Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Το Kinesis-Gym στον 3ο Δρόμο Τρεξίματος και Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym 
Την Κυριακή 14 Μαΐου στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και αρκετή προσέλευση κόσμου ο τρίτος δρόμος τρεξίματος και υγείας που συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς και η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης".

Θεσσαλονίκη: «Του Τέντζερη Καμώματα» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

Η παράσταση
ακυρώθηκε.
Δείτε ΕΔΩ
Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,διοργανώνει παιδική θεατρική παράσταση «Του Τέντζερη Καμώματα» Ελληνικά λαϊκά παραμύθια από την Θεατρική ομάδα «Ντουέντε» Θέατρο και τέχνη σκηνοθεσία: Ράνια Μιχαηλίδου

Α.Σ. Αίας Κιλκίς/Βόλεϊ: Τρίτωσε το ...καλό, πρώτες και οι Παγκορασίδες στον όμιλό τους

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με μια ακόμη νίκη (τη 13η στους 14 αγώνες της) σφράγισε η ομάδα των Παγκορασίδων του Αίαντα επάξια την κατάκτηση της 1ης θέσης στον Α΄ Όμιλο του Πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας.

Η άνοιξη ήρθε… τρέχοντας για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Και αυτό το Σαββατοκύριακο τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς βγήκαν στους δρόμους, σε Κιλκίς, Σέρρες και Θεσσαλονίκη, για να συμμετάσχουν σε έναν από τους πολλούς αγώνες που διοργανώνονται πλέον σε κάθε πόλη. 

23η Χορωδιακή Συνάντηση στην Γουμένισσα


Θεσσαλονίκη: Στέλλα Παπαλάμπρου – Νικόλας Αναδολής στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

Η Μαύρη Τρύπα παρουσιάζει  τους Στέλλα Παπαλάμπρου – Νικόλας Αναδολής DUENDE DUAL την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα στα Λαδάδικα.

Με 18 συμμετοχές ο Άθλος Κιλκίς στο Φιλικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 14/05/2017 Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 8ο Φιλικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ στο κλειστό στάδιο Νεάπολης Θεσσαλονίκης για τις ηλικίες από 2012 έως 2006 με την ονομασία "8οι φιλικοί αγώνες Άλμπατρος-Ήφαιστος". 

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΤΕΡΜΩΝ και στην πόλη του Κιλκίς

Υπογράφει η Ζωή Κισκίνη*
Διευθύντρια του ΚΔΑΠ ΚΙΛΚΙΣ
"Αγαπητοί Γονείς,
Μετά την επιτυχή μας πορεία ως «ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ» ΣΤΟΝ Άγιο Παντελεήμονα, προχωράμε και στην δημιουργία ενός Πρότυπου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης στην πόλη του Κιλκίς.

Το Πρότυπο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «ΑΤΕΡΜΩΝ» είναι ένας υπερσύγχρονος πολυχώρος έκφρασης και επικοινωνίας για το παιδί.

2ος Λαϊκός Δρόμος στο δήμο Νεάπολης-Συκεών: Συμμετείχαμε, τρέξαμε, γιορτάσαμε...

Σε ένα έντονα πανηγυρικό κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, περισσότεροι από 6.000 δρομείς από 1 έως 84 ετών, πλημμύρισαν τους δρόμους του δήμου και έδωσαν τον ξεχωριστό τόνο της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού, όπως εξελίχθηκε και φέτος ο 2ος Λαϊκός Δρόμος «Παναγιώτης Αφαλής», που διοργάνωσε χθες, Κυριακή 14 Μαΐου 2017, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών.

Αποχή των Δικηγόρων την Τετάρτη 17 Μαίου 2017

Δελτίο τύπου Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ κατά τη σημερινή συνεδρίασή του αποδοκίμασε καθολικά την προωθούμενη νομοθετική ρύθμιση, με την οποία μεταβάλλεται η βάση υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών επί τα χείρω, επιτείνοντας το δημευτικό αποτέλεσμα του νόμου 4387/2016.

Φιλικά Αλέξανδρου Κιλκίς με Φίλιππο Παλαιοκάστρου

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Παράλληλα με τα φιλικά παιχνίδια των τμημάτων που ταξίδεψαν στην Καστοριά, υπήρχε αγωνιστική δράση και για άλλα τέσσερα (4) τμήματα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, αυτή τη φορά εντός έδρας με την Ακαδημία του Φίλιππου Παλαιοκάστρου. 

Αλέξανδρος Κιλκίς: Επιτυχημένη η έξοδος στην Καστοριά

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Άλλο ένα πανέμορφο ποδόσφαιρο ταξίδι ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ταξίδεψε στην όμορφη πόλη της Καστοριάς με αποστολή τριών (3) τμημάτων και συνολικά πενήντα τεσσάρων (54) μελών δίνοντας φιλικά παιχνίδια το πρωί και το απόγευμα του Σαββάτου.

