Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού - 29 Μαρτίου 2017

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Εξαιρετική εικόνα στο φιλικό της Τετάρτης για τον Κιλκισιακό που αναδείχθηκε ισόπαλος εκτός έδρας 1-1 με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι Κιλκίς ευχαριστούν θερμά

Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον ΚΟΥΚΑΚΗ Αθανάσιο ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής γάλακτος ΦΑΡΜΑ-ΚΟΥΚΑΚΗ για την ευγενική χορηγία έξι ασύρματων πομποδεκτών στο Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

"Δώστε λύση στο στεγαστικό πρόβλημα του 2ου ΕΠΑΛ – 1ου Ε.Κ Κιλκίς"

Υπογράφει ο Οδυσσέας Φραγγελάκης
Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ
Μετά τους τελευταίους σεισμούς στο Κιλκίς και την ανακοίνωση στις 6/12/16, από τον προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς, κο Αποστολίδη Πασχάλη, ότι το ανατολικό κτίριο που στεγάζει 21 αίθουσες διδασκαλίας, δεν είναι ασφαλές, άρχισε ένας αγώνας δρόμου για εξεύρεση αιθουσών διδασκαλίας και εργαστηριακών χώρων.

Πόσο κοστίζει άραγε η μόρφωση και η ασφάλεια μαθητών και καθηγητών;

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς μέλους ΟΓΕ
Πώς λογαριάζει η Κυβέρνηση το δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν παιδεία-τεχνική εκπαίδευση για τα παιδιά των φτωχών και λαϊκών οικογενειών;
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των καθηγητών, μαθητών και γονιών του 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς. 

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσκεψη δημοτικής αντιπροσωπείας του δήμου Κιλκίς, στον αδελφοποιημένο Δήμο Λατσιών

Δημοτική αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από το δημοτικό σύμβουλο Γεώργιο Μπαλάσκα, τους συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Σοφία Τσισμαλίδου και Αθανάσιο Καραγκιόζη, πραγματοποίησε επίσκεψη στον αδελφοποιημένο με το Δήμο Κιλκίς Δήμο Λατσιών στο πλαίσιο εορτασμού της εθνικής μας επετείου.

Κιλκίς: Τι κάνουμε με τα κηπευτικά σκουπίδια με τα ογκώδη αντικείμενα και τα μπάζα

Ανακοίνωση δήμου Κιλκίς
Από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ανακοινώνεται στους δημότες της πόλης του Κιλκίς:
- πριν αποθέσουν τα προϊόντα των κηπευτικών εργασιών τους (κλαδέματα, θάμνους, χόρτα κ.α.) στα πεζοδρόμια να ενημερώνουν την υπηρεσία προκειμένου τα συνεργεία καθαριότητας να μεταβαίνουν προγραμματισμένα επί τόπου και να τα παραλαμβάνουν.

Προγράμματα για επαγγελματίες υγείας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Η Σχολή Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, είναι στην ευχάριστη θέση, να σας ενημερώσει για την έναρξη των προγραμμάτων “Διοίκηση Μονάδων Υγείας”, “Marketing Μικρών Μονάδων Υγείας” και “Οικονομική και Διοικητική Υποστήριξη Μικρών Μονάδων Υγείας”. 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο GRIECHELAND FESTIVAL 2017

Δυναμική συμμετοχή στο GRIECHELAND FESTIVAL 2017, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, προγραμματίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο νέος αυτός θεσμός θα πραγματοποιηθεί από αύριο 30 Μαρτίου, μέχρι και τις 2 Απριλίου 2017, με πρωτοβουλία του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας, στο Ντίσελντορφ.

Την Κυριακή 2 Απριλίου, Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις!

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας βρίσκονται σε ρυθμούς «Let’s Do It Greece», καθώς πλησιάζει η μέρα για τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράσης της χώρας, όπου η Ελλάδα θα γίνει ομορφότερη!

"Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ευαγγελίας Καριεντίδου"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αγγελία του θανάτου του εκλεκτού μέλους μας Καριεντίδου Ευαγγελίας, συνήλθε την Τρίτη 28 Μαρτίου, σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:

"Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου"

Υπογράφει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
"Με θλίψη ενημερωθήκαμε για την πρόωρη απώλεια του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του."

Σε εξέλιξη η κατάθεση αιτήσεων για υποτροφίες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Συνεχίζεται η κατάθεση των αιτήσεων για τις τρεις πλήρεις υποτροφίες που έχει προκηρύξει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή παρέχοντας τη δυνατότητα σε τρεις μαθητές να σπουδάσουν δωρεάν στο Γενικό ή το Επαγγελματικό Λύκειό της. 

Στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς οι εκλογές των Μηχανικών Τ.Ε.

Ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών στις 2 και 3 Απριλίου 2017 για τα όργανα της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ και του Νομαρχιακού Τμήματος Ε.Ε.Τ.Ε.Μ Κιλκίς (Επαγγελματική και Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών) θα είναι αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς από της 11 π.μ έως 3 μ.μ και τις δύο μέρες.

Θέση εργασίας στην Kleemann Κιλκίς (29/3/2017)


Ο όμιλος εταιριών Kleemann επιθυμεί να προσλάβει στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς για τη θυγατρική του KLEFER, Ελεγκτή Ποιότητας. 
Δείτε ΕΔΩ

"Η απαγόρευση ισχύει και για τα αυτοκίνητα των υπαλλήλων του ΟΤΕ Κιλκίς"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης, Γιάννης Κολιούσκας
"Στον χώρο που μόλις τις προηγούμενες ημέρες ο ΟΤΕ Κιλκίς περήφανα ανακοίνωνε πως εξασφάλισε θέσεις στάθμευσης για άτομα με αναπηρία, παρκάρουν, εκτός των υπολοίπων που δεν επιτρέπεται, και αυτοκίνητα του ΟΤΕ."

3η Συνάντηση Χορωδιών στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Την 1η Απριλίου, ημέρα Σάββατο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η 3η Συνάντηση Χορωδιών στο Πολύκαστρο, επιβεβαιώνοντας την επιτυχημένη εκδήλωση των δύο προηγούμενων ετών, τόσο σε οργανωτικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο παρουσίασης.
Στόχος της μουσικής αυτής σύμπραξης, που τελείται υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιονίας, είναι η προβολή πολιτιστικών δράσεων μέσω της συλλογικότητας και η προαγωγή ενθαρρυντικών προσεγγίσεων ενασχόλησης με τη μουσική.

Ανοιξιάτικη εκδήλωσή του Συλλόγου Φίλων του Οίκου Ευγηρίας & ΘΧΠ Κιλκίς

Από τον Πόντο στο Ελευθεροχώρι Γιαννιτσών και από το μαχαίρι του Κεμάλ στο όπλο του Χίτλερ

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Είναι πολλές οι περιπτώσεις όπου ο προσφυγικός Ελληνισμός και ειδικότερα ο Ποντιακός αφού πέρασε από το μαχαίρι του Κεμάλ, βίωσε και το όπλο του Χίτλερ. Τραπεζούντα, Τρίπολη, Κερασούντα, Σαμψούντα, Μερζιφούντα, Αργυρούπολη και στη συνέχεια Πύργοι, Μεσόβουνο, Κερδύλλια, Χορτιάτης, Ελευθεροχώρι. 

Η επιλογή των διευθυντών και ο Σύλλογος διδασκόντων

Γράφει ο Θ. Τσούχλος
Μέλος Δ.Σ. Ο.Λ.Μ.Ε., Ε.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών
Αναταραχή έχει δημιουργηθεί στο χώρο της Εκπαίδευσης μετά την ακυρωτική απόφαση του ΣΤΕ που αφορά τη συμμετοχή του Συλλόγου διδασκόντων στην εκλογή των διευθυντών σχολικών μονάδων. Η Δ.Α.Κ.Ε. τον Απρίλιο του 2015 είχε καταθέσει σχετική αναλυτική πρόταση. 

"Ευχαριστούμε θερμά τον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ»"

Ευχαριστήριο Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Κιλκίς
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά τον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ» για την προσφορά γεύματος στους μαθητές του σχολείου μας.

Προσηλωμένος στο στόχο του ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από τις Μουριές ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα καθώς επικράτησε του τοπικού ΘΡΙΑΜΒΟΥ με 2-3 σκορ. Διπλό με πολύ «ξύλο» από πλευράς γηπεδούχων που με την ανοχή του διαιτητή υπήρξε αμείωτο καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης χωρίς όμως τελικά να εμποδίσει την ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα να φτάσει στην τέταρτη φετινή εκτός έδρας νίκη της.