Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Την πρώτη του καλοκαιρινή συναυλία δίνει στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών ο Μίλτος Πασχαλίδης την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, στις 21.00. Με νέο υλικό από το δίσκο «Περσείδες», αλλά και με τα γνωστά και αγαπημένα του κομμάτια, ο γνωστός τραγουδοποιός υπόσχεται μια βραδιά «ανοικτή σε ό,τι φέρει η στιγμή».

Κιλκίς: 3η Έκθεση Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας - Video


3η Έκθεση Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας στο Φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς, από τις 12 έως τις 20 Ιουνίου 2017.

6ος Λαϊκός αγώνας δρόμου Επταλόφου Κιλκίς «Απάν Σο Ρακανόπον» (Αποτελέσματα)

Δελτίο τύπου Ακριτών Επταλόφου
Με επιτυχία διεξήχθη ο 6ος Λαϊκός αγώνας δρόμου Επταλόφου Κιλκίς «Απάν Σο Ρακανόπον», ενταγμένος στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής, της σφαγής των 353.000 Ελλήνων του Πόντου, που διοργανώνονται από τους Ακρίτες Επταλόφου Κιλκίς κάθε χρόνο.

Γουμένισσα: 6ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Ο Επιμορφωτικός, Λαογραφικός, Πολιτιστικός σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε το Σάββατο 17/06/2017, στο 6ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο του παρεκκλησίου Αγίου Τρύφωνα στην Γουμένισσα.

Να μια ευκαιρία να μάθετε ποντιακά

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κιλκίς ΟΜΝΕΣ απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος φοίτησης για το τμήμα «Εκμάθησης της Ποντιακής Διαλέκτου» που πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στον Ιούλιο του 2017, σε αίθουσα διδασκαλίας του συλλόγου.

Απαιτητικά τα θέματα στο μάθημα της Χημείας και κλιμακούμενης δυσκολίας στο Α.Ο.Θ. και στα Λατινικά

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο"
Τα σημερινά θέματα στη Χημεία Προσανατολισμού είχαν μεγάλη έκταση και απαιτούσαν αρκετό χρόνο για τη λύση τους. Αναφέρονταν σχεδόν σε όλη την έκταση της εξεταστέας ύλης και ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας. Ήταν αντιμετωπίσιμα από τους καλά προετοιμασμένους μαθητές  και πιο δύσκολα από τα περσινά θέματα.  

Κιλκίς: Συνέλαβαν 4 πιτσιρικάδες για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (13-6-2017) τα ξημερώματα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 4 ημεδαποί ανήλικοι, διότι μπήκαν παράνομα σε κατάστημα τροφίμων και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, από την κατοχή τους κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία.

Μπροστά στη δίκη του μέλους της ΚΝΕ της ΤΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΝΕ Την Παρασκευή 16 Ιούνη 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής δίκη του μέλους της ΚΝΕ και Γραμματέα του ΤΣ Κιλκίς, με την κατηγορία της «διατάραξης οικογενειακής ειρήνης» και «διέγερσης», έπειτα από την καταγγελία του Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς Τάσου Χονδροματίδη.

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα - Παραδείγματα

Τις λεπτομέρειες για την είσπραξη αναλογικών τελών κυκλοφορίας περιλαμβάνει εγκύκλιος του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή.

To site μας αλλάζει… οι υπηρεσίες μας βελτιώνονται….


Θερινά τμήματα εκμάθησης Η/Υ από την Επιμορφωτική Κιλκίς

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης2 Επιμορφωτική Κιλκίς, προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να μάθει computer εύκολα, γρήγορα και οικονομικά και να πιστοποιηθεί σε επόμενο στάδιο στο χειρισμό Η/Υ.

Κιλκίς: Βραδιά Μπαλέτου - "Οι Δρυάδες των Κρουσίων"


Κάποια τηλεφωνήματα κοστίζουν ακριβά

Κιλκίς: Ομιλίες για τον έλεγχο του βάρους


Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Μια ακόμη δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία που στόχο είχε την ενημέρωση των συμπολιτών μας για θέματα σωστής διαχείρισης του σωματικού μας βάρους. Το Δ.Σ του ΕΕΣ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τους ομιλητές κ. Παπαγγελή Θεμιστοκλή και κ. Αποστολίδη Νικόλαο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας καθώς και για την εκτενή και εποικοδομητική ανάπτυξη των θεμάτων τους.

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα "Βρες το Θησαυρό... στην πρόληψη"

"Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ΝΗΡΕΑΣ, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνει εκδήλωση για παιδιά με τίτλο "Βρες τον θησαυρό ... στην πρόληψη". 

Νηρέας Κιλκίς: Ολοκλήρωση των βιωματικών εργαστηρίων σε μαθητές δημοτικού 2016-2017

Δελτίο τύπου Νηρέα Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς "ΝΗΡΕΑΣ" σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων υλοποίησε για πρώτη χρονιά φέτος βιωματικά εργαστήρια που απευθύνονταν σε μαθητές δημοτικών σχολείων. 

Νηρέας Κιλκίς: Ολοκλήρωση βιωματικών εργαστηρίων για νήπια

Δελτίο τύπου Νηρέα Κιλκίς
Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 στο Κ.Π. ΝΗΡΕΑΣ τα βιωματικά εργαστήρια με τίτλο «Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ». Στα δυο εργαστήρια συμμετείχαν συνολικά 16 νήπια ηλικίας 4 έως 5 χρονών. 

Ευρωπός: Εκδήλωση μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος του Φούλατζικ της Μικράς Ασίας

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 πραγματοποιείται εκδήλωση μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος του Φούλατζικ της Μικράς Ασίας της 23ης Ιουνίου 1920. Θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ευρωπού, Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Σφαγιασθέντων.

Πρόσκληση για εγγραφή στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς


Το Video δημοσιοποιήθηκε στη Γνώμη στις 4 Δεκεμβρίου 2015
Κάλεσμα Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς 
8000 ενήλικοι χωρίς απολυτήριο Γυμνασίου!
500 χωρίς απολυτήριο Δημοτικού!
Ενόψει των εγγραφών μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά (15 – 30 Ιουνίου) καλούμε όλους τους ενήλικους που επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου καθώς και τους ανήλικους εργαζόμενους άνω των 14 ετών να εγγραφούν στο Εσπερινό Γυμνάσιο του Κιλκίς.

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Συναυλία τάξεων πιάνου και βιολιού (Video)


Δευτέρα 13 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυανείου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς.

Κιλκίς: Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στο Θέατρο Λόφου

Γιάννη Πολυμένη θερμά συγχαρητήρια

"Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς δίνει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Κιλκισιώτη αθλητή Γιάννη Πολυμένη που κατέλαβε την πρώτη θέση στον 8ο Υπερμαραθώνιο Γύρο Πάρου μήκους 53 χιλιομέτρων που διεξήχθη το Σάββατο 10 Ιουνίου. Είναι ιδιαίτερη τιμή ένας συμπολίτης μας να πρωταγωνιστεί σε αγώνες υπεραποστάσεων και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε ότι κάνει."

Νέα συνεργασία για την Άννα Τσομπάνη

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club 
Η κορυφαία εταιρία εμπορίου ειδών πολεμικών τεχνών FORCE1 του Τάσου Τσάλα από την Χαλκίδα εξοπλίζει την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Kick Boxing Άννα Τσομπάνη.