Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Συκεών Θεσσαλονίκης κόβει την πίτα του


Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών της Τόλμης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών συλλόγου του Α.Σ. Taekwondo H Τόλμη Κιλκίς διεξήχθησαν το Σάββατο 4/2/2017 στην αίθουσα Μητρόπολης Κιλκίς, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και η ετήσια κοπή της πίτας.

Έκοψε τη βασιλόπιτα του, ο Άρης Παντελεήμονα

Μέσα σ' ένα ευχάριστο κλίμα ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα έκοψε τη βασιλόπιτα του συλλόγου σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού. Τυχερός της χρονιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής Μουμούρης Αναστάσιος.

Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς: Γεμάτη ποδόσφαιρο και η Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Ακόμη μια πολυμελής αποστολή της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε σε σειρά φιλικών παιχνιδιών, αυτή τη φορά στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ''Πρωτέας Ευόσμου''.

Εσύ δοκίμασες Aerial Yoga-Pilates;

Δελτίο τύπου kinesis gym Kilkis
Η Aerial Yoga είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα συνδυάζοντας την παραδοσιακή Yoga, με εναέριες ασκήσεις. Με τη βοήθεια των ειδικών υφασμάτων ακροβατικών το σώμα αιωρείται και εκτελεί τις ασκήσεις τις Yoga, με μεγαλύτερο εύρος, δυναμώνοντας ολόκληρο το σώμα, χωρίς να επιβαρύνονται οι αρθρώσεις, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα.

Οι OPERA CHAOTIQUΕ στην ζωντανή Μαύρη Τρύπα (Λαδάδικα)

Η Μαύρη Τρύπα παρουσιάζει τους OPERA CHAOTIQUΕ .. 5 χρόνια αποτυχίες.. την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στην ζωντανή Μαύρη Τρύπα (Λαδάδικα)

Νέα απώλεια για τις Ελπίδες Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με νέα ήττα συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β´ κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς για την μικρότερη ηλικιακή ομάδα του νομού μας. Οι Ελπίδες Κιλκίς γνώρισαν την ήττα από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος Λύκους Αναβρυτού με 3-1. 

Γκολ & Θέαμα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με νίκη επανήλθε ο Αλέξανδρος Κιλκίς απέναντι στην συμπαθή ομάδα του Εθνικού Αξιούπολης με το επιβλητικό 8-2. Ο Αλέξανδρος με καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο επέβαλε το ρυθμό του από την αρχή και δε συνάντησε κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. 

"Περαστικά Άκη Κεσίδη και γρήγορα κοντά μας"


"Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ εύχεται ολόψυχα στον νεαρό αθλητή της ΑΚΗ ΚΕΣΙΔΗ περαστικά και σύντομη επιστροφή στα γήπεδα."

Πόσο επικίνδυνο είναι να νοσταλγείς κάτι που δεν έζησες;

Του Δημήτρη Νίκογλου*
Πολλές φορές ακούω από αγανακτισμένους φίλους και γνωστούς μέσα στην απόγνωσή τους να λένε με τόση ευκολία το γνωστό, ένας Παπαδόπουλος θα μας σώσει...

Το ψήφισμα της πανελλαδικής σύσκεψης της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων

Συνήλθε σήμερα Τρίτη, 7 Φλεβάρη, στη Νίκαια της Λάρισας η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 35 μπλόκα από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη, από 11 Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων, καθώς και από δεκάδες Αγροτικούς Συλλόγους κι Επιτροπές Αγώνα από 45 νομούς της χώρας.

Ασπίδα προστασίας για τον πιο απειλούμενο γύπα της Ελλάδας


Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, το WWF Ελλάς και ο ΔΕΔΔΗΕ ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προστατέψουν τον Ασπροπάρη, τον μικρότερο και πιο απειλούμενο γύπα της Ευρώπης. Με την τοποθέτηση μονωτικών καλυμμάτων σε 67 στύλους μέσης τάσης εντός του Εθνικού Πάρκου Δαδιάς – Λευκίμμης – Σουφλίου και στα Ανατολικά Μετέωρα, περιορίζεται σημαντικά ο κίνδυνος της ηλεκτροπληξίας για το εμβληματικό αυτό είδος της ελληνικής υπαίθρου.

