Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ένα ευχάριστο απόγευμα από τους Παίονες Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Οι Παίονες καλωσορίζοντας το καλοκαίρι με παγωτό, διάφορα ροφήματα και εδέσματα, σ΄ένα ευχάριστο περιβάλλον στο καφέ ''GALA'' στη Γουμένισσα, την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, πραγματοποίησαν το καθιερωμένο απογευματινό για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα ενθαρρυντική.

Δύο στοχασμοί για το άβ(φ)ατο

Του Φώτη Μισόπουλου
... ο εγκληματίας, ο μεγάλος σχοινοβάτης[a], ο μοιραίος ισορροπιστής κι αποτυχημένος προφήτης, ''η ανθρώπινη προφητεία'',- τα τέρατα είναι εξυπνότερα από μας. 

Η χειραγώγηση των ΜΜΕ

Του Δημήτρη Νίκογλου
Μεγάλο το όφελος του ελέγχου των μέσων μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας, και δεν θα μπορούσε να μην είναι μεγάλο αφού η είδηση και το φιλτράρισμα αυτής προ της ανάγνωσής της, είναι το άλφα και το ωμέγα ως προς την χειραγώγηση του αναγνωστικού κοινού. 

Απαιτητικά τα θέματα των Μαθηματικών, εύκολα διαχειρίσιμα από καλά προετοιμασμένους μαθητές τα θέματα των Αρχαίων

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο"
Οι μαθητές των Γενικών Λυκείων σήμερα 9/6, εξετάστηκαν ανάλογα με τις ομάδες προσανατολισμού τους, στα Μαθηματικά και στα Αρχαία αντίστοιχα.

3η Έκθεση Φωτογραφίας "Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας Κιλκίς"

Εργαστήρι Ψηφιακής Φωτογραφίας Κιλκίς
Η τρίτη χρονιά του Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας Κιλκίς τελειώνει με την καλύτερη έκθεση που κάναμε ποτέ. Τα μέλη μας είχαν φέτος ελευθερία στην επιλογή του θέματος, αλλά και στο τρόπο παρουσίασης, με αποτέλεσμα μια πολυδιάστατη φωτογραφική έκθεση. 

ΑΣΕΠ: Ο πίνακας θέσεων της προκήρυξης 7Κ/2017 για 63 μόνιμες προσλήψεις

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 7Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα τριών (63) συνολικά θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Κεντρική Υπηρεσία) και στα Νομικά Πρόσωπα αυτού (Λιμενικό Ταμείο Ν. Φθιώτιδας, Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας, Οίκος Ναύτου, Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε., Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., Οργανισμός Λιμένα Καβάλας Α.Ε.), στη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων, στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και στην Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου – ΑΕΔΙΚ Α.Ε. (Υπ. Οικονομικών).

ΚΔΑΠ Kinesis for Kids: Ενισχυτική διδασκαλία για 11 μήνες δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Kinesis for Kids"
Την τελευταία δεκαπενταετία η συμμετοχή των μαθητών ακόμα και σε μικρότερες τάξεις σε τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας είναι μεγάλη.

Εισαγωγή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018

Ανακοινώθηκε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΥΝΑΝΠ: www.yen.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού εισαγωγής σπουδαστών/στριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού ακαδημαϊκού έτους 2017-2018. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.

Κιλκίς: Λουλούδια προσφέρουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι του ΟΤΕ


Με αφορμή την ημέρα περιβάλλοντος όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων Κιλκίς προσφέρει λουλούδια του καλοκαιριού το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 μετά τις 10.00 π.μ. μπροστά από το κεντρικό κατάστημα επί της οδού Εθνικής Αντίστασης στο Κιλκίς.


Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος: www.fireservice.gr η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν 36χρονο Αλβανό για καταδικαστικές σε βάρος του αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (8-6-2017) το βράδυ στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 7 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Ακόμη μία διάκριση για τις ελιές Χαλκιδικής

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος παρέδωσε στον κ. Παναγιώτη Χλιάπα, από τον Πολύγυρο, το βραβείο που απέσπασε η εταιρία του «Ελιές Χλιάπας - Ελιοανθός» που βρίσκεται στις Καλύβες Χαλκιδικής, για το προϊόν της «Πράσινη Ελιά Χαλκιδικής με λεμονοπίπερο», στον 4ο Διαγωνισμό Επιτραπέζιας Ελιάς που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στην Αθήνα, στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς.

«Με το ζορ Διατρός» στο Πολύκαστρο

Ο Δήμος Παιονίας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων των 35ων Πολυκαστρινών σας καλεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 20:00 το βράδυ στην Αίθουσα Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου, για να παρακολουθήσετε την ξεκαρδιστική διασκευή του γνωστού έργου του Μολιέρου «Με το ζορ Διατρός» (Γιατρός με το ζόρι) από το Θεατρικό τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης «Ακρίτες του Πόντου». 

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κιλκίς: Τουρνουά μίνι Βόλεϊ Αγοριών και Κοριτσιών, στην πλατεία Ειρήνης

Ο Άτλας Κιλκίς σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) και τον Δήμο Κιλκίς, διοργανώνουν την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 το 2ο τουρνουά μίνι Βόλεϊ Αγοριών και Κοριτσιών, στην πλατεία Ειρήνης.