Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Στη Τζένα ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 ο Ο.Σ. Κιλκίς πραγματοποίησε ημερήσια εξόρμηση στη Τζένα με τη συμμετοχή 8 μελών και φίλων του. Η ανάβαση ξεκίνησε λίγο μετά από το χωριό Νότια Πέλλας, στα 700, περίπου, μέτρα υψόμετρο. 

Στατιστικά στοιχεία - απολογισμός συνολικής δραστηριότητας της Ελληνικής Αστυνομίας για το έτος 2016

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη, δημοσιεύει στατιστικά, απολογιστικά στοιχεία του προηγούμενου έτους 2016, σχετικά με το περιβάλλον ασφάλειας της χώρας, καθώς και τη συνολική αστυνομική ανταπόκριση, όπως αποτυπώνεται στο ηλεκτρονικό σύστημα Police On Line.

Θεσσαλονίκη: Ο Βασίλης Πρατσινάκης με μια αγκαλιά τραγούδια στη Μαύρη Τρύπα στα Λαδάδικα

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ για μια εμφάνιση το Σάββατο 29 Απριλίου, στη μουσική σκηνή ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, στα Λαδάδικα Μαζι του οι μουσικοί, Γιάννης Φιλιππουπολίτης στο πιάνο, Αντώνης Κουμανδράκης στην κιθάρα και ο Γιώργος Φακαλής στο μπουζούκι

Το Πάσχα συνελήφθησαν 89 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν περίπου 310.000 πυροτεχνικά είδη


Εντατικούς και στοχευμένους ελέγχους πραγματοποίησαν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της διακίνησης και χρήσης παράνομων κροτίδων, παιδικών αθυρμάτων και βεγγαλικών κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα (από 24 Μαρτίου 2017 έως 23 Απριλίου 2017).

Διεκδικούν νέο δήμο με έδρα την Γουμένισσα

Υπογράφει η Συντονιστική Επιτροπή Διεκδίκησης νέου Δήμου με Έδρα τη Γουμένισσα 
Η Συντονιστική Επιτροπή Διεκδίκησης νέου Δήμου με Έδρα τη Γουμένισσα δημιουργήθηκε μέσα από την αδήριτη ανάγκη να προκύψει ένα όργανο, έστω και άτυπο, το οποίο θα δραστηριοποιηθεί ώστε να "κρατήσει" το θέμα της δημιουργίας νέου Δήμου με έδρα τη Γουμένισσα στην επικαιρότητα.

Κιλκίς: Εκδήλωση επιμόρφωσης για εκπαιδευτικούς

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς δια του υπευθύνου του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, το Πανεπιστήμιο της Λ’ Άκουιλα (Ιταλία), το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και η Επιμορφωτική Κιλκίς προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσουν επιμόρφωση διάρκειας τεσσάρων (4) ωρών με θέμα : Πραγματοποίηση ενός Διεθνούς Πιλοτικού Σύντομου Κύκλου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με επίκεντρο τις Τ.Π.Ε. στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτήματος των ευχών την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρα 10:00 έως 14:00.

Οι Πόντιοι… online - Έξυπνα “κλικ” μαθαίνουν στους νέους την γλώσσα και την ιστορία του Πόντου

Της Άννας Μαυρίκου
Σε μια εποχή που όλα γυρνούν γύρω από το διαδίκτυο, τα smartphone, τα τάμπλετ και τις “έξυπνες” τηλεοράσεις, οι Πόντιοι έχουν βρει τους δικούς τους μοναδικούς τρόπους για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Σκοπός τους είναι άλλοτε η ψυχαγωγία, άλλοτε η προώθηση και μάθηση της ποντιακής διαλέκτου και άλλοτε η ενημέρωση για θέματα που αφορούν τον ποντιακό ελληνισμό.

H Coca Cola ηττήθηκε και πριν τριάντα χρόνια

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης 
Η σύγκρουση απεργών και Coca Cola παίρνει ολοένα και πιο δραματική τροπή. Αγωγές, μηνύσεις και απειλές από την αμερικανική πολυεθνική σε μια εξωφρενική προσπάθεια της να ποινικοποιήσει πλήρως τον αγώνα των εργαζομένων, να τους εκφοβίσει και να τους εξαναγκάσει να εγκαταλείψουν τα αιτήματά τους και να αποσυρθούν στο περιθώριο, από την άλλη, από την πλευρά των εργαζομένων, διαρκείς κινητοποιήσεις και απαράμιλλη επιμονή στη διεκδίκησή της επαναλειτουργίας του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης με μοχλό πίεσης το μποϊκοτάζ των προϊόντων της εταιρίας με το πασίγνωστο πλέον σύνθημα “ούτε γουλιά coca cola μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο”.

