Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ενισχύεται με δύο μετεγγραφές ο Κιλκισιακός Β

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Στην απόκτηση ακόμη δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προχώρησε πριν από λίγη ώρα η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού.
Παίκτες του Κιλκισιακού Β΄ είναι πλέον και επίσημα οι Κωνσταντίνος Σακαλίδης και Φίλιππος Δούκας.

Kinesis Gym Kilkis: Χειμερινές αποδράσεις στον Άγιο Αθανάσιο

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym διοργανώνει διήμερη εκδρομή στον παραδοσιακό οικισμό Παλιός Άγιος Αθανάσιος στο (Καϊμάκτσαλαν) η αναχώρηση θα γίνει το Σαββάτο 11 Φεβρουαρίου και η διαμονή θα είναι στο Domotel Neve Mountain Resort & Spa 4*! 

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017, 20.30: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ- Δύο χρόνια φτωχοποίησης των πολιτών

Γράφει ο
Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην βουλετής
Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ
Πέρασαν πια δύο χρόνια από τη μέρα που ο ελληνικός λαός έφερε με την ψήφο του τον ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση της χώρας. Και είναι αλήθεια μια επέτειος που αξίζει να σταθούμε και να επισημάνουμε τι πραγματικά συνέβη αυτούς τους 24 μήνες.

Τι να κάνω για να μην σπάσουν οι σωλήνες νερού

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Μηχανολόγος Μηχανικός
Ο απολογισμός του παγετού φέτος ήταν πολύ "καυτός". Με τις θερμοκρασίες στο -15 C είχαμε πολλές ζημιές στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του νερού και της θέρμανσης. 

Τώρα ξέρετε τι πληρώνετε για καύσιμο και τι για φόρο

Τη δεύτερη θέση πανευρωπαϊκά καταλαμβάνει η Ελλάδα στο κόστος καυσίμων.
Η κατάσταση αυτή δεν αναμένεται να βελτιωθεί καθώς όλα δείχνουν ότι έχουμε μπει σε ένα ανοδικό σπιράλ του πετρελαίου λόγω φόρων και διεθνών τιμών. 

"Αγαπητέ Πρόεδρε Ταγιάνι, αυτή είναι η αλήθεια για τα Σκόπια"

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας επέδωσε την παρακάτω επιστολή σε συνάντηση που είχε μαζί του στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι:
«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Κάποιοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά τις δηλώσεις που είχατε κάνει πριν περίπου ένα χρόνο κατά την επίσκεψή σας στα Σκόπια. Ένα κράτος που προσπαθεί πολλά χρόνια τώρα να οικειοποιηθεί την Ελληνική Ιστορία, τα ελληνικά ονόματα, τα ελληνικά σύμβολα. 

Δριμύ κατηγορώ του Νότη Μαριά κατά των ΜΚΟ


Για κακοδιαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων για τους πρόσφυγες κατηγόρησε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς συγκεκριμένες ΜΚΟ με αφορμή και τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του χιονιά στη Μόρια της Λέσβου.

Συνάντηση με τους αγρότες είχε σήμερα o Απόστολος Τζιτζικώστας

Συνάντηση με τους αγρότες στο «μπλόκο» της Κουλούρας Ημαθίας είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα, που τους έχουν οδηγήσει σε κινητοποιήσεις.

Τι λέει το ΚΚΕ για τις δηλώσεις Ταγιάνι

Ανακοίνωση ΚΚΕ 
Οι δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Α. Ταγιάνι, δεν είναι ούτε αθώες ούτε πολύ περισσότερο προϊόν άγνοιας. Έρχονται να προστεθούν και σε άλλες παρόμοιες επικίνδυνες δηλώσεις εκπροσώπων της ΕΕ (π.χ. παλιότερα για τους Τσάμηδες), που τουλάχιστον δημιουργούν ερωτηματικά για τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν. 

Αντόνιο Ταγιάνι και Σκόπια - Δεν ήξεραν και δεν ρώτησαν - Τώρα που έμαθαν;


Με αφορμή δηλώσεις του νέου Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Ταγιάνι ο Πολιτικός Όμιλος «Πολιτεία 2021» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Στιγμές ανθρώπινης ζεστασιάς…

Την ευκαιρία να χαρούν στιγμές ανθρώπινης ζεστασιάς και φιλικότητας πρόσφερε στον απόηχο των εορτών των Χριστουγέννων ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε περισσότερους από 250 μοναχικούς συνανθρώπους μας, σε απόρους και ηλικιωμένους.

«Όχι» στη έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών

Δεν θα εκδοθούν στην Τουρκία οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί που διέφυγαν στην Ελλάδα με την απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του Ερντογάν, όπως αποφάσισε το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου.

