Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΑΣΕΠ: Πηγαίνουν πίσω οι αιτήσεις για τις 404 προσλήψεις στα δικαστήρια

Ανακοινώνεται ότι, ύστερα από έγγραφο αίτημα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά με τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα της Προκήρυξης 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 1/23-01-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας), η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην εν λόγω Προκήρυξη δεν θα εκκινήσει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017.

Η Οδική Ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία τον Ιανουάριο 2017

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιανουάριο του έτους 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Ιανουάριο 2017

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιανουαρίου του 2017, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -320- άτομα και ειδικότερα:

Σούλης: "Φτάνει πια, η κοινωνία του Κιλκίς δεν μπορεί να ανεχθεί άλλη υποβάθμιση"

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
"Απόφαση που προκαλεί ερωτηματικά στην κοινωνία του Νομού Κιλκίς αποτελεί ο σχεδιασμός του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σύμφωνα με τον οποίο συγχωνεύεται η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς με την αυτήν της Θεσσαλονίκης όπου και θα εδρεύει από εδώ και στο εξής.

Κιλκίς: Παιδαγωγική ομάδα για την ενίσχυση των ικανοτήτων των εκπαιδευτικών

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διά του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων προτίθεται, στο πλαίσιo των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της, προκειμένου να επιτύχει την αποτελεσματική λειτουργία του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ Key Action 2, να οργανώσει σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Παιδαγωγική Ομάδα για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο: Ενίσχυση των ικανοτήτων των εκπαιδευτικών «STEM Capacity Building or STrEnghteM».

"Ελάτε στην εθελοντική ομάδα του δήμου Κιλκίς"

Πρόσκληση δήμου Κιλκίς για σύσταση εθελοντικής ομάδας
Ο Δήμος Κιλκίς και το Τμήμα Απασχόλησης, Τουρισμού και Πολιτισμού προκειμένου να υλοποιήσουν προγραμματισμένες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες και στο πλαίσιο του εθελοντισμού καλούν όλους τους δημότες που επιθυμούν, να συμμετάσχουν στη δημιουργία ομάδας εθελοντών, με σκοπό την προώθηση της ενεργούς συμμετοχής των δημοτών στα κοινά αλλά και την ουσιαστική αρωγή των δράσεων του Δήμου.

Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του "Άθλου" Κιλκίς

Ανακοίνωση Άθλου Κιλκίς
Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς διεξήχθησαν την Κυριακή στις 05/02/2017 στην αίθουσα Μητροπόλεως Κιλκίς.

Συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι Άνδρες του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Μπαράζ φιλικών αγώνων έδωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Αίαντα την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών συνεχίζοντας την προετοιμασία της και διατηρώντας το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

Μαζική εκκένωση στο Κορδελιό για τη βόμβα, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 από τις 10.00’ το πρωί στην περιοχή που επισημαίνεται στο διαδραστικό χάρτη (στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:www.pkm.gov.gr) δεν πρέπει να παραμένει ή να διέρχεται ΚΑΝΕΙΣ.

Κοπή πίτας και ορεινή περιήγηση στον ΧΩΜΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΧΩΜΑ (Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς)
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 έγινε ο ετήσιος απολογισμός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον ΧΩΜΑ Κιλκίς.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Κιλκισιακός

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου ο Κιλκισιακός στο εστιατόριο "ΠΛΑΤΑΝΟΣ". Σύσσωμη η διοίκηση των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος περίμενε το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μέσα σε μια εξαιρετικά οικογενειακή ατμόσφαιρα. 

Ενυδρειοπονία από τα χέρια των μαθητών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαθητές λυκείου πέτυχαν την καλλιέργεια λαχανικών από απόβλητα… ψαριών, μέσω της διαδικασίας της ενυδρειοπονίας. Πρόκειται για ερευνητικό και εκπαιδευτικό project ομάδας μαθητών του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, μέλη του club επιχειρηματικότητας του ιδρύματος.

Εκλογές στον πολιτιστικό σύλλογο «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, μετά από τακτική συνεδρίαση την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 αποφάσισε: 

Ιερά πανήγυρις Αγίου Χαραλάμπους Μαυρονερίου Κιλκίς


Νέο Δ.Σ. και κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στο Δροσάτο η κοπή βασιλόπιτας και η γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου.

9ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς: Δωρεά εκπαιδευτικού ρομπότ από την Φάρμα Κουκάκη

"Η ρομποτική αφενός, είναι μία διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα που δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή να εμπλακεί με τη δράση, αφετέρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης για τη διδασκαλία διαφόρων εννοιών, κυρίως, από τις Φυσικές Επιστήμες και άλλα γνωστικά αντικείμενα.