Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Συνέχισε με νίκη ο Άρης Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Μια ακόμη νίκη με καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα επικρατώντας αυτή τη φορά εντός έδρας του ΑΕΤΟΥ Κορωνούδας με 3-1 σκορ. 
Δυο τέρματα σημείωσε ο Παναγιωτίδης Πασχάλης στο 25ο και 60ο λεπτό, φτάνοντας τα δεκαοχτώ συνολικά στο πρωτάθλημα, ενώ ένα γκολ «ποίημα» πέτυχε και ο Παπαδόπουλος Σταύρος στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Η "Γνώμη" στο Μπουρανί του Τυρνάβου το Μάρτιο του 2008


Το Τυρναβίτικο Καρναβάλι είναι ένα έθιμο με απροσπέλαστες ρίζες στο χρόνο. Έχει μια ιστορία τουλάχιστον 100 ετών.

Διατροφικές συμβουλές για την Καθαρά Δευτέρα

Επιμέλεια: Kinesis Gym Kilkis
Χαρταετός, παραδοσιακά εδέσματα, συγκεντρώσεις φίλων και συγγενών και φυσικά εξοχή! Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά; Την ημέρα εκείνη όλοι θα βρεθούμε μπροστά από ένα τραπέζι με πολλές επιλογές. Η νηστεία της Σαρακοστής ξεκινά με το γεύμα της Καθαράς Δευτέρας. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που προβαίνουν σε διατροφικές υπερβολές, σκεπτόμενοι ότι ακολουθούν οι 40 ημέρες νηστείας.

Νίκη για τις Ελπίδες Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Νέα νίκη για την μικρότερη ηλικιακή ομάδα του Κιλκίς με 2-0 αυτή τη φορά με τον Ήλιο Ηλιολούστου. Σε ένα παιχνίδι με πολύ όμορφο θέαμα που παρουσίασαν οι πιτσιρικάδες με 12 τελικές in target και ωραίους συνδυασμούς πήραν τη νίκη πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα αφού ήταν απρόσεκτοι στο σκοράρισμα σε 12 τε τα τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 


Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Νέα ήττα για τον Αλέξανδρο αυτή την φορά από τον Ατρόμητο Παλιού Αγιονερίου. Με σκορ 2-και προβληματισμός στην αφλογιστία και στην αμυντική λειτουργία αφού δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα σε 8 τελικές, και δέχτηκε 2 γκολ σε ισάριθμες επισκέψεις και τελικές του αξιόμαχου αντιπάλου στην εστία του Κοπαλίδη. 

Κιλκίς, σήμερα Τρίτη και ώρα 19.00-21.00: Εθνική Κορασίδων Βόλεϊ –Αίας Κιλκίς/Ατέρμων, φιλικός αγώνας

Φιλικός αγώνας Βόλεϊ μεταξύ της Εθνικής Κορασίδων (γκρουπ Θεσσαλονίκης) και της γυναικείας ομάδας Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ /ΑΤΕΡΜΩΝ θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου "Ατέρμων" στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς, σήμερα Τρίτη και ώρα 19.00-21.00.

Τσικνοπέμπτη στη Γουμένισσα με τους Παίονες (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Γέμισε από μυρωδιές η κεντρική πλατεία της Γουμένισσας την Τσικνοπέμπτη (16 Φεβρουαρίου) με την προετοιμασία του παραδοσιακού χαλβά από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', όπως ορίζει η μέρα, σύμφωνα με την παράδοση, δίνοντας μια ξεχωριστή ''νότα'' στο κέντρο της πόλης μας.

Αποκριάτικα events στο Beer House Kilkis

Viva carnival...
Τελευταία εβδομάδα της απόκριας και οι εκδηλώσεις στον Beer House Kilkis κορυφώνονται....

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν 4 άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (20-02-2017) το απόγευμα και το βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών - Ευζώνων στην περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις 4 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Τρελό πάρτι μασκέ από τον Άθλο Κιλκίς την Τσικνοπέμπτη

Στις 16 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Πέμπτη (Τσικνοπέμπτη) πραγματοποιήθηκε από τον αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς Πάρτι Μασκέ στις εγκαταστάσεις του σωματείου.

Επίσκεψη–ξενάγηση στα συμμαχικά μνημεία Α’ Παγκοσμίου Πολέμου του νομού Κιλκίς

Την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς επισκέφθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου κλιμάκιο του Δήμου Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Σπύρο Πέγκα. Στην αποστολή συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες από το Tμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 25χρονο για παράνομη πώληση αμφιβόλου ποιότητας ελαιόλαδου

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν άντρα, που πουλούσε σε ανυποψίαστους πολίτες λάδι αμφιβόλου ποιότητας.

Με 97 μαθητές όλων των ηλικιών έγινε το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς 2017


Διεξήχθη την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς. Τους αγώνες διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις» στους χώρους των εργαστηρίων του. Συμμετείχαν συνολικά 97 μαθητές όλων των ηλικιών (από νηπιαγωγείο μέχρι και λύκειο) από τα σχολεία του Νομού Κιλκίς.

Ετήσιος χορός του Άτλαντα-Volleyball Κιλκίς


Δράσεις του Άτλαντα Κιλκίς

Γράφει η Μαρία Σιότσου 
Με σκοπό να γυρίσει με τη νίκη ξεκίνησε για την Έδεσσα η γυναικεία ομάδα του Α.Π.Ο ΑΤΛΑ ΚΙΛΚΙΣ την Κυριακή 19/2 και τα κατάφεραν. 

Κιλκίς: Πετυχημένη η εκδήλωση με θέμα «Εμβολιασμοί»

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ε.Ε.Σ. Κιλκίς με θέμα «Εμβολιασμοί». Το επίκαιρο αυτό θέμα ανέπτυξε ο διακεκριμένος παιδίατρος της πόλης του Κιλκίς Ναούμης Αναστάσιος με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο.

Αίας Κιλκίς - Βόλεϊ: Νίκη στο τάι-μπρέικ για τις Παγκορασίδες και στο Λιτόχωρο

Της Ελένης Μουρατίδου
Για τα δύσκολα φτιαγμένη κατά πως φάνηκε και η ομάδα των Παγκορασίδων του Αίαντα. Στον αγώνα της Κυριακής 19/2/2017, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Α.Σ Πάνθεον Λιτοχώρου στην έδρα της, έδωσε μάχη για να ανατρέψει το αποτέλεσμα των 2 πρώτων σετ εις βάρος της και το κατάφερε κερδίζοντας το 3ο, 4ο και 5ο σετ σ ένα παιχνίδι για πολύ γερά νεύρα!

Το Kinesis-Gym στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου kinesis-gym
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος το γυμναστήριο μας Kinesis –Gym έχει την τιμή να συμμετέχει στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς.
Με χαρά σας ενημερώνουμε και σας προσκαλούμε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 13:30 στο Πάρκο –Κήπος στις επιδείξεις των τμημάτων άθλησης του γυμναστηρίου μας όπου βροντερό παρών θα δώσουν οι ομάδες Zumba Junior, Zumba Kids και ZUMBA Team.