Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Προσοχή: Παριστάνουν τους ΕΦΕΤζήδες και εκβιάζουν επιχειρηματίες

Με συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας, του ΕΦΕΤ και υπευθύνων επιχειρήσεων τροφίμων, είχαν κατά το παρελθόν αντιμετωπισθεί φαινόμενα εγκληματικής συμπεριφοράς, κατά τις οποίες άτομα προσποιούμενα τους λειτουργούς του ΕΦΕΤ και, ενίοτε, ασκώντας εκφοβισμό, προσπάθησαν να εξαπατήσουν επιχειρήσεις τροφίμων και να αποσπάσουν χρήματα ή άλλα ωφελήματα. 

Με διακρίσεις επιστρέφει και πάλι το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Κιλκίς
6ο Διεθνές & 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στις 4 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο Λαγυνών. Οι αγώνες ήταν υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας.

Φιλικά παιχνίδια του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Η ποδοσφαιρική δράση ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Την αποστολή αποτελούσαν δυο τμήματα τζούνιορ, η Μπάρτσα (2006) και η Ίντερ (2007) και δυο τμήματα Προπαίδων, αυτό του Άγιαξ (2004) και Ρεάλ (2005).

Αγωνιστικές δραστηριότητες του "Αετού" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αετού" Κιλκίς
Στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ η ανδρική ομάδα αγωνίσθηκε εκτός έδρας με την ομάδα ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών. 

Στο φεστιβάλ των καλύτερων ακαδημιών ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Μοναδικές εμπειρίες έζησαν οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς στο πλαίσιο συμμετοχής της Ακαδημίας στο Φεστιβάλ των καλύτερων Ακαδημιών της Β. Ελλάδος και όχι μόνο. 

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Από σήμερα 6 Μαρτίου 2017 στις προκηρύξεις ΑΣΕΠ 15% των θέσεων αφορούν στα ΑμεΑ

Δελτίο τύπου ΕΣΑμεΑ
Από σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 ενεργοποιείται η διάταξη του νόμου 4440/2016, με την οποία όλες οι θέσεις που προκηρύσσονται από το ΑΣΕΠ υποχρεούνται από σήμερα και στο εξής στο 15% των προσλήψεων αορίστου χρόνου στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα να αφορούν σε άτομα με αναπηρία και μέλη των οικογενειών τους.

Υποψήφια ανόδου η ομάδα των Ελπίδων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Υποψηφιότητα για άνοδο στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς έθεσε η μικρότερη ηλικιακά ομάδα της πόλης αφού νίκησε και την ιστορική και συμπαθείς ομάδα της Ελπίς Μικροκάμπου, εκτός έδρας με σκορ 1-3. 

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) για την 8η Μάρτη - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)
Με αφορμή την επέτειο της 8ης Μάρτη, της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) στέλνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στις μισθωτές και τις αυταπασχολούμενες εργαζόμενες, στις γυναίκες της υπαίθρου, στις συνταξιούχους, στις μετανάστριες και τις πρόσφυγες, ιδιαίτερα στις φοιτήτριες- σπουδάστριες, στις νέες μητέρες. Τις καλούμε να ενώσουμε τις φωνές μας στο δρόμο της αγωνιστικής διεκδίκησης.

Eκδρομή σε Ακριτοχώρι και Άγγιστρο Σερρών

Μονοήμερη εκδρομή σε Ακριτοχώρι και Άγγιστρο Σερρών διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.

Πετυχημένη η εκδρομή του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στο Βελιγράδι

Γεμάτοι από όμορφες εικόνες και στιγμές, επέστρεψαν οι συμμετέχοντες στην τριήμερη εκδρομή στο Βελιγράδι, που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (25, 26 και 27 Φεβρουαρίου 2017).

ΔΑΣ–ΟΤΑ Κιλκίς: "Δυστυχώς είμαστε στο ίδιο έργο θεατές"

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
H παράταξη ΔΑΣ-ΟΤΑ εργαζομένων Δ. Κιλκίς και Παιονίας, η παράταξη που συσπειρώνεται στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑ.Μ.Ε.) χαιρετίζει την πρωτοβουλία των συναδέλφων μας στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης να οργανώσουν παράσταση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 07 Μαρτίου, έξω από το Υπ. Μακεδονίας-Θράκης, καταγγέλλοντας την μη πληρωμή δεδουλευμένων, για πάνω από δύο μήνες, των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα σε αρκετούς Δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης.

Bullying - Ενδοσχολική βία - Εκφοβισμός


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της σχολικής βίας (6 Μαρτίου)
οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
Η σχολική βία και ο εκφοβισμός που εκδηλώνεται μεταξύ των μαθητών θεωρείται κοινωνικό πρόβλημα. Ο όρος που χρησιμοποιείται διεθνώς για να περιγράψει το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού είναι « bullying ». Προέρχεται από το ρήμα «bully» που σημαίνει «πληγώνω ή τρομοκρατώ ή υποχρεώνω κάποιον με τη βία να κάνει κάτι που δεν θέλει». 

Ο Άθλος Κιλκίς στο φιλικό open Kids Tea kwon do στην Καβάλα

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Την Κυριακή, 05 Μαρτιου 2017, πραγματοποιήθηκε φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ για τις ηλικίες Παμπαίδων - Παγκορασίδων, Παίδων -Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων στο γήπεδο της Καλαμίτσας στην Καβάλα. 

Ολοκαίνουριο video και νέο ακυκλοφόρητο live track από τους Sugar Factory-Spread the word



Sugar Factory playin live in Council Center of Kilkis, Greece.

