Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Στη Θεσσαλονίκη η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με μια μεγαλειώδη εκδρομή, η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού βρέθηκε τη Τετάρτη 22 Μαρτίου στο γήπεδο της Τούμπας, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων της χώρας μας με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουγγαρίας, με την ομάδα μας να επικρατεί 2-1.

Σημείωμα για ένα διακείμενο

Του Φώτη Μισόπουλου
....οι ταξιδιώτες των Ινδιών ξέρουνε περισσότερα να σάς πουν απ' τους Βυζαντινούς χρονογράφους
ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ, ΑΜΟΡΓΟΣ
.....στην ''Αμοργό'' ολοκληρώνεται η περιπέτεια της ερωτικής Ιθάκης. Ο ηδονικός Ελπήνωρ της σεφερικής Κίχλης ανήκει στους ναυαγούς ''που κοιμήθηκαν ήμεροι σαν αγρίμια νεκρά μέσα στων σφουγγαριών τα σεντόνια //αλλά τα μάτια των φυκιών είναι στραμμένα στη θάλασσα'' [Ν.Γκατσος ο.π.].

Κάθε σελίδα κι ένα ντοκουμέντο ιστορικής μνήμης…

● Σε ταξίδι στο παρελθόν εξελίχθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Νίγδελη «Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Ο Μεγάλος Καλλικρατικός Δήμος»

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο 2017

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την ενεργειακή πολιτική

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας 
Οι χειρισμοί της Κυβέρνησης στην ενέργεια είναι τραγικοί.  Αφού πρώτα εγκατέλειψε το μοντέλο της μικρής Δ.Ε.Η., συμφώνησε στη συνέχεια με την τρόικα να περιοριστεί η παρουσία της Δ.Ε.Η. από το 95%, περίπου της αγοράς, στο 50% μέσα σε 3 - 4 χρόνια με μηδενικό αντάλλαγμα για την επιχείρηση και το Δημόσιο. 

Ζωντανά στο Κιλκίς: Ελληνικό ροκ και έντεχνο στο TakeFive Art Cafe


Α.Σ.Ε.Π.: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 404 θέσεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 10/3-3-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).

Θεσσαλονίκη: Η θεατρική παράσταση «Καθρέφτες ΙΙ» στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος»

Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η θεατρική παράσταση «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΙΙ» σε ένα κατάμεστο Βασιλικό Θέατρο την Δευτέρα 13 Μαρτίου και έπειτα από την μεγάλη ζήτηση του κοινού για επανάληψη της παράστασης, το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Eκδρομή σε Ακριτοχώρι και Άγγιστρο Σερρών

Με μεγάλη συμμετοχή φίλων και μελών πραγματοποιήθηκε η μονοήμερη εκδρομή που διοργάνωσε σε Ακριτοχώρι και Άγγιστρο Σερρών, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς την ημέρα των γενεθλίων του, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Χώρος απόθεσης επικίνδυνων αποβλήτων στον Κοκκινόλακκα και στις νέες εγκαταστάσεις Μαντέμ Λάκκου Χαλκιδικής

Πηγή: http://antigoldgr.org
Ο νέος χώρος απόθεσης ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ αποβλήτων (ΧΥΤΕΑ) στον άνω ρου του Κοκκινόλακκα που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο κατασκευής προορίζεται να δεχθεί τα απόβλητα των μεταλλείων Ολυμπιάδας και Μαύρων Πετρών, καθώς και της μονάδας μεταλλουργίας χαλκού-χρυσού. 

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Για μια ακόμα χρονιά η Παγκόσμια Ημέρα Νερού βρίσκει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς πρόσβαση σε καθαρό νερό, σχεδόν το μισό πληθυσμό του πλανήτη να στερείται εγκαταστάσεων υγιεινής και εκατομμύρια ανθρώπους να πεθαίνουν κάθε χρόνο, λόγω έλλειψης νερού και υγιεινής. 

Βιβλιοθήκη Κιλκίς: «Το Μικρό Βιβλίο» από παιδιά νηπιαγωγείων του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
21 Μαρτίου:
Παγκόσμια Ημέρα ποίησης!
Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού!
Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down!
Παιδιά νηπιαγωγείων της πόλης μας δημιούργησαν τα «Μικρά τους Βιβλία» στην τάξη τους: Ένα ποίημα, μια ιστοριούλα εικονογραφημένη για την φιλία των ανθρώπων, την ειρήνη, την αγάπη, το παιδί, τα δικαιώματα!

Καλογερίδου: "Ζήτω ο ΕΦΚΑ"

Της Σοφίας Καλογερίδου
Το σύστημα ασφάλισης αλλάξανε και πάλι, 
και απ΄το πολύ το μπέρδεμα εκάναμε κεφάλι.
Από ΕΣΥ στον ΕΟΠΥΥ και από ΠΕΔΥ σε ΕΦΚΑ,
γρήγορα όλοι οι Έλληνες θα μπουν κάτω απ΄τα πεύκα.

Τρακτέρ σκότωσε τον 85χρονο οδηγό του

Χθες (21-3-2017) το απόγευμα σε αγροτική περιοχή της Πιερίας, γεωργικό όχημα που οδηγούσε 85χρονος ημεδαπός, κατά την εκτέλεση αγροτικών εργασιών, ανατράπηκε και κατέπεσε σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 85χρονου.

ΚΕΠΑ: Μικροπιστώσεις και εμπλουτισμός εταιρικής βιβλιοθήκης


Νέο ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Υπογράφει η Μαρία Βλάχου
Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
"Μετά από τις συνεχείς και συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης, νέο ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό ενισχύει το Νοσοκομείο μας.

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Χρόνια πολλά!


Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Εγώ, στην τρυφερή ηλικία των δέκα χρόνων, Δ’ Δημοτικού του 1988 στη σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου. Καμαρώστε κορμοστασιά, κίνηση στα χέρια, τα μάτια να κοιτάζουν χαμηλά, σεμνά ως ένδειξη σεβασμού στους Έλληνες αγωνιστές. 

Bodybalance: Το workout που ισορροπεί σώμα και πνεύμα Εισερχόμενα

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Το ομαδικό πρόγραμμα Bodybalance by Les Mills είναι ιδανικό για όλους ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου. Πρόκειται για μια βασική τάξη yoga που συνδυάζει pilates και tai-chi με σκοπό να βελτιώσουν το μυαλό, το σώμα και την ζωή σου γενικότερα.

Κιλκίς: Εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (Φωτογραφίες)

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 και ώρα 7 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου HABITAT στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με θέμα τον πολιτικό και κοινωνικό ρόλο της κεντροαριστεράς στις σύγχρονες εξελίξεις για το παρόν και το μέλλον της Χώρας.

Yoga Pilates House Kilkis: Πρόγραμμα γυμναστικής με ιμάντες (TRX)


Πρόγραμμα γυμναστικής με ιμάντες (TRX) στο Yoga Pilates House Kilkis. 
21 Μαρτίου 2017. Με τον γυμναστή Σάββα Νικοπολιτίδη.