Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

FAZ: Θέλει ο Σόιμπλε να κυβερνήσει ο Μητσοτάκης;

Πηγή: Deutsche Welle
Η συζήτηση περί Grexit που άνοιξε ο υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε ενδεχομένως να έχει στόχο να στηρίξει τον Κ. Μητσοτάκη εκτιμά η FAZ. Ρεπορτάζ στην Zeit για τη δυσχερή κατάσταση των ελληνικών πανεπιστημίων.

Αποκριάτικος χορός του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς σας προσκαλεί στον Αποκριάτικο Χορό του σχολείου που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:00.

Τρία στα τρία και αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Αετό Κιλκίς

Ανακοίνωση Αετού Κιλκίς
Στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ η ανδρική ομάδα αγωνίσθηκε εντός έδρας με την ομάδα ΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ.

Νίκη δια περιπάτου για τον Άρη Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Άνετη νίκη πέτυχε ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα στην αναμέτρηση με την ΕΛΠΙΔΑ Μικροκάμπου επικρατώντας με 0-4 σκορ. Προηγήθηκε με δυο τέρματα του Παναγιωτίδη Πασχάλη στο 5ο και 36ο λεπτό ενώ το 0-3 σημείωσε ο Τσαπαρίδης Αντώνιος πέντε λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Σε ρυθμούς Γουμένισσας κινείται ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Σε ρυθμούς Γουμένισσας κινείται πλέον ο Κιλκισιακός, με την ομάδα να ολοκληρώνει πριν από λίγο τη πρώτη της προπόνηση ενόψει του ντέρμπι.
Ο ΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας εννιά νίκες στη σειρά, με τον Μάκη Δανδίκα όμως να κρατά προσηλωμένους τους παίκτες του στον στόχο που έχουν θέσει.

Είναι απαράδεκτο να μεταφέρουμε τον Λουκιανό Κηλαηδόνη όπως και χιλιάδες άλλους Έλληνες στην Βουλγαρία για αποτέφρωση

Υπογράφει η Κοινωνία Αποτέφρωσης
Είναι απαράδεκτο τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και χιλιάδες άλλους Έλληνες συμπολίτες μας, να τους μεταφέρουμε μετά θάνατο σαν μετανάστες στη Βουλγαρία για αποτέφρωση, επειδή αυτή ήταν η τελευταία τους επιθυμία.

Παρεμβάσεις για τη μείωση του κόστους παραγωγής στον αγροτικό τομέα

Υπογράφει το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 
Η κυβέρνηση με κύριο κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις τεράστιες δυσκολίες και δεσμεύσεις της χώρας μας, με σταθερή και αταλάντευτη βούληση, κοντά στα προβλήματα των αγροτών, δίνει με κομβικές της παρεμβάσεις το στίγμα των προθέσεων της.

Παιδικό αποκριάτικο μασκέ πάρτι από τους Παίονες Γουμένισσας (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Γέμισε η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γουμένισσας, από μικρούς μασκαράδες. Ο Σύλλογός μας, διοργάνωσε παιδικό αποκριάτικο πάρτι μασκέ, όπως κάνει κάθε χρόνο. Τα παιδιά, βάζοντας τη χαρούμενη διάθεση τους, πέρασαν ένα ευχάριστο απογευματινό, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, παίζοντας, χορεύοντας, τραγουδώντας και δημιουργώντας.

Εισήγηση ΔΑΚΕ καθηγητών Δ.Ε. στις γενικές συνελεύσεις των ΕΛΜΕ

ΔΑΚΕ καθηγητών Δ.Ε. 
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προχωρεί με συνέπεια στην αποδόμηση της Δημόσιας Εκπαίδευσης. Η πολιτική που ακολουθείται οδηγεί μαθηματικά στην πλήρη απαξίωση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και του εκπαιδευτικού λειτουργού. Δεν είναι τυχαία αυτή η επιλογή.

Εθνικό Σύστημα Υγείας, ένας γίγαντας με γυάλινα πόδια

Του Δημήτρη Νίκογλου
Όσο για τον τίτλο, νομίζω πως δεν θα φωτογράφιζε κάτι άλλο πιο ζωντανά το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Είμαστε μάρτυρες ενός οικοδομήματος που πολλοί προσπάθησαν να το βελτιώσουν, να το εκσυγχρονίσουν, με λίγα λόγια να το κάνουν λειτουργικό, αλλά μάταια.

Πληρωμή παγίου τέλους κτηματογράφησης σε άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής

Από την Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση (Ε.Κ.ΧΑ.) Α.Ε. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Με σκοπό την οικονομική διευκόλυνση των πολιτών η Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε., από τις αρχές του 2017, παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής του πάγιου τέλους κτηματογράφησης σε άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας, στις Τράπεζες ALPHA BANK, ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και EFG EUROBANK.