Δήμος Κιλκίς: Υπεγράφη σύμβαση για την κατασκευή – εξωραϊσμό παιδικών χαρών

Υπεγράφη την Τετάρτη 19 Απριλίου, παρόντος του Δημάρχου Κιλκίς, σύμβαση για την κατασκευή και τον εξωραϊσμό παιδικών χαρών του Δήμου Κιλκίς μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Νικολάου Ταχτσίδη και του αναδόχου Δημητρίου Μανδρούκα, εκπροσώπου της ''Μανδρούκας Α.Τ.Ε. Τεχνικής – Κατασκευαστικής – Εμπορικής Α.Ε''.

"πόλις" Κιλκίς: Μαθήματα σκάκι, ζωγραφικής και ελληνικών για πρόσφυγες από την Νέα Καβάλα


Μια πρώτη ομάδα προσφύγων από το κέντρο φιλοξενίας Νέας Καβάλας Πολυκάστρου, στους χώρους του "πόλις" Κιλκίς την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017.

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο Brazilian Jiu Jitsu το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Το Kinesis Fight Club πήρε μέρος στο 5ο Πανελλήνιο Κύπελλο Brazilian Jiu Jitsu που πραγματοποιήθηκε στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, στις 23 Απριλίου.

Κιλκίς: Αναβίωση παραδοσιακών επαγγελμάτων στο Λαογραφικό Μουσείο

Το Λαογραφικό Μουσείο Κιλκίς γύρισε πίσω το ρολόι του χρόνου για να φέρει τα παιδιά σε επαφή με παραδοσιακά επαγγέλματα που σφράγισαν μια ολόκληρη εποχή τη ζωή του Κιλκίς

Κιλκισιακός: Αφιερωμένο εξαιρετικά σ' αυτούς που μας κυνήγησαν

Επίσημη ανακοίνωση Κιλκισιακού
Το απόγευμα της Κυριακής ο Κιλκισιακός αναδείχθηκε και τυπικά πρωταθλητής και έπειτα από τρία χρόνια επιστρέφει στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Φυσικά δε πανηγυρίζουμε, καθώς πράξαμε το αυτονόητο, επαναφέροντας την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες. 

Θεσσαλονίκη: Συναυλία με το συγκρότημα «StringLess Sing For Pink»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Θεματική Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας & Αλληλεγγύης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης και προωθώντας την αξία της πρόληψης για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού,  διοργανώνουν συναυλία με το συγκρότημα «StringLess Sing For Pink»  την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα: 20:00  στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) στη Θεσσαλονίκη.

ΓΑΣ Κιλκίς: Με θετικό πρόσημο ο απολογισμός στο διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών στη Δράμα



Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς 
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού σταδίου της Δράμας ο όμιλος του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της Πέλλας, του Κιλκίς και των νομών Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ροδόπης & 'Εβρου

Αίας Κιλκίς - Ατέρμων 2017: Η χρυσή συνεργασία

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με αφορμή την άνοδο της Κιλκισιώτικης γυναικείας ομάδας Βόλεϊ ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ στη Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών Ελλάδος, οφείλουμε ως Τμήμα πετοσφαίρισης του Αίαντα, να τονίσουμε κάποια από τα χαρακτηριστικά της.

Κιλκίς: Χαράς ευαγγέλια γι' αυτούς που θέλουν να κόψουν το κάπνισμα

Σας κάνουμε γνωστό ότι στη Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ Κιλκίς (τα πρώην ιατρεία του ΙΚΑ)  λειτουργεί Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος δωρεάν για όλους τους πολίτες, που απαρτίζεται από ειδικά εκπαιδευμένο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.

1η Μαΐου: Όλοι μαζί αντιστεκόμαστε, διεκδικούμε, ξεσηκωνόμαστε!

Ανακοίνωση Αντι­μνη­μο­νια­κής-ρι­ζο­σπα­στι­κής Αρι­στε­ράς
Ακόμα μια «αντι­στα­σια­κή» δια­πραγ­μά­τευ­ση της κυ­βέρ­νη­σης Τσί­πρα κα­τέ­λη­ξε στην υιο­θέ­τη­ση όλων των απαι­τή­σε­ων των δα­νει­στών. Μι­σθοί, συ­ντά­ξεις, ερ­γα­τι­κά δι­καιώ­μα­τα και η δη­μό­σια πε­ριου­σία, οδη­γού­νται και πάλι στο σφα­γείο της υλο­ποί­η­σης των μνη­μο­νί­ων και των κα­τα­να­γκα­σμών του χρέ­ους και της ευ­ρω­λι­τό­τη­τας. Το «δεν θα ψη­φί­σου­με ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα» με­τα­μορ­φώ­νε­ται σε ακόμα ένα πα­κέ­το σκλη­ρών αντερ­γα­τι­κών πα­ρεμ­βά­σε­ων, που φαί­νε­ται ότι θα ψη­φι­στούν μετά το Πάσχα, σαν πρό­λο­γος του τέ­ταρ­του μνη­μο­νί­ου.