Κιλκισιακός: Πέτυχε σε όλους τους στόχους που είχε θέσει

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός πέτυχε τη φετινή σεζόν όλους τους στόχους που είχε θέσει, καταλαμβάνοντας με άνεση τη πρώτη θέση και παίρνοντας το εισιτήριο για τη Γ΄ Εθνική. 

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: "Στηρίζουμε την απεργία της Τετάρτης 17 Μαΐου 2017"

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος στηρίζει την πανελλαδική απεργία που εξήγγειλαν για την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα που συμφώνησαν κυβέρνηση και θεσμοί.

Σούλης: "Ισοπεδώνουν την μεσαία τάξη και φορτώνουν τα βάρη στους αδύνατους"

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής ΝΔ Ν. Κιλκίς Αναστάσιος Καζαντζίδης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση τύπου: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ φτωχοποιούν την κοινωνία, ισοπεδώνουν την μεσαία τάξη, φορτώνουν τα βάρη στους αδύνατους.

Αθήνα: Σεμινάριο Ιστορίας με θέμα "Γενοκτονία στο μικρασιατικό Πόντο"

Γράφει ο Βλάσης Αγτζίδης
Στο Σεμινάριο Ιστορίας που συντονίζω και γίνεται στο πλαίσιο του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς, πραγματοποιείται μια συνάντηση ιστορικών την Παρασκευή 19 Μαϊου, 7.15 μ.μ. – 9 μ.μ. στην «Έπαυλη Δροσίνη»-Βιβλιοθήκη Δήμου, Oδός Αγ. Θεοδώρων & Κυριακού.

"Καθώς ο Δον Ζουάν δε βρίσκει την Άλκηστη"

Του Φώτη Μισόπουλου
... ο Ευριπίδης είναι ανελέητος κι αντιφεμινιστής. Η Άλκηστη μέσα σ' ένα αφόρητο πατριαρχικό αυταρχικό κλίμα δέχεται την μετάβασή της στον Άδη, για χάρη του Άδμητου, του άντρα της.

Ιστορική στιγμή για την Ellinair η μεταφορά του Ιερού Σκηνώματος της Αγίας Ελένης

Θεσσαλονίκη, 15 Μαΐου 2017 - Ιστορική στιγμή όχι μόνο για τον Όμιλο Μουζενίδη αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα αποτελεί η μεταφορά του Ιερού Σκηνώματος της Αγίας Ελένης και του Τιμίου Ξύλου από τη Βενετία στην Αθήνα με αεροσκάφος της Ellinair, που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 14 Μαΐου.

Εκδρομή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο Ρούπελ


Η ημερήσια εκδρομή που διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο ιστορικό Ρούπελ, χθες Κυριακή 14 Μαΐου ήταν απλά εκπληκτική και συγκινητική.

Όταν ακόμα και τα δευτερόλεπτα έχουν σημασία - Σεμινάριο Πρώτων Βοήθειων στο Mediterranean College Θεσσαλονίκης

Η Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας του Mediterranean College διοργανώνει Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες: Όταν ακόμα και τα δευτερόλεπτα έχουν σημασία» την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017, από τις 15.00 μέχρι τις 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4, Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.) και της Training Rescue Team.

Ρούπελ 1941 "Η αναβίωση" - Οι χιλιάδες επισκέπτες “κατέλαβαν” τα οχυρά! - Φωτογραφίες

Ότι δεν κατάφεραν οι Γερμανοί με τα όπλα τον Απρίλιο του 1941, το πέτυχαν ειρηνικά οι χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι κατέκλυσαν τους χώρους των Οχυρών Ρούπελ στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα! Κατέλαβαν κάθε σπιθαμή ελεύθερου χώρου που ήταν διαθέσιμος, αποδεικνύοντας τη δίψα όλων για εκδηλώσεις που συνδυάζουν θέαμα αλλά και γνώση της ιστορίας.

Είχαν διάθεση οι “μικροί” του ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών Σέρρες

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού σταδίου των Σερρών η Β' φάση του ομίλου του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της Πέλλας, του Κιλκίς και των νομών Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ροδόπης & 'Εβρου.

Αυτοδίκαια δικαιούχοι του ΚΕΑ οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ/FEAD

Με απόφαση του υπ. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης από 1/6/2017 οι ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)'' καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Αποστόλου: "Η υπερχρέωση και το κόκκινα δάνεια πνίγουν τον αγροτικό χώρο"

Άρθρο Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» της Κυριακής 14 Μαΐου 2017
Κοντά στα δύο μεγάλα προβλήματα του αγροτικού χώρου, το υψηλό κόστος παραγωγής και την έλλειψη ισχυρών συνεργατικών σχημάτων, στέκει κι αυτό της υπερχρέωσης, που ξεπερνά τα 6 δις ευρώ. 

Θεσσαλονίκη: Προκήρυξη 8ων Αγώνων Στίβου στη μνήμη του Νίκου Ζαχαριάδη

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου του Ηρακλή, προκηρύσσουν τους 8ους Αγώνες Στίβου στη μνήμη του Νίκου Ζαχαριάδη.

