Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (18/4/2017)

Κιλκίς: Ζητείται μάγειρας ή άτομο με εμπειρία στην κουζίνα.
Τηλ.: 6945 041123

Επένδυση στα παιδιά και το μέλλον τους στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η ποιότητα στην προπονητική διαδικασία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αρτιότητα των γηπεδικών και γενικότερα αθλητικών εγκαταστάσεων. Αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και ειδικά όταν πρόκειται για τα παιδιά και για το μέλλον τους δε τίθεται θέμα φειδούς ή στασιμότητας. 

Πρόσκληση για συμμετοχή επιχειρήσεων αγροδιατροφικού τομέα στην Έκθεση "Ελλάδος γεύση"

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην έκθεση «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ» που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου Περιστερίου στην Αθήνα στο διάστημα 18 - 21 Μαΐου 2017.

Μεγάλο ενδιαφέρον για το camp αξιολόγησης του ΠΑΟΚ

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται όσον αφορά τη συμμετοχή νεαρών φιλόδοξων ποδοσφαιριστών για το camp Αξιολόγησης του ΠΑΟΚ, που από κοινού συνδιοργανώνει η ΠΑΕ με την συνεργαζόμενη στο Κιλκίς Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ .

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου η έναρξη των μαθημάτων κολύμβησης στον "Αλέξανδρο" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Αθλητικό Κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ προάγει το άθλημα της κολύμβησης στην νεολαία της πόλης του Κιλκίς και όχι μόνο. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 24 Απριλίου και αναμένεται για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή να είναι πολύ μεγάλη.

Κιλκίς: Εκδήλωση αφιερωμένη στον ποιητή Κωστή Παλαμά

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς διοργανώνει την Τετάρτη , 26 Aπριλίου 2017 στις 8.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος), εκδήλωση αφιερωμένη στον ποιητή Κωστή Παλαμά.
Η φιλόλογος Εύη Παναγοπούλου θα παρουσιάσει τον «άγνωστο» Παλαμά βασισμένη στο «Δωδεκάλογο του Γύφτου».
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σε τουρνουά στη Σίνδο η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού 
Οι συμμετοχές σε τουρνουά συνεχίζονται για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού που το Σάββατο θα μεταβεί με τα τμήματα Τζούνιορ και Προπαίδων στη Σίνδο για να λάβει μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει η τοπική Ομόνοια.

Για δοκιμαστικά στον Ολυμπιακό ο Πεπεγιάννης του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Ανδριανός Πεπεγιάννης του τμήματος Παίδων (2003) της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Κιλκισιακού συνεχίζει να "τραβά τα βλέμματα" των μεγάλων ομάδων και έτσι από τη Τετάρτη θα βρεθεί στον Πειραιά και τη Πέμπτη θα συμμετάσχει σε προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Κιλκίς: "Σφράγισαν την ταφόπλακα που είχαν ρίξει με το κλείσιμο των πέντε αστυνομικών τμημάτων"

Δελτίο τύπου Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Την 13/04/2017 πληροφορηθήκαμε, με την έκδοση της διαταγής για την ανακατανομή των οργανικών θέσεων ΕΛ.ΑΣ, την μείωση των οργανικών θέσεων στην Δ.Α Κιλκίς, αφαιρώντας όλες τις κενές οργανικές θέσεις που είχαν απομείνει στο Κιλκίς σφραγίζοντας την ταφόπλακα που είχε ρίξει με το κλείσιμο των πέντε αστυνομικών τμημάτων. 

Πρεμιέρα για τις Παγκορασίδες Β' του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Την πρώτη αγωνιστική εμπειρία απεκόμισαν αθλήτριες της Β ομάδας παγκορασίδων του Αίαντα σε φιλικό αγώνα την Τετάρτη 12/4 με τις αντίστοιχες παγκορασίδες Β του Αστέρα Σίνδου. 