"Στα σχολεία μας και στα σπίτια μας δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό και ξενοφοβία"

Ανακοίνωση συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 10ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 10ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ καταγγέλλει την παρουσία των χρυσαυγιτών με επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή Γιάννη Λαγό, στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ικονίου, που σε ώρα λειτουργίας του σχολείου μπήκαν μέσα στο σχολείο ξυλοκοπώντας, προπηλακίζοντας, απειλώντας, βρίζοντας εκπαιδευτικούς και γονείς.

Η παράσταση "Φόροι παντού αχ! αυτό το Δ.Ν.Τ." . στον Μονόλοφο


Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μονολόφου δίνει την 4η του παράσταση με την επιθεώρηση "Φόροι παντού αχ! αυτό το Δ.Ν.Τ."  την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:30 στο θέατρο Μονολόφου.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 6986 926-317

Συμβολικός αποκλεισμός της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς από αγρότες

Σε συμβολικό αποκλεισμό της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς προχώρησαν σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 αγρότες του νομού που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.

Κώστας Κιλτίδης: "Ποια πολιτική και ποιος ανθρωπισμός"

Του Κώστα Κιλτίδη
Τα τελευταία 20 χρόνια βήμα – βήμα, οι εμπνευστές της παγκοσμιοποίησης και νέας τάξεως πραγμάτων, εξυφαίνονται τον εκφυλισμό της πολιτικής εγκαθιδρύοντας διαστροφικό ανθρωπισμό.
Αποδόμησαν την έννοια του έθνους και διέλυσαν την υπόσταση του κράτους, διαστρέφοντας την πολιτιστική παρακαταθήκη και ακυρώνοντας πολιτεία και σύνορα. Ο ψευδεπίγραφος ανθρωπισμός που διεκήρυξαν υπηρέτησε ένστικτα ανθρώπων και όχι την λειτουργία και αρμονία των κοινωνιών. 

Εύζωνοι Κιλκίς: 22χρονη Γεωργιανή έδειξε πλαστή ταυτότητα

Συνελήφθη χθες (25-1-2017) το απόγευμα στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, 22χρονη υπήκοος Γεωργίας, καθώς προσπάθησε να εξέλθει από την χώρα επιδεικνύοντας πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Κιλκίς: Αναβιώνει και φέτος το έθιμο του Κουρμπανιού

Ο Σύλλογος Στενημαχιτών Κιλκίς σε συνεργασία με την Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς θα αναβιώσει και φέτος το έθιμο του Κουρμπανιού κατά την εορτή του Αγίου Τρύφωνος.
Τον Άγιο Τρύφωνα ως είναι γνωστόν, τον τιμούσαν στην Στενήμαχο της σημερινής Βουλγαρίας, διότι καλλιεργούσαν αμπέλια και όπως γνωρίζουμε από την εκκλησιαστική μας παράδοση ο Άγιος Τρύφων είναι προστάτης των αμπελιών και των κηπευτικών.

"Αντίπαλος μας δεν είναι οι πρόσφυγες, οι μετανάστες και τα παιδιά τους"

Δελτίο τύπου Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
«Υποστηρίζουμε την άποψη ότι τα παιδιά των προσφύγων δικαιούνται μόρφωση στις χώρες που βρίσκονται. Αποφασίζουμε να συνεισφέρουμε και εμείς μαζί με τα άλλα σχολεία του Περάματος στη συγκέντρωση γραφικής ύλης και εκπαιδευτικού υλικού για τα παιδιά αυτά». 

"Άσπρη μέρα δεν θα δούμε αν δεν αγωνιστούμε Άσπρη μέρα δεν θα δούμε αν δεν αγωνιστούμε"

Απόφαση Σωματείου Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις του Ομίλου Μαρινόπουλος στη βόρεια Ελλάδα
Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, που πραγματοποιήθηκε στις 22/1/2017 στο Ε.Κ.Θ. ομόφωνα αποφασίσαμε, με παρεμβάσεις στους αρμόδιους φορείς και στη διεύθυνση της επιχείρησης,με ποικιλόμορφες κινητοποιήσεις, να απαιτήσουμε:

Ετήσια γιορτή ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κιλκίς

Η ετήσια γιορτή ποδοσφαίρου της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων MAXIM στο Πευκόδασος. 

Ο σύλλογος ¨ΧΩ.Μ.Α." Κιλκίς κόβει την πίτα του


Οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι Κιλκίς κόβουν την πίτα τους

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς 
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 και ώρα 12:30μ.μ. στο κέντρο Θέατρο του Κιλκίς, με πλήρες μενού - απεριόριστο ποτό - ζωντανή μουσική.

Κοπή βασιλόπιτας, γενική συνέλευση, εκλογές και... μπουφές στο Δροσάτο

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου
Σας ανακοινώνουμε ότι, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στις 11 το πρωί στο κτίριο του συλλόγου μας, θα γίνει κοπή τις πίτας, γενική συνέλευση, απολογισμός 2016 και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017, 08.00 π.μ.: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής: