Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Επιλογές πιάνου της Ρώσικης Σχολής" της Ευδοκίας Χοστελίδου


O Γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. Ευθύμιος Δρόσος στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Ο Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Ευθύμιος Δρόσος, επικεφαλής κλιμακίου κομματικών στελεχών και στο πλαίσιο περιοδείας στην Κεντρική Μακεδονία θα επισκεφθεί το Κιλκίς για να προεδρεύσει συνεδρίασης της Συντονιστικής Επιτροπής Κιλκίς του Κινήματος.

Εργαζόμενη μητέρα και γυμναστική: Πώς να τα συνδυάσω;

Επιμέλεια κειμένου: Kinesis Gym Kilkis
Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να είναι εργαζόμενη μητέρα και να προσπαθεί συνεχώς να ισορροπήσει δουλειά, οικογένεια και δημιουργικό χρόνο για τον εαυτό της. 

Οι επώνυμοι είναι υπεράνω του νόμου;

Του Δημήτρη Νίκογλου
Θα ήθελα να σταθώ για λίγο στις καθημερινές σχεδόν αναφορές των μέσων ενημέρωσης για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, και συγκεκριμένα για τον τρόπο κράτησής του ...

«Θέλουμε να ζήσουμε…»

Μήνυμα των προσφυγόπουλων μέσα από τα έργα τέχνης που φιλοξενούνται και εκτίθενται στο Μουσείο Προσφύγων στην Πολιτιστική Γειτονιά του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Συνεχίζονται και την ερχόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 έως την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, οι εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Νάουσα: Οδυσσέας Ελύτης "Ο αιώνιος έφηβος"


Γκουντενούδης: Είναι άδικο να πληρώνουμε με ανθρώπινο αίμα τα λάθη της κρατικής μηχανής

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
Ο Δήμος μας, ο Δήμος Παιονίας, είναι ένας ακριτικός δήμος στη Βόρεια Ελλάδα που αποτελεί την πύλη της Πατρίδος μας από και προς τα Βαλκάνια και την Ευρώπη. Κάθε χρόνο, εκατομμύρια πολίτες της χώρας μας και αλλοδαποί εισέρχονται και εξέρχονται οδικώς από τα σύνορα μας διά της εθνικής οδού ΠΑΘΕ η οποία κείται εντός του δήμου μας.

Επείγουσα ενημέρωση για τη γρίπη των πτηνών

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, που αφορούν στην επείγουσα ενημέρωση πτηνοτρόφων και κατόχων οικόσιτων πουλερικών για τη γρίπη των πτηνών:

Προσφορά της Anatomichelp για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Υπογράφει ο Παναγιώτης Γιαννούλης
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Anatomic Help A.E.
Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε μια μοναδική προσφορά μόνο για τα μέλη του  Επιμελητηρίου Κιλκίς:

Κιλκίς: Συναντήσεις Κίνησης με Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς και Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου της Κίνησης Προοδευτικοί Πολίτες για την Ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας
Συναντήσεις αντιπροσωπείας της ΚΙΝΗΣΗΣ, με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλο Τονικίδη και την Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς.
Ο Συντονιστής της ΚΙΝΗΣΗΣ Γιάννης Μαγκριώτης σημείωσε ότι:

2ο βραβείο έλαβε ομάδα μαθητριών του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ντίνου
Υπεύθυνος καθηγητής
Φέτος και για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός για την Κύπρο με θέμα «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες», ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίου Νίκου Αναστασιάδη. 

Μουσική εμπνευσμένη από ηθοποιούς…

Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών την ερχόμενη Κυριακή  με «Μουσικές Μικρογραφίες Αφιερωμένες σε δέκα Έλληνες Ηθοποιούς»

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τις δυνατότητες ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή την παρουσίαση του σχεδίου ανάπτυξης του Συνεργατικού Σχηματισμού Επιχειρήσεων Ιατρικού Τουρισμού. 

Κατερίνη: Τσάκωσαν 38χρονο με 8 κιλά χασίσι

Η οργανωμένη και αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, οδήγησε στην σύλληψη 38χρονου υπηκόου Αλβανίας, που κατείχε πάνω από 8 κιλά κάνναβης, με σκοπό τη διακίνηση.