Θεσσαλονίκη: «Στηρίζουμε … Παίζοντας» στον πολυχώρο WE

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Αρωγή Θεσσαλονίκης διοργανώνουν  την 5η ολοήμερη εκδήλωση «Στηρίζουμε … Παίζοντας» την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα: 11:00 έως 20:00 στον πολυχώρο WE  (Λεωφόρος 3ης Σεπτέμβρη & Γρ. Λαμπράκη Θεσσαλονίκη)

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για τον νέο σχεδιασμό της Περιφέρειας για τον τουρισμό

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αλέξανδρος Θάνος θα παρουσιάσουν τις δράσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που υλοποιήθηκαν κατά την τριετία 2014-2016 στον τομέα του τουρισμού, καθώς και το νέο σχεδιασμό της Περιφέρειας για τον τουρισμό, αύριο Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, στις 19.00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ2 Αίθουσα «Μωρίς Σαλτιέλ»). 

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, έως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ανακοίνωση σχετικά με τις ΜΥΦ των αγροτών του ειδικού καθεστώτος


Δελτίο τύπου Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών νομού Κιλκίς
Οι αγρότες του ειδικού καθεστώτος θα πρέπει να προσκομίσουν όλα τους τα
παραστατικά του 2016 (τιμολόγια αγοράς, εκκαθαρίσεις, αποδείξεις δαπανών,
κλπ) στο λογιστή τους, εντός του μήνα Φεβρουαρίου το συντομότερο δυνατό.

Κοπή πίτας της Σχολής Ποδοσφαίρου Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έκοψε τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με καλεσμένους τους γονείς και τα παιδιά της ακαδημίας.

Δήμαρχε Κιλκίς, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς σ' ευχαριστεί θερμά

Υπογράφει ο Γεώργιος Χατζηβασιλείου
Αρχηγός 2ου Συστήματος
"Ο Αρχηγός, οι βαθμοφόροι και τα Μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 2ου Συστήματος Προσκόπων Κιλκίς εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Σισμανίδη για το ενδιαφέρον και την έμπρακτη συμπαράσταση του προς το Σύστημά μας.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 44χρονο για 7,32 γραμμάρια χασίσι

Συνελήφθη χθες (12-2-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 7,32 γραμμαρίων.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 49χρονο για παράνομη μεταφορά αλοδαπού

Συνελήφθη χθες (12-02-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 49χρονος ημεδαπός, καθώς κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει έναν υπήκοο Αιγύπτου που κατείχε πλαστό δελτίο αιτούντος ασύλου, ο οποίος και συνελήφθη.

Σέρρες: Τσάκωσαν 5 Αλγέριους με έναν τορβά χασίσι

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση κυκλώματος που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και των Σερρών.
Συνελήφθησαν 5 μέλη του κυκλώματος, όλοι υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 61, 32, 27, 17 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατά περίπτωση παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, πλαστογραφία πιστοποιητικών και αντίσταση.

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την επανασύσταση των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ
Πέρασαν ακριβώς 5 χρόνια όταν σύμφωνα με το Μνημόνιο ΙΙ, που ψηφίστηκε το 2012 (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), ανάμεσα στα σφοδρά χτυπήματα σε κατακτήσεις και εργατικά δικαιώματα, τη συντριβή μισθών και συντάξεων καταργήθηκαν οι Οργανισμοί της Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας.

Επιτυχίες του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς συμμετείχε με τρεις αθλητές του στον 1ο Αγώνα Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής που πραγματοποιήθηκε στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων, στην Αθήνα, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017. 

Λύτρωση στο 90' για τα κορίτσια του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με την Θάλεια Διαμαντίδου να σκοράρει στο 90' ο Κιλκισιακός έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη με 1-0 στη Νέα Πέλλα επί των Ασπρόμαυρων Αμαζόνων.
Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με τον ΑΟΚ να φτάνει στη τρίτη του νίκη, μετρώντας έως τώρα εννιά βαθμούς. Τη Κυριακή υποδέχεται τις Νεφέλες Κατερίνης.

Γορτή του Αγίου Χαραλάμπους στο Μαυρονέρι Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Με ιεροπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου τίμησε τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους με επίκεντρο τον περικαλλή Ιερό Ναό του Αγίου στο Μαυρονέρι Κιλκίς.

Bραδιά, αφιερωμένη στην μουσική και γαστρονομική ποντιακή παράδοση (Video)


Μια ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στην πλούσια μουσική και γαστρονομική ποντιακή παράδοση διοργάνωσε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.