Θετικός ο Βασίλης Λεβέντης στο θέμα της αποτέφρωσης των νεκρών στην Ελλάδα

Δελτίο τύπου Κοινωνίας Αποτέφρωσης
Θετικός και πρόθυμος να βοηθήσει εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών στην Ελλάδα, κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τον κ. Αντώνη Αλακιώτη, πρόεδρο της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης.

Έδωσαν αίμα και έζησαν την εμπειρία της προσφοράς


Δελτίο τύπου
δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς
Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 οι καταρτιζόμενοι, οι εκπαιδευτές και το προσωπικό του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα προσφοράς στον συνάνθρωπο «Ζήσε την εμπειρία της προσφοράς», στήριξαν την τράπεζα αίματος του τοπικού παραρτήματος Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε. 

Ψηφιακή αναβάθμιση των σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας με 1.800.000 ευρώ

Την αναβάθμιση του εξοπλισμού Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) των σχολικών μονάδων της Κεντρικής Μακεδονίας χρηματοδοτεί με συνολικά κονδύλια 1.800.000 ευρώ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την έγκριση της σχετικής πρόσκλησης του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο Λουκιανός Κηλαηδόνης

Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Η καλλιτεχνική καριέρα του Λουκιανού Κηλαηδόνη ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '70, όταν έγραψε τη μουσική για τη θεατρική παράσταση του έργου της Κωστούλας Μητροπούλου «Η Πόλη μας».

Κάλεσμα ΠΑΜΕ για το συλλαλητήριο στις 21 Φεβρουαρίου 2017

Κάλεσμα ΠΑΜΕ
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες,
έχουμε πολύ πικρή πείρα από τις περίφημες διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η κυβέρνηση για την υπηρέτηση του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών οργανώσεων, των μονοπωλιακών ομίλων, ετοιμάζεται να σφίξει και άλλο τη θηλιά στο λαιμό της εργατικής λαικής οικογένειας. 

Τέρμα στα Ψευτοδιλήμματα – Τη Λύση μπορεί και πρέπει να τη δώσει μόνο ο Λαός

Δελτίο τύπου Σοσιαλιστικής Προοπτικής
Για μια ακόμη φορά οι «επίσημοι συνένοχοι» του δημοσίου διαλόγου, που διαφεντεύεται από τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, προσπαθούν να πείσουν την ελληνική κοινωνία ότι δεν έχει επιλογές:

Οι Ιεροψάλτες της Μητρόπολης Κιλκίς, έκοψαν την βασιλόπιτά του

Υπογράφει ο  Χρήστος Κυριακίδης
Πρόεδρος  Συλλόγου Ιεροψαλτών Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής & Κιλκισίου «Πέτρος ο Γλυκύς»
"Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2017, Κυριακή Τελώνου και του Φαρισαίου και η αρχή του Τριωδίου, στο χώρο της Ενοριακής Εστίας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωρήρος.

"Κάτω τα χέρια από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς"

Επιστολή Βεργίδη προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου 
"Περιήλθε σε γνώση μας το νέο Σχέδιο του Οργανισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού που αφορά στη λειτουργία των Εφορειών Αρχαιοτήτων σε όλη τη χώρα.

Θεσσαλονίκη: Ο Βασίλης Πρατσινάκης το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στο live stage Βεντέτα

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ για μια εμφάνιση το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στο live stage Βεντέτα. Μαζί του οι μουσικοί, Γιάννης Φιλιππουπολίτης στο πιάνο, Ηλίας Βελλής στο λαούτο και μπουζούκι, Αντώνης Κουμανδράκης στην κιθάρα. Συμμετέχει και η Δέσποινα Παγιούλα

Βράβευση Δημήτρη Σισμανίδη από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης βράβευσε το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη για την αρωγή του στην Ένωση και στο άθλημα του ποδηλάτου. Η τελετή βράβευσης και κοπής πίτας της Ένωσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης όπου βραβεύθηκαν παράλληλα και οι πρωταθλητές ποδηλασίας.

