Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών και απόδοσης στην κυκλοφορία ενιαίου αυτοκινητοδρόμου

Ανακοινώνεται ότι από ώρα 04.00 στις 7-4-2017 έως και 09.00 της ίδιας μέρας, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης για την ολοκλήρωση εργασιών και την απόδοση στην κυκλοφορία ενιαίου αυτοκινητοδρόμου.

«Δρόμος Θυσίας»: Ορεινός αγώνας δρόμου 14 χλμ για πρώτη φορά στο Οχυρό Ιστίμπεη

Ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη με αφορμή την 76η Επέτειο από την «Μάχη των Οχυρών», διοργανώνει με την υποστήριξη του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων το Σάββατο 08 Απριλίου 2017 και ώρα 11.00 ορεινό αγώνα δρόμου 14 χλμ «Δρόμος Θυσίας» για πρώτη φορά στο Οχυρό Ιστίμπεη, 16 χλμ από το Νέο Πετρίτσι Σερρών, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Αμύνης και Μακεδονίας – Θράκης, προς τιμή των Ηρώων από την «Μάχη των Οχυρών» στη λεγόμενη γραμμή Μεταξά. 

Το ΚΔΑΠ του Ατέρμονα στον αγώνα ΠΑΟΚ - Λάρισα

Δελτίο τύπου Ατέρμονα
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή τόσο από τα παιδιά της ακαδημίας μας όσο και τους γονείς τους, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02/03/2017 η επίσκεψη μας στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να παρακολουθήσουμε τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ – ΛΑΡΙΣΑ. 

"Βασίλη Λέββα σ' ευχαριστούμε από καρδιάς"

Ευχαριστήριο Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων
Εκ μέρους του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ. Βασίλη Λέββα, για τις ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές υπηρεσίες που παρείχε στα παιδιά μας την Τετάρτη 05/04/2017 στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα.

Ενισχύσεις 170 εκατ. ευρώ για επενδύσεις στη μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη αγροτικών προϊόντων

Τη δημοσίευση της Υπουργικής Απόφασης για την εφαρμογή του Μέτρου «Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στη μονάδα της εταιρείας «Παλίρροια» στην Εύβοια.

"Μια βαλίτσα κόσμος" στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
Την Δευτέρα 3 Απριλίου, εκπρόσωποι του ΣΕΟ ήρθαν καλεσμένοι στο σχολείο μας και υλοποίησαν το πρόγραμμα με τα παιδιά της Ε’ τάξης. Τα παιδιά είχαν ήδη μια εμπειρία μιας κι έχουμε δουλέψει πάνω στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις έννοιες της προσφοράς, της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού, οπότε ανταποκρίθηκαν θετικά και πολύ δημιουργικά, προκαλώντας τα θετικά σχόλια των εμψυχωτών. 

Ο Άθλος Κιλκίς στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα tae kwon do

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 5-6/04/2017 ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο (ΕΛΟΤ) το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα tae kwon do.

Τα νέα του Κιλκισιακού - 6/4/2017

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τελευταία προπόνηση σήμερα στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου για τον Κιλκισιακό, ενόψει της σαββατιάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με το Παλιό Αγιονέρι στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στην τελική φάση η Μαρία Τοπούζη του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Στην τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Ελλάδας-Κύπρου που θα διεξαχθεί στις 3-4 Μαΐου στην Πάτρα προκρίθηκε η Μαριά Τοπούζη στην σφυροβολία όντας φαβορί για την κατάκτηση μίας θέσης στο βάθρο.

Κιλκίς: Ξεκινούν οι εναέριοι εμβολιασμοί των αλεπούδων με δολώματα κατά της λύσσας

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ. της Π.Ε. Κιλκίς σας ενημερώνει ότι περίπου από τις 11 Απριλίου 2017 και μέχρι τα μέσα του Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της ΠΕ Κιλκίς εναέριοι εμβολιασμοί των αλεπούδων με δολώματα κατά της λύσσας.

Επίσκεψη Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα στο Κιλκίς

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη (Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Απριλίου 2017) στη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς και το Οχυρό Ιστίμπεη στις Σέρρες.

ΑΔΕΔΥ: Απεργούμε – απέχουμε από την «αξιολόγηση» υπαλλήλων Συλλογικά και μαζικά

Υπογράφει η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε στις 15/3/2017 να προκηρύξει απεργία – αποχή όλων των εργαζομένων στις Δημόσιες Υπηρεσίες από κάθε διαδικασία αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα. 

Αθήνα: Εκδήλωση για το σύγχρονο προσφυγικό ζήτημα με συντονιστή τον δικό μας Βλάση Αγτζίδη

Mια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για το σύγχρονο προσφυγικό ζήτημα διοργανώνει το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00 ο σύλλογος «ΑΤΡΑΠΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ». Η εκδήλωση θα γίνει στην Αίθουσα Δημάρχου Β. Γκατσόπουλου (Δήμος Κηφισιάς), οδός Διονύσου 24 και Μυρσίνης 2, Κηφισιά. 

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, επί της οδού Νέας Μοναστηρίου

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, επί της οδού Ν. Μοναστηρίου, θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη 4 άτομα για ναρκωτικά

Η οργανωμένη και αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, οδήγησε στη σύλληψη 3 ανδρών ηλικίας 30, 31 και 42 ετών, καθώς και μίας 18χρονης γυναίκας, για αγοροπωλησία ναρκωτικών.

