Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Η Τόλμη Κιλκίς στο διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF G1 Sofia Open 2017 στην Βουλγαρία

Διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF G1 Sofia Open 2017 διεξήχθη στην Βουλγαρία (Sofia) στο γυμναστήριο Arena Armeec στις 4-5 Μαρτίου 2017.
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι αθλητές-ριες αναγνωρισμένων συλλόγων ομοσπονδίας.

Τα νέα του Κιλκισιακού (10 Μαρτίου 2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με μοναδικό απόντα τον Δημήτρη Ευθυμιάδη πηγαίνει ο Κιλκισιακός αύριο το απόγευμα στη Πλαγιά για να αντιμετωπίσει τη τέταρτη της βαθμολογίας Αναγέννηση.

"Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην λοχία Φωτεινή Χαραλαμπίδου"

Σε μια αξιέπαινη ενέργεια προέβη την εβδομάδα που μας πέρασε η λοχίας ΕΠΟΠ Φωτεινή Χαραλαμπίδου. Η λοχίας βρήκε πορτοφόλι στο Κιλκίς και το παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλκίς. Το πορτοφόλι ανήκε σε αστυνομικό που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς και στο περιεχόμενό του βρέθηκαν 300 ευρώ, κάρτες και σημαντικά έγγραφα.

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 14 Μαρτίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θεσσαλονίκη: Το Italian/Greek Folk μουσικό σχήμα Grikanta στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

Η kazandb παρουσιάζει τους τους GRIKANTA το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα στα Λαδάδικα.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στις 15 Μαρτίου 2017

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 15 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 09/2017) και ισχύει από σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις βραδινές ώρες και από τα βορειοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Οι δήμοι Κιλκίς και Λύσης Κύπρου τιμούν τη μνήμη του Γρηγόρη Αυξεντίου

Τη μνήμη του Κύπριου αγωνιστή Γρηγόρη Αυξεντίου, ο οποίος υπηρέτησε ως Έφεδρος Αξιωματικός στο φυλάκιο Ακρίτα, τιμούν οι αδελφοποιημένοι Δήμοι Κιλκίς και Λύσης Κύπρου με διήμερο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο με τη συνεργασία του Συμβουλίου Ιστορικής Μνήμης Αγώνα (Σ.Ι.Μ.Α.Ε.) ΕΟΚΑ 1955 – 1959.

Κιλκίς: Συνελήφθη 45χρονη γιατί είχε παράνομα χάπια και χασίσι

Συνελήφθη χθες (9-3-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, μία 45χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 44 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή και μικροποσότητα κάνναβης.

Κιλκίς: Τσάκωσαν δύο νεαρές για κλοπή και κλεπταποδοχή

Συνελήφθησαν χθες (9-3-2017) το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαπές ηλικίας 20 και 22 ετών, για κατά περίπτωση κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 

Κιλκίς: Κατασχέθηκαν πάνω από 3.000 λαθραία καπνικά προϊόντα

Οι στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, οδήγησαν στη σύλληψη 2 ατόμων σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις για λαθρεμπόριο τσιγάρων και προϊόντων καπνού.

Η παράσταση «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΙΙ» της Άντας Τσεσμελή Edwards στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει σε συνεργασία με τoν μη κερδοσκοπικό θεατρικό σύλλογο ΟmΑ τη θεατρική παράσταση «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΙΙ» της Άντας Τσεσμελή Edwards την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και ώρα 21:00 στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα «Η πληροφόρηση, κλειδί για τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό των νέων»

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς και το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σας προσκαλούν την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:00 στην εκδήλωση που θα γίνει στην Βιβλιοθήκη με θέμα: «Η πληροφόρηση, κλειδί για τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό των νέων»

Δήμος Κιλκίς: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μαρτίου 2017

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού και Ποιότητας Ζωής ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα το Μάρτιο του 2017 στην πόλη του Κιλκίς και σε οικισμούς του με τη συνεργασία και σύμπραξη τοπικών πολιτιστικών σχημάτων.

Κιλκίς: Διήμερο εκδηλώσεων μνήμης Γρηγόρη Αυξεντίου

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, ο Δήμαρχος Λύσης Αντρέας Καουρής και το Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα (Σ.Ι.Μ.Α.Ε.) ΕΟΚΑ 1955 – 1959  σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις διήμερες εκδηλώσεις μνήμης  του Κύπριου ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου το Σάββατο 11 Μαρτίου και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Κιλκίς: Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης διοργανώνει τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Κιλκίς.

Κάλεσμα στους εθελοντές και τους φίλους της Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σας καλεί να βοηθήσετε και να συμμετέχετε στις δράσεις που σχεδιάζει και διοργανώνει για το Πάσχα!

Πώς μπορούμε να αποτρέψουμε τη σεξουαλική κακοποίηση από το να συμβεί στο παιδί μας;

Του Όμηρου Σαββίδη*
Επιστημονικές έρευνες συγκλίνουν στο ότι περίπου ένα στα πέντε παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, κοινωνικής τάξης, φυλής ή θρησκείας πέφτει θύμα κάποιου είδους σεξουαλικής κακοποίησης. Ο δράστης μπορεί να είναι είτε άγνωστος είτε κάποιος από το στενό περιβάλλον του παιδιού.

Προστατέψτε τα παιδιά από πράξεις ασέλγειας ή κακοποίησης

Υπογράφουν οι αστυνομικοί της γειτονιάς της πόλης του Κιλκίς 
Tο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με τη συνδρομή των ψυχολόγων της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Σώματος απευθύνει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες σε γονείς και παιδιά, με σκοπό την προφύλαξη των ανηλίκων από περιστατικά αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος τους.