Κιλκίς: Ιδρύεται Τοπικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα "Από το Βοτανικό στο Σχολικό Κήπο"

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς, στο πλαίσιο της διαρκούς στήριξης των εκπαιδευτικών που υλοποιούν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει η εκπαιδευτική κοινότητα με την υλοποίηση κάθε χρόνο περιβαλλοντικών προγραμμάτων που αφορούν τους κήπους, ιδρύει το Τοπικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΤΔΠΕ) με θέμα: «Όψεις Βιοποικιλότητας και Αειφορίας: Από το Βοτανικό στο Σχολικό Κήπο» αναλαμβάνοντας να στηρίξει με εκπαιδευτικό υποστηρικτικό υλικό και επιμορφωτικά σεμινάρια το έργο των σχολικών ομάδων, που θα ενταχθούν στο Δίκτυο.

Σε δοκιμαστικά του Ολυμπιακού Πειραιώς οι Κιλκισιώτες Αλπανίδης, Μαργαριτόπουλος και Μαχμουτάι

Σε δοκιμαστικά του Ολυμπιακού Πειραιώς στου Ρέντη θα μεταβούν τρείς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Αλέξανδρου. Οι Αλπανίδης Γιώργος(2002) και οι Μαργαριτόπουλος Μανώλης και Μαχμουτάι Ανέστης (2001). Η Ακαδημία εύχεται καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές της.

Κιλκίς: Ο πιτσιρικάς χρειαζόταν αλυσοπρίονο και το έκλεψε

Συνελήφθη χθες (17-4-2017) το απόγευμα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα στο Κιλκίς, αφαίρεσε από αποθήκη ένα αλυσοπρίονο.

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση «Μονά Ζυγά» στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Μονά Ζυγά» της Κατερίνας Σκουνάκη σε σκηνοθεσία Μαρίας Ιωαννίδου από την Θεατρική Ομάδα «Αιθεροβάτες» την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 Ώρα 21:00 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη με Είσοδο Ελεύθερη.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Απάντηση στο κατάπτυστο άρθρο τοπικού "παράγοντα", και όχι μόνο

Υπογράφει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Γινόμαστε μάρτυρες το τελευταίο διάστημα όψιμου ενδιαφέροντος παραγόντων του τόπου μας για την εξέλιξη του Μεταναστευτικού στην περιοχή μας, και ειδικότερα στην πόλη του Κιλκίς. Το... ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη δράση του φορέα ( Σωματείο) με την ονομασία "OMNES" που υλοποιεί πρόγραμμα αναλογικής ενσωμάτωσης προσφύγων στην πόλη του Κιλκίς. 

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η μαύρη κωμωδία «Η τέλεια γυναίκα» στο Κιλκίς

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και τον Δήμο Κιλκίς διοργανώνουν την θεατρική παράσταση «Η τέλεια γυναίκα», μια μαύρη κωμωδία που υπογράφει και πρωταγωνιστεί ο Ιάκωβος Μυλωνάς την  Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Εορτασμός της Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης

Την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης γιορτάζει την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι φέτος, λόγω της σύμπτωσης της εκδήλωσης με την Δικαινήσιμο εβδομάδα (η καθιερωμένη ημέρα εορτασμού είναι η 19η Απριλίου), ο εορτασμός της ημέρας μεταφέρεται για την Κυριακή 23 Απριλίου 2017.

Ψήφισμα καταδίκης των πολέμων

Ψήφισμα καταδίκης των πολέμων της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης
Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης και οι εργαζόμενοι στο εμπόριο καταδικάζουμε τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που με πρόσχημα την ειρήνη, τη σταθερότητα και τον κίνδυνο της τρομοκρατίας αιματοκυλούν τους λαούς και πλέκουν ένα επικίνδυνο γαϊτανάκι που αφορά και τη χώρα μας.

Η μαύρη κωμωδία «Η τέλεια γυναίκα» στις Σέρρες