Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Πολυάνειο Ωδείο: Συναυλία σπουδαστών βιολιού και βιολοντσέλου


Πολυάνειο Ωδείο: Συναυλία σπουδαστών κιθάρας


Αθήνα: Η μεγαλύτερη έκθεση εικαστικών με θέμα τον ερωτισμό


Από τις 26 έως και τις 29 Μαΐου το Gazi Entertaiment Center (Iερά Οδός και Πειραιώς) στο πλαίσιο του Εrotic Art Festival 2017 συμμετέχουν εικαστικοί καλλιτέχνες και φωτογράφοι με θέμα τον έρωτα και τον αισθησιασμό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν με ευφάνταστες και τολμηρές δημιουργίες το πώς αντιλαμβάνονται, εμπνέονται και απεικονίζουν γυμνά σώματα και ερωτικές σκηνές. Άλλωστε, η σεξουαλικότητα αποτελεί Νο1 πηγή έμπνευσης έργων τέχνης και εικαστικών δράσεων, ανά τους αιώνες!

Η Τόλμη Κιλκίς σε φιλικούς αγώνες στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Φιλικοί αγώνες παίδων-κορασίδων γεν. 2003-2004-2005-2006 και παμπαίδων-πανκορασίδων 2007-2008-2009-2010-2011 διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Στρεμπενιώτη Νεάπολης Θεσσαλονίκης στις 14 Μάϊου 2017. Σε 7 τερέν με συμβατικούς θώρακες και κάσκες πλήρους προστασίας πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες με δυο αναμετρήσεις σε όλες τις κατηγορίες κιλών και ηλικίας, με δίχως νικητή. 

Για τρίτη φορά πρόεδρος στην κλινική "Γένεσις" ο δικός μας Γιώργος Φραγγίδης

Μετά τις πρόσφατες εκλογές στην κλινική "Γένεσις" για την ανάδειξη από τους μετόχους του νέου Δ.Σ. και την σύγκλιση σε σώμα, ομόφωνα εκλέχτηκε για 3η συνεχή φορά, πρόεδρος ο συμπατριώτης μας χειρουργός- Μαιευτήρας – Γυναικολόγος και Διδάκτωρ Ιατρικής του ΑΠΘ, ο Γιώργος Φραγγίδης.

Άρχισε η συλλογή υπογραφών για την διεκδίκηση τρίτου δήμου στο νομό Κιλκίς (75 φωτογραφίες)

Οι φωτογραφίες οι οποίες δημοσιεύονται ανήκουν στο αρχείο της Γνώμης και είναι από την μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ίδιο θέμα που έγινε στην Γουμένισσα στις 8 Μαΐου 2010
Ανακοίνωση επιτροπής διεκδίκησης νέου δήμου στην Π.Ε. Κιλκίς
Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 και ώρα 19.00 στο Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση της Συντονιστικής Επιτροπής Διεκδίκησης Νέου Δήμου στην Π.Ε. Κιλκίς με έδρα τη Γουμένισσα, σύσκεψη αιρετών εκπροσώπων της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας και των Τοπικών Κοινοτήτων με την προσθήκη αιρετών της Τοπικής Κοινότητας Πολυπέτρου μετά από δικό της αίτημα.

Φιλικά εντός και εκτός της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Την Ακαδημία του παλαίμαχου διεθνή άσσου Ντίνου Κούη θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς την Κυριακή 28 Μαΐου.

Κιλκίς: Ενημερωτική ημερίδα για της διατροφή αλλά και τη ψυχολογική προσέγγιση των νεαρών αθλητών

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Η επιτυχία του έργου μια Ακαδημίας έγκειται στην ολόπλευρη ενημέρωση και επιμόρφωση των αθλητών της.  Έτσι, για άλλη μια χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα των Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα με θέματα που αφορούν τη Διατροφή αλλά και τη Ψυχολογική Προσέγγιση των νεαρών αθλητών. 

Γεμάτα με ποδόσφαιρο τα Σαββατοκύριακα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα συνέχισαν και αυτό το Σαββατοκύριακο οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Υποδέχτηκαν τα αντίστοιχα τμήματα της ΑΕ Πολυκάστρου σε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών που παρουσίασε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Θεσσαλονίκη: Έκθεση ζωγραφικής με θέμα «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών»

Στη Θεσσαλονίκη «ταξιδεύει» η έκθεση ζωγραφικής με θέμα «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», μετά την επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα (20 Μαρτίου έως 8 Απριλίου, στο Golden Hall, στο Μαρούσι.