Αναβάλλεται η παράσταση "Η νύφη της Κούλουρης" στην Γουμένισσα

Λόγω τεχνικού προβλήματος η προγραμματισμένη για την
Παρασκευή 19 Μαΐου παράσταση στην Γουμένισσα ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.
Θα ειδοποιηθείτε για την νέα ημερομηνία εγκαίρως.

Συνάντηση Παιδαγωγικής Ομάδας Ευρωπαϊκού Προγράμματος «STEM Capacity Building or STrEnghteM»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διά του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων προτίθεται, στο πλαίσιo των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της, προκειμένου να επιτύχει την αποτελεσματική λειτουργία του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ Key Action 2 (http://steam.kompetencija.eu/ - ιστοσελίδα του Education Development Centre – Lithuania), να οργανώσει σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, ενημερωτική συνάντηση της Παιδαγωγικής Ομάδας τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00 έως 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «Π. Κολότσιος», Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, κτήριο Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς - 1ος όροφος.

Ηττήθηκαν στην έδρα τους οι Παμπαίδες του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η ομάδα των Παμπαίδων του Α.Π.Ο. Άτλαντα Κιλκίς η οποία συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ε.Σ.Π.Ε.Μ., ηττήθηκε στην έδρα της από τον πρωτοπόρο του ομίλου ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΚΥΔΡΑΣ με 3-0 σετ (12-25), (17-25), (15-25).

Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Ραχήλ Μαρτίδου «Ένας μαρκαδόρος μια φορά βγήκε απ’ το κουτί του κι είπε γεια»

Την Τετάρτη 10/05/2017 παρουσιάστηκε το βιβλίο της Ραχήλ Μαρτίδου «Ένας μαρκαδόρος μια φορά βγήκε απ’ το κουτί του κι είπε γεια» στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 38χρονο δικό μας για παράνομη μεταφορά 27χρονου Αλβανού


Συνελήφθησαν χθες (14-5-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 38χρονος ημεδαπός και ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Δράσεις του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού διοργάνωσε την Γιορτή της Μητέρας στο Πνευματικό Κέντρο Ευρωπού. Ακολούθησε ομιλία από την εκπαιδευτικό κ. Λίνα Αριζάνη και απαγγελία ποιημάτων από το μικρό τμήμα του Συλλόγου και στη συνέχεια υπήρξε κέρασμα και καφές.

Πιερία: Εκδήλωση με θέμα "Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές"

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί κοινή δράση από την ΕΦΑ Πιερίας, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας,το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου και τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου με την υποστήριξη του Δήμου Δίου – Ολύμπου. Η δράση θα υλοποιηθεί στο βιωματικό Πάρκο Λειβήθρων στις 24, 25 και 29 Μαΐου 2017.

Κιλκίς: Θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ (Άτομα Με Ειδικές Αποστολές)


Παρεμβαίνει ο Γιάννης Κολιούσκας
Αναγνώστης της Γνώμης
Αντιγράφουμε από το δελτίο τύπου ΟΤΕ Κιλκίς (Δείτε ΕΔΩ)
"Ο προϊστάμενος και το προσωπικό του καταστήματος της COSMOTE αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το δήμο Κιλκίς που ανταποκρίθηκε στο αίτημα για τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης για ΑΜΕΑ, συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων αυτών και στην ευκολότερη μετακίνησή τους."
Αυτή είναι η εικόνα σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, 08:38 π.μ. στον χώρο που προορίζεται για στάθμευση ΑΜΕΑ.
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν τα αυτοκίνητα της φωτογραφίας ανήκουν σε ΑΜΕΑ. 

"Τα μουσεία μιλούν για εκείνα που δεν λέγονται"

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2017
Χώρος: Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς
Ημερομηνία εκδήλωσης:
Πέμπτη 18 Μαΐου 2017
Ώρες 10:00π.μ.-14:00

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2017, η οποία για το τρέχον έτος είναι αφιερωμένη στις ανείπωτες ιστορίες, σε όσα, με άλλα λόγια, οι άνθρωποι δυσκολευόμαστε να ονομάσουμε. 


Συναυλία Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς 2017 - Video


Η μεγάλη ετήσια συναυλία του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς με τίτλο "Μαζί είναι καλύτερα". Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, Σάββατο 13 Μαΐου 2017.

Φιλικός αγώνας Βόλεϊ των νέων Παγκορασίδων του Αίαντα Κιλκίς στον Ατέρμονα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς 
Φιλικό αγώνα έδωσαν το Σάββατο 13/5 οι νέες Παγκορασίδες του Αίαντα με την ομάδα Athletico Volleyball Θεσσαλονίκης της κ.Μαρίας Καρδαμανίδου , στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα στα πλαίσια της προετοιμασίας για την ερχόμενη σεζόν, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.