΕΚ

Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για το διορισμό των έντεκα (11) μελών του Περιφερειακού Επιστημονικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) απευθύνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση έως τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017.

Εξόρμηση της Επιτροπής Αγώνα Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας στην ALUMIL

Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Αγώνα Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας
Η Επιτροπή Αγώνα Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, εξόρμηση στο εργοστάσιο της ALUMIL στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς. 

Σύσκεψη στα γραφεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για το ασφαλιστικό

Ανακοίνωση Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Πραγματοποιήθηκε, ύστερα από πρωτοβουλία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., συνάντηση με τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών των ασφαλιστικών ταμείων, Βαγγέλη Θεοδωρίδη, Πρόεδρο της ΠΟΣΕ ΙΚΑ και Αντώνη Κουρούκλη, Πρόεδρο της ΠΟΠΟΠΚ. 

Θεσσαλονίκη: Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση του ΚΚΕ στο Παλαί Ντε Σπορ

Δελτίο τύπου Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μπροστά στο 20ου Συνεδρίου του Κόμματος, διοργανώνει μεγάλη πολιτική- πολιτιστική εκδήλωση προς τιμήν των 99 χρόνων από την ίδρυση του, την Τετάρτη 25 Γενάρη, στις 18:30, στο Παλαί Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης. 
Ομιλητής θα είναι ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Θετικό το πρώτο τεστ για τον ΓΑΣΚ, στην ημερίδα κλειστού στίβου της Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Απόλυτα ικανοποιητικό ήταν πρώτο αγωνιστικό τεστ για τους αθλητές του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς που έλαβαν μέρος στην ημερίδα κλειστού στίβου , που διοργανώθηκε το Σάββατο από τον ΣΕΓΑΣ στο κλειστό του “Παλέ ντε Σπόρ” της Θεσσαλονίκης .

Δεύτερη ευκαιρία - Εξυγίανση επιχειρήσεων

Του Κώστα Πορτοκάλη
Με την ιδιότητα του υπεύθυνου ανάπτυξης επικοινωνίας της FBS σας προσκαλώ στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Κιλκίς στις 7μμ υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς με θέμα: "Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του Ν. Κιλκίς μέθοδοι και τεχνικές διατήρησης της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων". (Δείτε ΕΔΩ)

Μια στενάχωρη νίκη για τον Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Αίαντα Κιλκίς
Με δυο ακόμη νικηφόρους αγώνες Βόλεϊ στην έδρα του έκλεισε το Σαββατοκύριακο για τον ΑΙΑΝΤΑ. Το Σάββατο 21/1/2017 οι Κορασίδες αντιμετώπισαν τον «ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ» κερδίζοντας το 1ο σετ πολύ εύκολα.

Τεύκρος: Μία αντιπολεμική σεφερική αφορμή - Ένα σημείωμα

Του Φώτη Μισόπουλου
Μες στη σκιά απ' τα γραφούμενα του ποιητή- στην μακρινή ''αναλαμπή'' του ονόματος του Τεύκρου- ''Κύπρον, ου μ' εθεσπισεν'' [*],- ο ποιητής μιλάει πάντα για λογαριασμό του Θεού. μέσα σττη διαχρονική αν-αρχία Του.
''....μεγάλος πόνος είχε πέσει στην Ελλάδα''
τόσα κορμιά ριγμένα
στα σαγόνια της θάλασσας στα σαγόνια της γης
τόσες ψυχές δοσμένες στις μυλόπετρες, σαν το σιτάρι'' [*]

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου  Συλλόγου "Ανατολική Ρωμυλία" Πολυκάστρου 
Την Κυριακή 22/01/2017 και ώρα 10.30 π. μ. συνήλθε η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου "Ανατολική Ρωμυλία" Πολυκάστρου προκειμένου να προχωρήσει, σύμφωνα με το καταστατικό, στον απολογισμό της διετίας 2015-2017 και στην εκλογή νέου Δ.Σ. για τη διετία 2017-2019. 

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017, 08.00 π.μ.: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής: