Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αριστείδη Κακουλίδη και του Κωνσταντίνου Τζιουρτζιούμη

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αγγελία του θανάτου του εκλεκτού μέλους μας Κακουλίδη Αριστείδη (Άρη), συνήλθε την Παρασκευή 17 Μαρτίου σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:

Προσφορά για τους στρατιωτικούς του νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
"Αξιότιμα μέλη της ΕΣΠΕΕΚ 
Στη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται από το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου της ¨Ένωσης μας για ανάπτυξη και βελτίωση των παροχών προς τα μέλη μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι είδη έχουμε λάβει την πρώτη προσφορά την οποία και σας κοινοποιούμε. 

Εντάχθηκε στο νέο ΕΣΠΑ η ψηφιακή αναβάθμιση των σχολείων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Την ένταξη της αναβάθμισης του εξοπλισμού Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) των σχολικών μονάδων της Κεντρικής Μακεδονίας στο νέο ΕΣΠΑ 2014 – 2020, με συνολικά κονδύλια 1,8 εκ. ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την Παγκόσμια Ημέρα Φυματίωσης

Από το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την 24η Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα Φυματίωσης.

Κιλκισιακός: Επαγγελματικά μέχρι τέλους

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ναι μεν ο Κιλκισιακός έχει κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, όμως δε παύει να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, πραγματοποιώντας τέσσερις προπονήσεις εβδομαδιαίως.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 3 άτομα για κλοπή μεταλλικών υλικών

Συνελήφθησαν χθες (22-3-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Σάντας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 34, 31 και 34 (γυναίκα) ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταλλικά υλικά, που όπως προέκυψε, αφαίρεσαν νωρίτερα από τον προαύλιο χώρο επιχείρησης. 

Ημερίδα με θέμα: "Τοπική Αυτοδιοίκηση - Δάσος - Περιβάλλον - Δασικοί χάρτες"

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης , με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Δασών διοργανώνουν Ημερίδα, με θέμα: «Δασικό Περιβάλλον, Δασικοί Χάρτες & Τοπική Αυτοδιοίκηση», την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 (ώρα έναρξης 10:00), στην Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχείο “Grand Hotel Palace”, Μοναστηρίου 305-307)

Τι λέει ο Θόδωρος σχετικά με την ανάρτηση των δασικών χαρτών του Πολυκάστρου και της ευρύτερης περιοχής

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Ο Θ. Παραστατίδης, σχετικά με την ανάρτηση των δασικών χαρτών του Πολυκάστρου και της ευρύτερης περιοχής, μετά και από διαμαρτυρίες πολλών πολιτών, σε συνεννόηση και με την Δημοτική Αρχή του Δήμου Παιονίας, υποστήριξε το αίτημα του Δήμου, ώστε να δοθεί δυνατότητα υποβολής αντιρρήσεων από όλους αυτούς που έχουν έννομο συμφέρον επί των αναρτήσεων των δασικών χαρτών, κυρίως της περιοχής Πολυκάστρου και Πευκοδάσους.

Ο πλούτος του λαογραφικού μουσείου Κιλκίς

Γράφει η Δέσποινα Μοσχούτα
Δημοσιογράφος
Είναι σαν τις ανασκαφές των αρχαιολόγων...Όσο ψάχνεις, ανακαλύπτεις... Πρόκειται για τους "θησαυρούς" του λαογραφικού μουσείου τόσο στα εκθέματα, όσο και σε αυτούς που βρίσκονται καταγεγραμμένοι μέσα στις κούτες, αφού δεν υπάρχει χώρος να εκτεθούν. Μέσα σε παλιοκαιρίσιες μυρωδιές, ξεπροβάλλει η ιστορία ενός τόπου και ενός λαού, οι αγώνες για ελευθερία, για γνώση, για επιβίωση.

«Το σακάκι που βελάζει» - Από τη Θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς (Video, φωτογραφίες)


H Θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς παρουσιάζει το θρυλικό έργο του Στανισλάβ Στρατίεβ «Το σακάκι που βελάζει», το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Έναρξη παραστάσεων: 8.30μ.μ.

Απίστευτη προσφορά από το Yoga Pilates House Kilkis


Το νέο πρόγραμμα του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς

23 Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας: Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει τους πάντες

Του Σεραφείμ Κερασιώτη 
Η περιπέτεια αντιμετώπισης των παραγόντων που ευνοούν παγκόσμια τις κλιματικές αλλαγές άρχισε το 1997, η αφύπνιση των χωρών μετά από 17 χρόνια είναι άκρως επιβεβλημένη και πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα περιορισμού των «αερίων θερμοκηπίου».