Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων ο «Καραγιάννης» Ευρωπού

Δελτίο τύπου «Καραγιάννη» Ευρωπού
Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 ο σύλλογος «Καραγιάννης» Ευρωπού συμμετείχε με τρεις προκριμένους αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης παίδων που έγινε στην Κοζάνη. 

Παρεμβάσεις του Νότη Μαριά στην Ευρωβουλή για την προστασία των ζώων


Σειρά παρεμβάσεων για την προστασία των ζώων πραγματοποίησε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο τη Δευτέρα 13/3/2017.

Εύζωνοι Κιλκίς: Τσάκωσαν 26χρονο Αλβανό για ληστεία

Συνελήφθη προχθές (17-3-2017) το βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κιλκίς, για το αδίκημα της ληστείας. 

Προπονείται εντατικά η Εθνική Ομάδα Βόλεϋ Κορασίδων στον Ατέρμωνα Κιλκίς

Στις εγκαταστάσεις του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων το τεχνικό team της Εθνικής Ομάδας Βόλεϋ Κορασίδων δεν σταματάει ποτέ όπως φυσικά και τα κορίτσια μας. Όλη η ομάδα δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς καθημερινά και με τις καλύτερες συνθήκες προπονούνται κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των προπονητών. 

Διαταραχές της φωνής

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Η προφορική επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινή μας ζωή. Περιλαμβάνει τη σκέψη, την ομιλία, την ακρόαση και την αντίληψη. Παρεμπόδιση οποιασδήποτε από τις διεργασίες αυτές είναι δυνατόν να προκαλέσει μια διαταραχή της ανθρώπινης επικοινωνίας, η οποία με τη σειρά της οδηγεί στη μεγάλη ταλαιπωρία του ασθενή και των συγγενών του.