Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Τεράστια η επιτυχία του Σχολικού Πρωταθλήματος Σκακιού Νομού Κιλκίς 2017 (Video)


Το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ διοργάνωσε το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς 2017 που έγινε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, 11:00 π.μ, στο χώρο των εργαστηρίων του «πόλις» στην οδό Σουρή 6 στο Κιλκίς.

H 14χρονη Ευγενία από το Κιλκίς στην εκπομπή The Voice Kids στο SAT1 - BINTEO



Στο νέο κτίριο του θα λειτουργήσει το ΤΕΙ Κιλκίς από τον Σεπτέμβριο

Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Με αφορμή το δελτίο τύπου του Υφυπουργού Γ. Αμανατίδη της 19ης Φεβρουαρίου 2017 η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς καλωσορίζει την είδηση- δέσμευση του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τη λειτουργία, από την νέα ακαδημαϊκή χρονιά, του Τμήματος Τ.Ε.Ι Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης στο φυσικό του χώρο- αυτό του νέου κτηρίου.

Η πολιτική ως ανιδιοτελής πράξη

Του Δημήτρη Νίκογλου 
Όλοι μας ως εξευγενισμένοι άνθρωποι στις οργανωμένες κοινωνίες που ζούμε, έχουμε γνωρίσει, έχουμε ακούσει, έχουμε δει ανθρώπους που ενδιαφέρονται, που προσπαθούν, που νοιάζονται για το καλό του τόπου τους και κατ επέκταση της χώρας της οποίας διαμένουν.

Σάρωσαν οι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω βροχής και εδάφους οι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς κατάφεραν για άλλη μια φορά να τερματίσουν επιτυχώς στον αγώνα και να διακριθούν στον 3ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής του Ιππικού Ομίλου Πιερίας στις 19 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψε την πίτα της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (Φωτογραφίες)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης της Θεσσαλονίκης η κοπή της Βασιλόπιτας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ).

Κιλκίς: Πετυχημένη η εκδήλωση "Ελληνισμός της Σοβιετικής Ένωσης 1922-1991"

Υπογράφει ο Βασίλης Αντωνιάδης 
Πρόεδρος Συλλόγου Παλιννοστούντων Ομογενών ν. Κιλκίς "Η ωραία πηγή"
Την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος για την ιστορία και τον πολιτισμό του Κιλκίς σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Κιλκίς και το σύλλογο Παλιννοστούντων ομογενών ν. Κιλκίς ‘’Η ωραία πηγή’’. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν ο Ελληνισμός της Σοβιετικής Ένωσης 1922-1991.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 29χρονο Πακιστανό για πλαστή ταυτότητα

Συνελήφθη χθες (18-2-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, 29χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι κατά τον έλεγχο επέδειξε στους αστυνομικούς Δελτίο Αιτήσαντος Ασύλου, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστό και κατασχέθηκε.

Πουλούσε για ελαιόλαδο κάτι σαν ελαιόλαδο

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, συνέλαβαν χθες (18-2-2017) το πρωί έναν 22χρονο ημεδαπό, που κατείχε συσκευασίες με λάδι αμφιβόλου ποιότητας.

Φραγγίδης: Σχέδιο 3 πυλώνων για τη χώρα

Γράφει ο
Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς, μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ 
Δραχμή, Grexit, λιτότητα. Λέξεις με τις οποίες το τελευταίο διάστημα κάποιοι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος της χώρας και των πολιτών. Από τη μια οι ιδεοληψίες και οι εμμονές των ξένων που δεν εμπιστεύονται την ελληνική κυβέρνηση και από την άλλη η ανικανότητα και η απουσία στρατηγικού σχεδιασμού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν φέρει στις καθημερινές συζητήσεις δυσοίωνα σενάρια.

Νόσος του Graves

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Η νόσος του Graves είναι μια σχετικά κοινή πάθηση άγνωστης αιτιολογίας, με χαρακτηριστικά της την τριάδα υπερθυρεοειδισμός με διάχυτη βρογχοκήλη, οφθαλμοπάθεια και δερματοπάθεια. Η νόσος είναι συχνότερη στις γυναίκες και εμφανίζει σταθερή οικογενειακή προδιάθεση.