Συνέλαβαν 39χρονο για καταδικαστικές σε βάρος του αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (5-4-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, 39χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 7 ετών, 11 μηνών και 27 ημερών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

"Ετούτο το μαχαίρι εδώ..."

Συνελήφθη χθες (5-4-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 68χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. 

"Ακούει κανείς" ή "Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης 
Θεόφιλος Γουλτίδης
Το νερό είναι ο σημαντικότερος πόρος για την ανθρώπινη επιβίωση. Έχει κατοχυρωθεί σαν κοινωνικό αγαθό και η πρόσβαση σ' αυτό είναι βασικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου. Τα τελευταία όμως χρόνια παρατηρείται δραματική μείωση των αποθεμάτων γλυκού νερού, γεγονός που προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, εκτός από την πιο "αρμόδια" για την διαφύλαξη αυτού του αγαθού ΔΕΥΑ Κιλκίς.

Πολύκαστρο: Συναυλία εκκλησιαστικών ύμνων από τον σύλλογο ιεροψαλτών, "Πέτρος ο Γλυκύς"


6 Απριλίου 1914: «Το Μαύρο Πάσχα» και η Γενοκτονία στη Θράκη

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Η Γενοκτονία η οποία ξεκίνησε το 1908 με την άνοδο στην εξουσία των Νεότουρκων και με τη στρατιωτική και την πολιτική καθοδήγηση των Γερμανών συμμάχων τους, συνεχίστηκε και από τους Κεμαλικούς μέχρι το 1923 στοιχίζοντας συνολικά τη ζωή σε πάνω από 1.000.000 Έλληνες, Ελληνίδες και παιδιά.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

"Αν δεν ισχύει η πινακίδα για το πάρκινγκ ΑΜΕΑ μπροστά στον ΟΤΕ Κιλκίς, βγάλτε την"

"Αν δεν ισχύει η πινακίδα για το πάρκινγκ ΑΜΕΑ μπροστά στον ΟΤΕ Κιλκίς, βγάλτε την", λέει ο αναγνώστης της Γνώμης Γιάννης Κολιούσκας.

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου "Οι ρίζες μας" του Νίκου και της Αρχοντούλας Κωνσταντινίδη

"Η προγραμματισμένη παρουσίαση του βιβλίου ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ στο Χωρύγι Κιλκίς για το Σάββατο 8 Απριλίου αναβάλλεται, γιατί σήμερα υποβάλλεται σε εγχείριση μπαϊ-πας ο ένας των συγγραφέων, ο αγαπητός μας Νίκος Κωνσταντινίδης.
Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

Αποστόλου: Θεμελιώδους σημασίας η αλλαγή στον ορισμό της έννοιας των βοσκοτόπων

Τις βασικές παρεμβάσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής αγροτικής οικονομίας, παρουσίασε κατά την εναρκτήρια ομιλία του στο 2ο Αγροτικό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής, ο Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου.

Καθορίστηκαν οι τιμές για 5 «συνδεδεμένες» του 2016

Για το έτος 2016 καθορίστηκε το ύψος της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους τομείς των ζαχαρότευτλων σε 724,50 ευρώ/ha, των σπόρων σποράς σε 438,99 ευρώ/ha, των συμπύρηνων ροδάκινων για χυμοποίηση σε 167 ευρώ/ha, των σπαραγγιών σε 500 ευρώ/ha και της σηροτροφίας σε 251 ευρώ/κουτί.

Ένταξη δικαιούχων στη βιολογική γεωργία, νέα προκήρυξη για τη βιολογική κτηνοτροφία



Η πρόσκληση του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» με τις 4 διαφορετικές δράσεις (νεοεισερχόμενοι στη βιολογική γεωργία, νεοεισερχόμενοι στη βιολογική κτηνοτροφία, «παλιοί» στη βιολογική γεωργία, «παλιοί» στη βιολογική κτηνοτροφία) βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από αγρότες - βιοκαλλιεργητές, οι οποίοι εκδήλωσαν τεράστιο ενδιαφέρον για ένταξη στο Μέτρο. Υποβλήθηκαν συνολικά 64.016 αιτήσεις με αιτούμενο προϋπολογισμό που ξεπέρασε το 1,5 δις ευρώ.

Πάλη: Προκρίθηκαν και οι 4 αθλητές του "Καραγιάννη" Ευρωπού

Το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου 17, ο Παλαιστικός Σύλλογος ''Καραγιάννης'' Ευρωπού συνδιοργάνωσε με την ΕΛ.Ο. Πάλης και τον Δήμο Παιονίας την Α' προκριματική φάση Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α, Β.

10 νέες θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (6/4/2017)

Call Center Agent - Kιλκίς
Η Alumil, ένας από τους μεγαλύτερους και περισσότερο προηγμένους τεχνολογικά βιομηχανικούς ομίλους στον τομέα της έρευνας, της ανάπτυξης και της παραγωγής...
Marketing Assistant / Γραφίστας
Η ELVIAL Α.Ε . λόγω της συνεχούς ανάπτυξής της στον κλάδο του αλουμινίου ζητά νέους συνεργάτες για το Τμήμα Marketing. Marketing Assistant • Γραφίστας...

Κιλκίς: "Η αναπηρία δεν είναι κοροϊδία" βροντοφώναξαν οι Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής (Video)


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017.