Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση για την αποφυγή εισόδου στη χώρα, της ευλογιάς των αιγών και των προβάτων

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών (Υ.Ζ.–Κ.Α.Φ.Ε.) της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την αποφυγή εισόδου στη χώρα της ευλογιάς των αιγών και των προβάτων:

Ανακοίνωση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, που έχει καθιερωθεί η 14η Ιουνίου.

Αίας Κιλκίς/Βόλεϊ Παγκορασίδες: Οι επιτυχίες συνεχίζονται

Της Ελένης Μουρατίδου
Δραστήριο και για τις Παγκορασίδες του Αίαντα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Συγκεκριμένα, μετά από πρόσκληση του ΑΟΠ Μίλωνα Γιαννιτσών συμμετείχε σε φιλικό τουρνουά μεταξύ των ομάδων Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ: ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ , ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Καλοκαιρινή συναυλία του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς


ΑΣΕΠ: Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για τις 257 θέσεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 5Κ/2017 του ΑΣΕΠ(ΦΕΚ 16/9-5-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, διακοσίων πενήντα επτά (257) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων), παρατείνεται μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Ιουνίου 2017.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής τροποποιήσεων επενδυτικών Σχεδίων Βελτίωσης

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 7 της ΥΑ16270/23-11-2012 (ΦΕΚ Β’ 3246), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, ο δικαιούχος επενδυτικού σχεδίου βελτίωσης δύναται να υποβάλλει αίτημα τροποποίησης της ατομικής απόφασης έγκρισης.

Δόθηκε σε χρήση η γέφυρα Μικροδάσους Παιονίας

Ένα σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή του Πολυκάστρου παρελήφθη επισήμως και αποδόθηκε προς χρήση τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Είναι η αποπερατωμένη γέφυρα στο ύψος του Μικρόδασους κάτω από την οποία διέρχεται η σιδηροδρομική γραμμή της νέας σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Πολυκάστρου-Ειδομένης. 

Διευκρινήσεις για τη δήλωση αγροτικού εισοδήματος

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ολοκληρώνει την επεξεργασία των απαραίτητων στοιχείων για την καταγραφή του συνόλου των κατ΄ επάγγελμα αγροτών, προκειμένου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) να προσδιορίσει το ποσοστό του εισοδήματος που προέρχεται από αγροτική δραστηριότητα κατά τη διαδικασία της αυτόματης εκκαθάρισης των φορολογικών δηλώσεων των κατ΄ επάγγελμα αγροτών.

2ο Τουρνουά μίνι βόλεϊ (3Χ3) από τον Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιουνίου 2017 το 2ο Τουρνουά mini volley (3Χ3) που διοργάνωσε ο Άτλας Κιλκίς σε συνεργασία με την Ένωση σωματείων πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) και τον Δήμο Κιλκίς.

Η Nατάσσα Μποφίλιου στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Η ΒΑΒΕΛ​2​ - βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο - ανανεώνει τον ήχο και το ύφος της και ​μετά τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις του χειμώνα σε Αθήνα ​και Θεσσαλονίκη, ταξιδεύει το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν 56χρονο για χασσισοφυτεία στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη χθες (12-6-2017) ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 56χρονος ημεδαπός, για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν τρεις δικούς μας για οπλοκατοχή

Συνελήφθησαν χθες (12-6-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 49, 39 και 29 ετών, καθώς σε έρευνα του αυτοκινήτου που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες καθώς και 55 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.

Κιλκίς: Παράσταση της μουσικής προπαιδείας του Πολυανείου Ωδείου


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 17/13-06-2017) που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και ισχύει από αύριο Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 έως και την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017:

Θέση εργασίας στο Ράντσο Κιλκίς

Ζητείται έμπειρο άτομο για παραγωγή καφέ 4 φορές την εβδομάδα, οι δύο φορές Σαββατοκύριακο, Ράντσο Κιλκίς. 6976993221

Έδεσσα: 6ο Αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων - Ο χορός είναι ζωή

Σημείο συνάντησης της πλούσιας πολιτισμικής κληρονομιάς των παραδοσιακών χορών είναι το 6ο Αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων, που πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά στην Έδεσσα με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συνδιοργανωτές τους πολιτιστικούς συλλόγους της Έδεσσας, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στο γήπεδο Έδεσσας, στις 18.30, με τίτλο «Ο χορός είναι ζωή».

ΔΗ.ΣΥ. Κιλκίς: Εκδήλωση προσυνεδριακού διαλόγου με Μανιάτη, Σπίγκο, Τόσιο και Μπίστη

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων "Βασίλη Σεργιαννίδης" του Επιμελητηρίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προσυνεδριακού διαλόγου της Δημοκρατικής Συμπαράταξη.

Τους τσάκωσαν για 78 χασισόδετρα και 58 γραμμάρια ηρωίνης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ατόμων, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Θεσσαλονίκη-Σποράδες ακόμη πιο κοντά! (56 καταπληκτικές φωτογραφίες)

Αποστολή: Παναγιώτης Γεωργιάδης
Η Θεσσαλονίκη και η βόρεια Ελλάδα, έρχονται ακόμη πιο κοντά με τα καταπράσινα νησιά των Σποράδων ( Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο). Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε και πάλι η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων με το ταχύπλοο επιβατηγό Flying Cat 4 της Hellenic Seaways. 

Εκδήλωση μνήμης για τον Ήρωα Συνταγματάρχη Αντώνιο Καμπάνη

Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Πολιτιστικού Σωματείου Καμπάνης, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε και να τιμήσετε με την παρουσία σας την 104" Επέτειο Μνήμης από το θάνατο του Ήρωα Συνταγματάρχη Αντωνίου Καμπάνη.

Έληξε εν τη γενέσει της η συνεργασία του Άρη Παντελεήμονα με τον Ατέρμονα

Ανακοίνωση Άρη Παντελεήμονα 
Τέλος στη συνεργασία με τον "ΑΤΕΡΜΩΝ" έδωσε η διοίκηση του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα πριν καλά-καλά αυτή ξεκινήσει μετά από συνάντησή της με αυτή του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου. 
Αν και υπήρχε η θέληση και των δυο πλευρών να συνεργαστούν, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο αγωνιστικό και οργανωτικό κομμάτι της ομάδας, αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό λόγο παρεκκλίσεως από το αρχικό πλάνο της συμφωνίας. 

Εκδήλωση το συλλόγου «Βηματίζω» στο Ράντσο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου «Βηματίζω»
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «Βηματίζω» και οι ωφελούμενοι του Συλλόγου, σας προσκαλούν την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, ώρα 18:30 μ.μ. στο Ράντζο Κιλκίς για να μοιραστούμε στιγμές δημιουργίας, χαράς και διασκέδασης όπως παρέχονται στο Κέντρο Αποθεραπείας- Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας.

Δωρεάν ρομποτική στο ΚΔΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Πλήθος τεχνολογικών μορφών επικοινωνίας επηρεάζουν την καθημερινή ζωή μας. Αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο στα παιδιά που είναι περικυκλωμένα από την τεχνολογία όσο ποτέ άλλοτε.