Πασσαλής Μάριος του Δούκα και της Δέσποινας λέγεται αυτός ο 59χρονος παιδεραστής (Φωτογραφίες)

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 59χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών μεσημεριανές ώρες την 05-01-2017, για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος ανήλικων.
Πρόκειται για τον ΠΑΣΣΑΛΗ Μάριο του Δούκα και της Δέσποινας, γεννηθέντα στις 07-03-1957 στην Ξάνθη.

Πρώτος, ο δικός μας Παντελής Ελευθεριάδης, στις εκλογές της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας

Την Κυριακή 05-02-2017 στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (Ο.Δ.Κ.Ε.). Για πρώτη φορά ο σύνδεσμος διαιτητών Κιλκίς είχε υποψήφιο. Είναι μεγάλη επιτυχία του συνδέσμου η πρώτη θέση που πήρε το μέλος του συνδέσμου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Παντελής. Το Δ.Σ. και τα μέλη του συνδέσμου συγχαίρουν το μέλος του και του εύχονται καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

"Βάζουμε τον τηλεοπτικό φακό μέσα στα πανεπιστήμιά μας"

Δελτίο τύπου 4Ε
Ξεκινάμε κάτι καινούριο στην τηλεόραση της 4Ε. Βάζουμε τον τηλεοπτικό φακό μέσα στα πανεπιστήμιά μας. Γνωρίζουμε τις σχολές, τους χώρους αλλά και μιλούμε με τους ανθρώπους. Κάθε εβδομάδα λοιπόν θα είμαστε μαζί με σκοπό να σας συστήσουμε στον υπέροχο αυτόν κόσμο της ανώτατης εκπαίδευσης της πατρίδας μας.

Αποκριάτικο πάρτι του Άτλαντα Κιλκίς

►Αποκριάτικο πάρτι διοργανώνει ο Α. Π. Ο ΑΤΛΑΣ
για τους μικρούς και όχι μόνο, φίλους των ομάδων του.◄

►Ραντεβού το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο ΗΟTEL KRISTONIA με κλόουν, face painting και πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν 
για Αποκριάτικο Ξεφάντωμα.◄
►Βάλτε στολή και ελάτε. ◄
►Quest Stars του πάρτι όλοι οι παίκτες και οι παίκτριες των ομάδων
του ΑΤΛΑ που θα βρίσκονται ανάμεσα σας.◄

Αιμοδοσία στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου


Ανακοίνωση Κοινοβίου
Τό Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 ἀπό τίς 9.30´ π.μ. ἕως τίς 12.30´ μ.μ. θά πραγματοποιηθεῖ στό Ἱερό Κοινόβιο Ὁσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας ἡ 56η αἱμοδοσία 

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς κόβει την πίτα του


Το Δ.Σ. Του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς καλεί τα μέλη του,

στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει,

 το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017.
στο Cafe bar bistro Τρυποκάρυδος στις 4:30 μ.μ.


Κιλκίς: Ημερίδα για τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού

Ο Δήμος Κιλκίς και ο Παμποντιακός Σύλλογος ''η Αργώ'' διοργανώνουν ημερίδα με θέμα, ''Η γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού και η διαχρονική τουρκική απειλή έναντι άλλων λαών στην Εγγύς Ανατολή'' το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα δεξιώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς (Λ.Α.Φ.).

Ετήσια γενική συνέλευση της "Τέχνης" Κιλκίς

Ανακοίνωση
Μ.Κ.Ε. "ΤΕΧΝΗ Κιλκίς"
Καλούνται τα μέλη της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11π.μ., στα γραφεία του συλλόγου, 25ης Μαρτίου 20.