Έτοιμη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing η αθλήτρια του Kinesis Άννα Τσομπάνη

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Η Άννα Τσομπάνη, αθλήτρια του Kinesis Fight Club, θα αγωνιστεί στις 1 Ιουνίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing της ISKA (International Sport Kick Boxing Association) στην Αθήνα. 

Εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη Α΄περιόδου 2017

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη Α΄περιόδου 2017 θα διεξαχθούν στο κτίριο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης (1ος όροφος, αίθουσα εξετάσεων υποψηφίων οδηγών) την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, με ώρα έναρξης στις 9 το πρωί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν δικαιολογητικά έως και την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017.

Κιλκίς: Ημερίδα για τα «Κόκκινα δάνεια»

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, σας προσκαλούν στην ημερίδα που συνδιοργανώνουν με θέμα: «Κόκκινα Δάνεια» την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 και ώρα 16.00 στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Στο δικό τους σπίτι μετακομίζουν οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
"Την Κυριακή 28 Μαϊου 2017 και ώρα 11.00 π.μ., θα γίνουν τα εγκαίνια των ιδιόκτητων γραφείων του Συλλόγου μας, επί της οδού Τσιρογιάννη 8 στο Κιλκίς.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να παραβρεθούν στον Αγιασμό και στην δεξίωση."

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κιλκίς ΟΜΝΕΣ προκηρύσσει θέσεις εργασίας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κιλκίς ΟΜΝΕΣ προκηρύσσει τις παρακάτω θέσεις εργασίας:
(1) Γραμματειακή υποστήριξη
(1) Νοσηλευτική
(2) Κοινωνικές επιστήμες
(1) Ψυχολογία
(1) Οικονομικά/Λογιστικά
(1) Ανάλυση δεδομένων
(1) Επίβλεψη κατοικιών
(1) Οδηγός
(4) Μεταφραστές

Θεσσαλονίκη: Πάνος Λαμπρίδης και Δημήτρης Ερατεινός στο Live Stage "Βεντέτα"

Πάνος Λαμπρίδης – Δημήτρης Ερατεινός
Πολλαπλοί Εαυτοί – Στην αγκαλιά του κόσμου
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2017
ΒΕΝΤΕΤΑ (live stage)

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση «Μικροί Φαρισαίοι» του Δημήτρη Ψαθά

Οι «Μικροί Φαρισαίοι» του Δημήτρη Ψαθά σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαλλούχου από την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας το Σάββατο 27 Μαϊου 2017 και ώρα 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

Φιλική αναμέτρηση ΑΙΑΣ Κιλκίς/Βόλεϊ και ATHLETICO Volleyball στον Ατέρμονα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Και πάλι σε δράση οι Παγκορασίδες των δυο ομάδων, που δείχνουν να απολαμβάνουν πολύ την αναμεταξύ τους φιλική «κόντρα». Έτσι κι αυτήν την Κυριακή παρά την κακοκαιρία στην περιοχή, οι «παντός καιρού» δυο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στη σάλα του Ατέρμονα δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους κάτω από το πρίσμα του ευ αγωνίζεσθαι, αποκομίζοντας οι προπονητές εικόνα σχετικά με τη δυναμική των ομάδων τους αλλά και οι νέες αθλήτριες που θα ενταχθούν φέτος στις ομάδες των Κορασίδων και Παγκορασίδων, σπουδαίες αγωνιστικές παραστάσεις.

Διοργανώνει αγώνα με παλαίμαχους ο Άρης Παντελεήμονα

Την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 18:00 ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα θα αναμετρηθεί με την ομάδα παλαιμάχων πρώην ποδοσφαιριστών του. Στην αποχαιρετιστήρια αυτή εκδήλωση της περιόδου, που είναι πλέον θεσμός και πραγματοποιείται κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου, θα απονεμηθεί στον πρώτο σκόρερ της ομάδας 2016-17 Παναγιωτίδη Πασχάλη το καθιερωμένο αναμνηστικό έπαθλο "ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ". 

Θέση εργασίας στο Κιλκίς - 23/5/2017


Από την ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - Κιλκίς, Ζητείται Υπάλληλος Τμήματος Εξαγωγών και Πωλήσεων. 
Δείτε ΕΔΩ