Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Αλέκος Παπαδόπουλος: Κυρίες και κύριοι, "Εάλω το ψεύδος"

Η ομιλία του Αλέκου Παπαδόπουλου στο Ιδρυτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Ευθύνης 
"Κυρίες και κύριοι, Εάλω το ψεύδος! Σήμερα, 1η Απριλίου 2017, μετά από 7 ολάκερα χρόνια που η χώρα εισήλθε σε καθεστώς χρεοστασίου και σε μια παρατεταμένη συσκοτισμένη περίοδο όλο και κάθε μέρα βαθαίνει η αποδιάρθρωση της χώρας, η αποξήρανση της οικονομίας, η αποθεσμοποίηση της δημοκρατίας μας και το σμπαράλιασμα της κοινωνίας μας. 

Ο "Ατέρμων" ευχαριστεί θερμά τον "Ερμή"

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Ατέρμων"
Έγιναν σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου 2017, τα φιλικά παιχνίδια μπάσκετ, μεταξύ του Ατέρμονα και του Ερμή Λαγκαδά στο κλειστό του Λαγκαδά. Η ακαδημία ΑΤΕΡΜΩΝ νίκησε και τα τρία ανάλογα τμήματα του Ερμή. Ευχαριστούμε πολύ τον ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ για την άψογη διοργάνωση και την φιλοξενία του.

«Let’s Do It Greece»: Καθαρίζουμε τον Λόφο του Αγίου Γεωργίου στο Κιλκίς


ΠΟΕΔΗΝ: Γι' αυτό κηρύξαμε Απεργία - Αποχή από την Αξιολόγηση


Δείτε την τετρασέλιδη ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν για την Απερία - Αποχή από την Αξιολόγηση, ΕΔΩ

Β. Κεγκέρογλου: «Πότε επιτέλους θα γίνουν οι πληρωμές της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας;»

Με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ενημερωθεί πότε θα γίνουν οι πληρωμές της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας.

Απίστευτο: Απαιτήθηκε να απαγορευθούν τα χοιρινά σουβλάκια από την Εμποροπανήγυρη Κιλκίς!

Του Καραηλχάν Μαύρου
➤Η ανοχή και η υπομονή έχουν και τα όρια τους! Επιτέλους οι Κιλκισιώτες παίρνουν τα όπλα να αντιμετωπίσουν την απίστευτη προκλητικότητα! 
Οι εξελίξεις στην πόλη του Κιλκίς είναι κάτι παραπάνω από ραγδαίες και καταιγιστικές, με αποτέλεσμα να επικρατεί γενικός ξεσηκωμός στον περήφανο Κιλκισιώτικο λαό και να πάρει επιτέλους την κατάσταση στα χέρια του! Όλοι οι Κιλκισιώτες ενωμένοι και μονιασμένοι βροντοφωνάζουμε: "Κάτω τα χέρια σας από τα όσια και ιερά χοιρινά σουβλάκια μας"!

Μπορούμε να μιλήσουμε για την 1η Απριλίου, για την εισβολή για τους Αγνοούμενους ή το δεν επιτρέπει ο Ερντογάν, ο Ακιντζή και οι συνομιλητές τους;

 "Καραολής και Δημητρίου" 
Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Η έναρξη του αντιαποικιοκρατικού - απελευθερωτικού αγώνα του Ελληνισμού της Κύπρου την 1η Απριλίου 1955, θα αναδείξει για ακόμη μία φορά την Ελληνική αντιστασιακή ιστορία. Από την Αθήνα και τις διαδηλώσεις της νεολαίας και τα θύματα από τις σφαίρες της Χωροφυλακής (!), μέχρι με την Θράκη και τη Διασπορά, ο ελληνικός λαός ήταν ενωμένος για την υλοποίηση του αιτήματος της Ελευθερίας- Ένωσης. 

Κιλκίς: Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Είμαι Πολίτισσα, τζάνουμ»

Εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Θοδωρή Δεύτου με τίτλο «Είμαι Πολίτισσα, τζάνουμ», συνδιοργανώνουν η ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», ο δήμος Κιλκίς, οι εκδόσεις «Ωκεανός» και το βιβλιοπωλείο «Επιλογές». 
Είναι ένα Ένα ακόμη συναρπαστικό μυθιστόρημα που αφηγείται με ιδιαίτερο τρόπο τη ζωή τριών γενεών μιας οικογένειας Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, από τον συγγραφέα του bestseller «Τραπεζούντα, το Διαμάντι της Ανατολής»

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Παίζουμε και προσφέρουμε...

Μία ακόμα μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, σε αθλητικούς χώρους του δήμου.

Οι νέες αναταράξεις στη ΝΔ και η «ένοχη» σιωπή Κυριάκου για τις επιθέσεις Σημίτη σε Καραμανλή

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκις
Καζάνι που βράζει θυμίζει για ακόμη μια φορά το εσωκομματικό τοπίο στη Νέα Δημοκρατία, μετά τη σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Κώστας Σημίτης στον Κώστα Καραμανλή, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ.