Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: 8 καινοτόμες ενότητες μάθησης στοχευμένες στην αγορά εργασίας

Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας στο πλαίσιο του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προκηρύσσουν τα παρακάτω οχτώ (8) νέα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης εξάμηνης ή τρίμηνης διάρκειας, με έναρξη μαθημάτων το Μάρτιο 2017 και δυνατότητα καταβολής των διδάκτρων σε δύο δόσεις.

Καταδίκη της επιχείρησης "Αρβανιτίδης" από το Γ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση Πανελλαδικού Σωματείου στην Επιχείρηση "Αρβανιτίδης  Α.Ε.Ε.Ε."
Σήμερα στο Γ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης εκδικάστηκε η υπόθεση της παρακολούθησης και καταγραφής με βιντεοκάμερα της συνέλευσης εργαζομένων της επιχείρησης ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ στο ΕΚΘ. 

Ήττα Αλέξανδρου Κιλκίς από τον πρωτοπόρο Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Αλέξανδρος από τον πρωτοπόρο Κιλκισιακό. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ''πλήρωσε'' στο 39' ένα τακτικό λάθος του στο τεχνικό transition από την αμυντική λειτουργία στην επιθετική και ενώ ήταν κάτοχος της μπάλας και δέχτηκε δυο γκολ στις καθυστερήσεις των ημιχρόνων στο 47΄και στο 91'. 

"Στις επόμενες εκλογές να κάνουν πάρτι λαϊκιστές, δημαγωγοί και σούργελα"


Με αφορμή το αίτημα των θεσμών για νομοθέτηση και νέων μέτρων που θα έχουν ισχύ από το 2019 ο Πολιτικός Όμιλος Πολιτεία 2021 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα από τον "Αλέξανδρο" Κιλκίς

Ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε ποδοσφαιρικό θέαμα ήταν αυτό που πέρασε για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Συγκεκριμένα, την Κυριακή η Ακαδημία μετέβη με (4) τμήματα στο αθλητικό Κέντρο της σχολής του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης στον Εύοσμο. 

Κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για ενίσχυση των μπλόκων

Ανακοίνωση Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων
«Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων χαιρετίζει τους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που βρίσκονται στα μπλόκα, δίνοντας σκληρή μάχη κατά της πολιτικής της κυβέρνησης και κατά της ΚΑΠ της ΕΕ που μας εξοντώνει.

Γρήγορο internet στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Το γρήγορο internet και οι ευρυζωνικές υπηρεσίες ήρθαν στο Δήμο Παιονίας στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές Λευκές Περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας» της Κοινωνίας της Πληροφορίας με συγχρηματοδότηση ΕΣΠΑ, μέσω θυγατρικής του ΟΤΕ.

Το ΚΑΠΗ του δήμου Κιλκίς έκοψε την πίτα του

Σε εορταστική ατμόσφαιρα, που διανθίστηκε με τραγούδια και χορό, έκοψε την πίτα του το ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Γυναίκες ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ: 7η νίκη με σκορ 0-3 στη Νάουσα και νικηφόρα πρεμιέρα των Παγκορασίδων με σκορ 3-0 εντός έδρας

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Συνέχισε το σερί των νικών της η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ, (7η στη σειρά) μέσα στη Νάουσα με 0-3 σετ, στα πλαίσια του Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ αυτή τη φορά. Στον αγώνα είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν όλες οι παίκτριες της αποστολής.

Δέηση υπέρ αναπαύσεως του Αθανασίου Αντωνιάδη

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς η τεσσαρακονθήμερη επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως του Αθανασίου Αντωνιάδη.

Παράταση της ημερομηνίας λήξης για την ανανέωση και την έκδοση νέων δελτίων κουπονιών Α.με.Α

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι παρατείνεται ως τις 28 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη, η ημερομηνία λήξης για την ανανέωση και την έκδοση νέων δελτίων κουπονιών Α.με.Α.

Πετυχημένη η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ 2017

Δελτίο τύπου ΕΠΣ Κιλκίς
Μέσα σε μία όμορφη ατμόσφαιρα με ιδιαίτερη λάμψη ήταν η φετινή Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο διασκέδασης "ΜΑΧΙΜ" στο Πευκόδασος του Δήμου Παιονίας, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2017.

"Συναμφότερη Α-Παιδεία"...