Έκτακτο παγκόσμιο συνέδριο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων

Tην Κυριακή 5 Μαρτίου ολοκληρώθηκε το έκτακτο παγκόσμιο συνέδριο  της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων, που διοργάνωθηκε στην αίθουσα «Λίτσα Φωκίδου» στο Δημαρχείο Πυλαίας Χορτιάτη για την τροποποίηση του καταστατικού.

Εγκαίνια του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης

Στα εγκαίνια του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Ευκαρπίας, ενός από τα πιο σημαντικά σύγχρονα έργα διαχείρισης απορριμμάτων, που προβλέφθηκαν στον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας, παραβρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Εκδήλωση βράβευσης με τίτλο «ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ» - Παιονία 2017

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Την Κυριακή 5 Μαρτίου έλαβε χώρα η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση βράβευσης διακεκριμένων προσώπων, συλλόγων και επιχειρήσεων του Δήμου Παιονίας που με την πράξη τους και την πρακτική τους έκαναν γνωστό το Δήμο πέρα από τα στενά διοικητικά του όρια αλλά και πέρα από τα όρια της πατρίδος μας.

Στο 7ο Trail Run Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Σιώτης του Άθλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 5 Μαρτίου 2017 ημέρα Κυριακή στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το 7ο Trail Run. Ένας αγώνας τρεξίματος 22 χιλιομέτρων.

Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μετά την πρόσφατη ψήφιση και δημοσίευση του Ν. 4452/2017, αναφορικά με την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις ενημερώνει για τα παρακάτω.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου μέχρι και την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 08/2017) και ισχύει από αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 μέχρι και την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017, προβλέπεται σημαντική επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Συνέχισε τους φιλικούς αγώνες η Ακαδημία ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ Κρηστώνης συνέχισαν τους φιλικούς αγώνες. Μέσα σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα οι μικροί μας ποδοσφαιριστές το χάρηκαν με την ψυχή τους διασκέδασαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έδωσαν ραντεβού και για άλλες τέτοιες όμορφες στιγμές.

7η νίκη στη σειρά για τον Αίαντα Κιλκίς/Ατέρμων

Γράφει η Ελένη Μουρατίδου
Το αήττητο σερί της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ Α.Σ.ΑΙΑΣ /ΑΤΕΡΜΩΝ συνεχίστηκε στον 7ο αγώνα της στην Αλεξάνδρεια αυτή τη φορά, την Κυριακή 5/3/2017. 

Κιλκίς: Ειδική σύσκεψη για τα εν εξελίξει έργα υποδομής στον νομό

Ειδική σύσκεψη για τα εν εξελίξει έργα υποδομής στον νομό πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Μαρτίου, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας. Η σύσκεψη προκλήθηκε ύστερα από αίτημα του βουλευτή κ. Θεόδωρου Παραστατίδη.

O B’ Κατανυκτικός στην Μητρόπολη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Μητρόπολης Κιλκίς
Το εσπέρας της Κυριακής της Ορθοδοξίας και μέσα σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Πέντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, Πολιούχων και Εφόρων του Κιλκίς, ο Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός με τη συμμετοχή Ιερέων της πόλεως και της Αρχιερατικής Περιφερείας του Κιλκίς.

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του συμπολίτη μας Κωνσταντίνου Τζιουρτιούμη

Υπογράφει ο
Εμπορικός
Σύλλογος Κιλκίς
Με αισθήματα βαθύτατης λύπης εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στον  κ. Τζιουρτζιούμη Φώτη–μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς -για τον απρόσμενο θάνατο του πατέρα του ΤΖΙΟΥΡΤΖΙΟΥΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ 

Το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς ευχαριστεί την NMRibbons

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς ευχαριστούμε θερμά την Εταιρεία Κατασκευής Ειδών Κορδελοποιίας NMRibbons για την προσφορά της σε είδη παραγωγής της. 

Συνελήφθη 51χρονος στο Πολύκαστρο για 1.123 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Οι συνεχείς και στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, οδήγησαν στη σύλληψη 51χρονου ημεδαπού για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Επίσημα αποτελέσματα δημαιρεσιών του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την Κυριακή 5 Μαρτίου, προεδρεύοντος του πλειοψηφήσαντος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικού συμβούλου Θεόδωρου Βαφειάδη, πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προεδρείου καθώς και νέων μελών στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κιλκίς.

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα, με θέμα "Η Κύπρος μετά τα μνημόνια"

Ημερίδα, με θέμα «Η Κύπρος μετά τα μνημόνια: Ένα πραγματικό Success Story ανερχόμενου οικονομικού κέντρου», συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (εντός του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ-Helexpo), σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017, στις 17.30’.

Πετυχημένη η 1η Ημερίδα Χοροδιδασκάλων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Ημερίδα Χοροδιδασκάλων με θέμα «ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. 

Δράσεις Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς με το Γυμνάσιο Βαπτιστή και το 1ο ΓΕΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Κιλκίς
Με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο (7 Φεβρουαρίου) και στα πλαίσια συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εράσμους+, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς πραγματοποίησε μια σειρά δράσεων με το Γυμνάσιο Βαπτιστή και το 1ο ΓΕΛ Κιλκίς.

Τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω δύο "ριφιφίδες" στη Βέροια (Φωτογραφίες)

Απετράπη διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στη Βέροια με τη μέθοδο του «ριφιφί» και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω 2 άτομα, μετά από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.

Ν.Δ. Κιλκίς: "Η ελληνική φέτα παραμένει απολύτως προστατευμένη στην Ευρώπη"

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς 
Την Παρασκευή 3 Μαρτίου στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά, του περιφερειακού συμβούλου Κ.Γιαννόπουλου, του θεματικού αγροτικού Α. Σημαιοφορίδη και του προέδρου της Κ.Βιολιτζή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με κτηνοτρόφους και ιδιοκτήτες τυροκομείων του νομού μας, για τη Συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης - Καναδά (CETA).