Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Πως ήταν και πως έγινε! - Επιμελητήριο Κιλκίς

Κτίριο Επιμελητηρίου Κιλκίς, 1 Ιουνίου 2005

"Έλεος, λίγη ανθρωπιά"

Υπογράφει η Κυριακή Τατίδου
Αναγνώστρια της Γνώμης
"Πριν λίγα λεπτά.
Νοσοκόμα στο παθολογικό του Κιλκίς αφήνει ώρες έξω τους συγγενείς ασθενούς και μετά με ένα υποκριτικό άχρωμο και απάνθρωπο ύφος φωνάζει τη κόρη για να της αναγγείλει ότι η μητέρα της πέθανε.

"Ανοίγει ο δρόμος για την λειτουργία κέντρων αποτέφρωσης"

Δελτίο τύπου Κοινωνίας αποτέφρωσης
Χαιρετίζουμε τη δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών κου Πάνου Σκουρλέτη ότι θα προωθήσει νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα επιτρέπει την ίδρυση και λειτουργία αποτεφρωτηρίων και από ιδιώτες.

"Πολυλογία για μεγάλα έργα στο Κιλκίς"

Υπογράφει
ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
νομού Κιλκίς
Πολλά λόγια τις τελευταίες ημέρες για τα μεγάλα έργα στο Κιλκίς. Μάλιστα ακούγονται κάποιες κραυγές πως τώρα δεν γίνεται τίποτα.

Όταν η απόγνωση γίνεται θυμός

Του Δημήτρη Νίκογλου
Μέχρι πότε φίλε μου, πόσο ακόμη να περιμένω; Υπάρχουν άνθρωποι που την υπομονή τους την έχουνε κάνει λάστιχο, το όνειρό τους εφιάλτη και την απόγνωσή τους θυμό.

Παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για το μέτρο «Βιολογικές Καλλιέργειες»

Παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ένταξης στο Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του ΠΑΑ 2014-2020 έως και τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017. 

Τα «Χελιδονίσματα του Μάρτη» στο 2ο γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου γυμνασίου Κιλκίς
Τα όμορφα έθιμα πρέπει να τηρούνται... Έτσι για μια ακόμα χρονιά (ξεπεράσαμε πια τη δεκαετία) το έθιμο τηρήθηκε στο Κιλκίς από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου.

Πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής των αμπελουργικών εκτάσεων στην Ελλάδα

Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ανακοινώνεται ότι θα υλοποιηθεί το «Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής των Αμπελώνων περιόδου 2017–2018». 

"Ζumba για παιδιά" στο Golden Athlos Gym Kilkis

Ξεκινά το χορευτικό τμήμα "Ζumba για παιδιά" στο Golden Athlos Gym.
Το πρώτο μάθημα την Δευτέρα 13/3/2017 στις 19.00 είναι δωρεάν.
Δηλώσεις ενδιαφέροντος στο 6942409447

Ειδική προσφορά από τον Άθλο Κιλκίς


Όμορφη τηλεοπτική παραγωγή για το Κιλκίς από την NEproductions

Χωρίς φιλάθλους του Άρη το παιχνίδι με τον Αιγινιακού

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2016-2017, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (5-3-2017) και ώρα 15.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 32χρονο Αλβανό για μικροποσότητα χασισιού

Συνελήφθη χθες (2-3-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος είχε επιβληθεί το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN.

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης από 6 έως 10 Μαρτίου 2017

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

"Να πάρουμε μια σταγόνα απ᾽ το αίμα σου να βάψουμε το δικό μας"

«Να πάρουμε μια σταγόνα απ᾽ το αίμα σου να βάψουμε το δικό μας να μη μπορέσει πια ποτέ να το ξεθωριάσει ο φόβος».
Μνήμη Γρηγόρη Αυξεντίου
Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Η συμπλήρωση εξήντα ετών από τη θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου, από την κορύφωση του αγώνα του Έλληνα της Κύπρου για Ελευθερία, συμπίπτει με το θράσος των Τούρκων κατακτητών για την νομιμοποίηση των εγκλημάτων τους και με την άτακτη υποχώρηση του αποκαλούμενου πολιτικού προσωπικού στην Κύπρο και την Ελλάδα. 

Παράταση προθεσμίας καταβολής ασφαλιστικών εισφορών έως 17/3/2017

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Σε συνέχεια αιτήματος της Ε.Σ.Ε.Ε και των Εμπορικών Συλλόγων γενικότερα, για παράταση της προθεσμίας πληρωμής των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΦΚΑ, δόθηκε από το Υπουργείο Εργασίας παράταση καταβολής των τρεχουσών εισφορών ασφαλισμένων επαγγελματιών στον ΕΦΚΑ, μέχρι τις 17 Μαρτίου 2017. Η ίδια παράταση ισχύει και για την προθεσμία υποβολής των ΑΠΔ, από τους εργοδότες που απασχολούν μισθωτούς ασφαλισμένους. 

Γουμένισσα: "Κυριακάτικος περίπατος" από το θεατρικό εργαστήρι δήμου Παιονίας


Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 5η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν.3852/2010 συνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας γιορτάζει ο σύλλογος "Ευκράντη"

Ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνει εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, ώρα 20.30 στο Κέντρο ΜΑΞΙΜ. Τιμή πρόσκλησης 15 ΕΥΡΩ.  Περιλαμβάνει, φαγητό, ποτό απεριόριστο και μουσική.