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
1. Η Ύβρις έναντι των νέων Ελλήνων και Ελληνίδων
Τριών Ιεραρχών σήμερα και Ελλαδικής Α- Παιδείας (και) του συναμφότερον....... Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός παρότρυνε τους γονείς να μαθαίνουν στα παιδιά τους γράμματα, γιατί όσα και υλικά αγαθά και να αφήσουν μετά θάνατον σ΄αυτά, τα παιδιά θα τους "ωπισολογούν". Καλύτερα, έλεγε "τα παιδιά σας να είναι φτωχά και γραμματισμένα παρά πλούσια και αγράμματα". Ποια είναι όμως τα "γράμματα" που πρότεινε ο Πατροκοσμάς και ποια τα σημερινά;

"Ξανά στον αγώνα με τους αγρότες"

Γράφει ο Νότης Μαριάς
Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής
Οι αγρότες μας είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη διάλυση της πρωτογενούς παραγωγής και του ελληνικού αγροτικού τομέα, που μεθοδεύεται από την τρόικα. Η έκρηξη οργής του αγροτικού κόσμου, που βλέπει την παραγωγή του –και αυτόν τον χρόνο- να σαπίζει αδιάθετη στα χωράφια και τη γη του να παραμένει υποθηκευμένη στους τραπεζίτες προμηνύει ένα καυτό Φλεβάρη για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Αναβιώνει και φέτος στην Γουμένισσα το παραδοσιακό Κουρμπάνι

Το παραδοσιακό Κουρμπάνι αναβιώνει και φέτος στην Γουμένισσα, με πρωτοβουλία του Επιμορφωτικού, Λαογραφικού και Πολιτιστικού συλλόγου «Άγιος Τρύφων», στο πλαίσιο της εορτής του Αγίου Τρύφωνος.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Κιλκίς"

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του νοσοκομείου Κιλκίς και συγκεκριμένα στο χειρουργικό τμήμα.  Το παιδί μου που είναι 14 χρονών χρειάστηκε μια εγχείρηση, η οποία έγινε επιτυχώς στο Νοσοκομείο Κιλκίς και γι' αυτό θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον σπουδαίο χειρούργο, αλλά πάνω από όλα άνθρωπο με κεφαλαία, τον κ. ΦΑΧΙΡΙΔΗ Β. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.

Θετικό το νέο τεστ για τον ΓΑΣΚ στην ημερίδα κλειστού στίβου της Θεσσαλονίκης

Απόλυτα ικανοποιητικό ήταν και το δεύτερο αγωνιστικό τεστ για τους αθλητές του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς που έλαβαν μέρος στην ημερίδα κλειστού στίβου , που διοργανώθηκε την Κυριακή 29/1 από τον ΣΕΓΑΣ στο κλειστό του “Παλέ ντε Σπόρ” της Θεσσαλονίκης.

Το Ίδρυμα, ο Νιάρχος, τα Liberties και οι ιθαγενείς

Γράφει ο Στέλιος Κανάκης
Πολλές οι συζητήσεις και οι δημοσιεύσεις που κυμαίνονται μεταξύ άκρατου θαυμασμού για το έργο και δέους για το ύψος της «δωρεάς». Κάτι σαν «το αφεντικό τρελάθηκε»! Αλλά και προβληματισμοί για το πρέπον σε εποχή κρίσης, ακόμη και επιφυλάξεις για την επιλογή της τοποθεσίας και την προσβασιμότητα προς αυτήν. Κάτι ακούστηκε και για… νοσοκομεία, ανέργους κλπ, αλλά θεωρήθηκαν υποβολιμαία, ίσως και κακόβουλα.

Δύο ήττες και μια νίκη για τον "Αετό" Κιλκίς

ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ η ανδρική ομάδα αγωνίσθηκε εκτός έδρας στα Γιαννιτσά με την ομάδα του Φίλιππου Νέας Πέλλας.

Η παράσταση "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" στο Κιλκίς

Π Α Ι Δ Ι Κ Ο Θ Ε Α Τ Ρ Ο
Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ
της Gabrielle Suzanne Barbot de Villeneuve
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΚΙΛΚΙΣ
ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ώρες 17.15 & 19.15

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗΣ - τηλ 23410 75307
Προπώληση 7€ - Ταμείο 9€ - Πληροφορίες - 6974797109


Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017, 08:00 π.μ.: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής: