Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Ο όμιλος Μουζενίδη εγκαινίασε εμπορικό κέντρο στη Χαλκιδική (85 φωτογραφίες)

Ένα εμπορικό κέντρο που απευθύνεται κυρίως στους τουρίστες δημιουργήθηκε στη Χαλκιδική. Το όνομα του Enigma Shopping Centre και ανήκει στον Όμιλο Μουζενίδη. Βρίσκεται έξω από τα Νέα Μουδανιά, σε ένα κομβικό σημείο μεταξύ της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας.

Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, κηδεύεται ο 46χρονος συμπολίτης μας Βασίλης Πουλημένης

Θλίψη στην τοπική μας κοινωνία σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 46χρονου συντοπίτη μας Βασίλη Πουλημένη με καταγωγή από την Ξυλοκερατιά Κιλκίς, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αμερική.

Αθήνα: Ημερίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Το Δίκτυο Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Κινήματος, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: "ΤΟΛΜΗΡΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. Επιτελικό κράτος, Περιφέρειες, Δήμοι. Ο δρόμος για την πολυεπίπεδη προοοδευτική διακυβέρνηση", την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, στις 18.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ (Αθήνα, 3ης Σεπτεμβρίου 110).

Θεσσαλονίκη: Ο Δημήτρης Παρθενίδης με τα «Ηχοχρώματα» του στο Καφέ του Μύλου

Ο Δημήτρης Παρθενίδης, είναι τραγουδιστής και τραγουδοποιός από την Κατερίνη και κάνει το πρώτο του βήμα στην ελληνική δισκογραφία, συστηνόμενος στο ευρύτερο μουσικό κοινό της χώρας με την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο «Ηχοχρώματα» από την κρητική εταιρία «Αεράκης-Σείστρον».

Για δέκα ημέρες πλημμύρισε το Βελιγράδι από Ελλάδα !

Από τις 20 ως 29 Απριλίου 2017, η πρωτεύουσα της Σερβίας το όμορφο Βελιγράδι, "πλημμύρισε" κυριολεκτικά από Ελλάδα. 

Νιγρίτα: Πρωτομαγιάτικος θάνατος 35χρονου σε τροχαίο

Σήμερα (1-5-2017) το πρωί στο 16ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μαυροθάλασσας – Νιγρίτας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας.

Μικρό αφιέρωμα στους 12 νεκρούς και 300 τραυματίες καπνεργάτες του Μαΐου 1936 στη Θεσσαλονίκη



Με κομμένη την ανάσα οι Κιλκισιώτες παρακολουθούν τις τραγικές εξελίξεις στα Σκόπια

Έντονος προβληματισμός και φόβοι για ομαλή πρόσβαση σε καζίνο, βενζινάδικα και οδοντιάτρους
Του απεσταλμένου της Νέας Γνώμης, Βουκεφάλ Αλεξαντρέφσκι
Ο περήφανος Κιλκισιώτικος λαός παρακολουθεί κυριολεκτικά με κομμένη την ανάσα, τις τραγικές εξελίξεις στα Σκόπια και το ενδεχόμενο γενικευμένης εμφύλιας σύρραξης στη γειτονική χώρα. 

Επίσκεψη 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο Βοτανικό Κήπο Κρουσίων

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Τετάρτη 26 Απριλίου, όλοι οι μαθητές και μαθήτριες του  5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς επισκέφτηκαν τον Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσίων στο πλαίσιο του προγράμματος ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ. Εκεί μας περίμεναν άτομα από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα για να μας ξεναγήσουν.