Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Καθαρά Δευτέρα για Κούλουμα στον Παντελεήμονα Κιλκίς


Όλοι στο ΔΑΚ Κιλκίς: Αίας Κιλκίς vs Πιερικός Κατερίνης


Συμμετοχή Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία στην Αθήνα

Δελτίο τύπου Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς συμμετείχε στην Ένστολη Πανελλαδική Διαμαρτυρία των σωμάτων ασφαλείας στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Μετά από πολλά χρόνια υπήρξε "αφύπνιση" και μαζική συμμετοχή των αστυνομικών μελών της Ένωσης μας, βάζοντας ένα λιθαράκι στη επιτυχία της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας. 

Τηλεοπτική σύγκρουση Παραστατίδη με Γεωργαντά

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 θα φιλοξενηθούν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού EuropeOne tv από τον δημοσιογράφο Γιώργο Νεοχωρίτη, στις 18:00, οι βουλευτές του Νομού Κιλκίς Παραστατίδης Θεόδωρος (ΣΥΡΙΖΑ) και Γεωργαντάς Γιώργος (Νέα Δημοκρατία).

Στο φεστιβάλ των καλύτερων Ακαδημιών ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς, στο πλαίσιο ένταξης της στις 125 καλύτερες Ακαδημίες του δικτύου που υποστηρίζονται, από το πρόγραμμα των Χρυσών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ ανακοινώνει την συμμετοχή της στο 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ακαδημιών που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων στην Θεσσαλονίκη στις 5 Μαρτίου.

Δωρεάν ηλεκτρονικές υπηρεσίες χωρίς internet;

Της Σοφίας Καλογερίδου
Με μεγάλη μας ευχαρίστηση παρακολουθούμε τις εξελιγμένες υπηρεσίες που παρέχονται από το ελληνικό δημόσιο προς τους πολίτες. Όλοι πλέον έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του taxis, του oga, του oaed κ.α.

Δύο νέα προγράμματα για προσλήψεις 15.000 ανέργων άνω των 50 ετών ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ

Δημόσια πρόσκληση προς τις ιδιωτικές επιχειρήσεις για την υποβολή αιτήσεων για δύο επιχορηγούμενα προγράμματα προκειμένου να προσλάβουν 15.000 ανέργους άνω των 50 ετών εξέδωσε ο ΟΑΕΔ.

Επίσκεψη νέου Αστυνομικού Διευθυντή στο Δήμαρχο Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς κ. Ιωάννης Ταλαμπίρης, συνοδεία του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Κιλκίς κ. Δημήτρη Χαραλαμπίδη και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Πολυκάστρου κ. Χρήστου Παπαποστόλου επεσκέφθησαν το Δήμαρχο Παιονίας κ. Χρήστο Γκουντενούδη. 

Ο «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας χορεύει και σας προσκαλεί

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας σας προσκαλεί στον ετήσιο αποκριάτικο χορό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο «Παρυφές» (Γρίβα-Γουμένισσα) με ώρα έναρξης 21:00μμ.

Εξετάσεις απόκτησης ειδικής άδειας ΤΑΞΙ

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης ειδικής άδειας ΤΑΞΙ θα διεξαχθούν την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017.

Επείγουσα ενημέρωση πτηνοτρόφων για την γρίπη των πτηνών

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κ.Α.Φ.Ε. της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής: 

Ενημέρωση νέου αστυνομικού διευθυντή από Βεργίδη και Θωμαϊδη

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς κ. Ιωάννη Ταλαμπίρη δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης. Τον κ. Ταλαμπίρη συνόδευαν οι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές κ. Δημήτριος Χαραλαμπίδης και κ. Χρήστος Παπαποστόλου, ενώ στη σύσκεψη που ακολούθησε ήταν παρών και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παύλος Θωμαΐδης.

Βρετανοί και Γάλλοι τουρίστες έρχονται στο Κιλκίς! Οι Κιλκισιώτες το γνωρίζουν; (57 φωτογραφίες)

Γράφει και φωτογραφίζει ο Πάνος Γεωργιάδης
Για το γραφείο τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, ότι υπάρχει γύρω από την πόλη, εμπλουτίζει το τουριστικό της προϊόν. Στόχος είναι να γίνει η Θεσσαλονίκη βάση για εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή που περιέχει έναν τεράστιο πλούτο παντός είδους αξιοθέατων με μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον. Κοντά στο βασιλικό (Θεσσαλονίκη) όμως, ποτίζεται και η γλάστρα ( Κιλκίς).

Η Ελλάδα- κράτος λογοκρισίας και το «1922»

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Διαβάζοντας το «1984» του Τζορτζ Όργουελ μπορεί ένας πολίτης και ειδικότερα ένας Έλληνας πολίτης να κατανοήσει πως λειτουργεί ένα κράτος, το οποίο πέραν των άλλων, θέλει να ελέγξει ακόμη και την ιστορία.

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας την περίοδο των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και ενόψει του εορτασμού των εορτών των Απόκρεω και της Καθαράς Δευτέρας, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας, κατά το διάστημα από 24 έως 27 Φεβρουαρίου 2017, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών την Αποκριά και την Καθαρά Δευτέρα

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο του εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Ποια τα οφέλη στην υγεία από ένα μάθημα Zumba;

Επιμέλεια: Kinesis Gym Kilkis
Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μαθήματα Zumba; Σας φαίνεται δύσκολο να βρείτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που δε θα είναι βαρετό ώστε να σας πείσει να έχετε συνεχές ενδιαφέρον; Τότε τα μαθήματα Ζumba είναι η λύση για εσάς, η προπόνηση Ζumba προσφέρει μία εκγύμναση σαν καμία άλλη με μουσική που θα σας δώσει ζωντάνια αλλά και οφέλη που σίγουρα θα απολαύσετε. 

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς κόβει την πίτα του


Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων 2017 του δήμου Κιλκίς

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το Φεβρουάριο του 2017 στην πόλη του Κιλκίς με τη συνεργασία πολιτιστικών συλλόγων και φορέων.

Παιδικός αποκριάτικος χορός των Τρίτεκνων Πολυκάστρου


Χορός Αστέρα Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς στις 26 Φεβρουαρίου 2017

Αποκριάτικο πάρτυ στο κλειστό γυμναστήριο Ευρωπού Παιονίας


Στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Έναρξη Β’ Εξαμήνου Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς

Με τη συνεργασία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Κιλκίς, οι Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις του Β’ εξαμήνου που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας και ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.