Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ermia Hotels & Resorts: «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει..»

Από αριστερά προς τα δεξιά: Μαρίνα Παπουνίδου, Mukhran Gulaghasvilli, Ναταλία Παπουνίδου, Κωνσταντίνος Παπουνίδης, Mamuka Jambazishvili 
Δελτίο τύπου Ermia Hotels & Resorts
Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού διασκέδασαν το Σάββατο 10 Ιουνίου οι καλεσμένοι του Aelia Bar Restaurant & Beach Lounge στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής. Το πάρτυ σηματοδότησε την επίσημη έναρξη της σαιζόν για το πασίγνωστο πλέον καλοκαιρινό στέκι της Κασσάνδρας.

"Στηρίζουμε τον αγώνα των συμβασιούχων στους ΟΤΑ"

Υπογράφει ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς μέλος ΟΓΕ 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προχωρά σε χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στους ΟΤΑ επικαλούμενη την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Κοροϊδεύει τους εργαζόμενους παρουσιάζοντας ως λύση στη σφαγή τις "δίμηνες" συμβάσεις για να καλυφθούν οι ανάγκες στους Δήμους.

Οι Μπλέ και η Θεοδοσία Τσάτσου στον Αρμενιστή την Παρασκευή 23 Ιουνίου

Οι ΜΠΛΕ - ο Γιώργος Παπαποστόλου (μουσική), ο Γιώργος Παρώδης (στίχοι), η Τζώρτζια Κεφαλά (φωνή) και η Νατάσα Αλεξίου (βιολί) - συναντούν την Θεοδοσία Τσάτσου.

Θέσεις εργασίας στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς (21/6/2017)

Από ανώνυμη εταιρία γραφικών τεχνών - κυτιοποιίας στο Σταυροχώρι Κιλκίς ζητούνται χειριστές μηχανημάτων. Δείτε ΕΔΩ

Αποτελέσματα εκλογών εκπροσώπων στο Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΑΔΕΔΥ ΚιλκίςΔιενεργήθηκαν το Σάββατο 17/06/2017 οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς. 
Οι αρχαιρεσίες για το 60 Τακτικό Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κιλκίς ξεκίνησαν στις 10.30πμ στην κεντρική αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με τον απολογισμό της απερχόμενης Διοίκησης και τις τοποθετήσεις των Αντιπροσώπων ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η εκλογική διαδικασία που ξεκίνησε στις 13.00μμ.

Προγράμματα ειδικής αγωγής, συμβουλευτικής και παιδοψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Με την προκήρυξη τριών προγραμμάτων Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνεχίζει το καινοτόμο εκπαιδευτικό του έργο, προσφέροντας πρόσβαση σε γνώσεις Πανεπιστημιακού επιπέδου στο ευρύ κοινό, στο πλαίσιο της Δια Βίου Εκπαίδευσης.

Ο Πήτερ Παν "Πετάει" στο Κιλκίς

Ο Πήτερ Παν "Πετάει" στο Κιλκίς την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017
Το «Θέατρο του Βορρά», ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι στους αιθέρες επιλέγοντας την ιστορία του Πήτερ Πάν, του παιδιού που ποτέ δεν μεγαλώνει και μας προσκαλεί να πετάξουμε μαζί του στο Δεύτερο άστρο δεξιά και ευθεία μέχρι το πρωί! H ιστορία μας ξεκινάει μια νύχτα γεμάτη αστέρια όταν Πήτερ Πάν προσγειώνεται στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών της οικογένειας Ντάρλινγκ, για να τους μάθει να πετάνε και να τους ταξιδέψει στη Χώρα του Ποτέ. 

"Και Special Guest Star ο Παναγιώτης Ψωμιάδης"


Το καινούργιο τραγούδι του Γιάννη Ρέλλη με τίτλο "Σε λέω" με Special Guest Star τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών για τον ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ στα αθλήματα Tae kwon do και kick boxng

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Εξετάσεις προαγωγής ζωνών εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς  διεξήχθησαν την Κυριακή στις 11/06/2017 στην αίθουσα Μητροπόλεως Κιλκίς.

Η παρέλαση της 21ης Ιουνίου 2017 στο Κιλκίς - Video


Η παρέλαση της 21ης Ιουνίου 2017 στο Κιλκίς

Summer Opening Party στο αθλητικό κέντρο "Ατέρμων"


Εξετάσεις απόκτησης ειδικής άδειας ταξί

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης ειδικής άδειας ταξί θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, με ώρα έναρξης στις 9 το πρωί.

Σε προπονητική Ημερίδα στην Ασπροβάλτα ο Άθλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 18-19/6/2017 ήμερες Σάββατο και Κυριακή ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με σκοπό την χαλάρωση της αγωνιστικής ομάδας από το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα της περασμένης χρονιάς πραγματοποίησε Προπονητική Ημερίδα και εκδρομή στην Ασπροβάλτα και τον Σταύρο σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Θετική Ενεργεία του Πάρη Παρισίδη.

Αναβίωση της «κουράς» των προβάτων

Ανταπόκριση: Δημήτρης Μιχαηλίδης
Στην γιορτή της «κουράς» των προβάτων που αναβίωσε ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος» στις 3 Ιουνίου 2017, στα πλαίσια της Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών, στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες, η κα Νικολέτα Δαρσακλή παρουσίασε λαογραφικά στοιχεία από το έθιμο της κουράς προβάτων και αμέσως μετά μίλησε για τον κύκλο του μαλλιού, με την κα Μαρία Παπαδημητρίου (κτηνοτρόφος από τον Αυλώνα), να μας θυμίζει την τέχνη της μετατροπής της τρίχας από τα πρόβατα σε κλωστή, για να γίνει ρούχο, ή σκέπασμα, ή άλλη χρήσιμη μορφή. 

Πάντα τέτοια Αλίκη και Λάζαρε

Μια πολύ όμορφη βραδιά στον πάντα φιλόξενο, Όμιλο Αντισφαίρισης Κιλκίς, είχαν την ευκαιρία να περάσουν την περασμένη Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, φίλοι του τένις και μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου, μετά από κάλεσμα της Αλίκης και του Λάζαρου Τσολακίδη.

Ευρωπαϊκό Κέντρο Τέχνης: Έπαινος στη φοιτήτρια Δήμητρα Καγιάννη από το Κιλκίς

Το διεθνώς γνωστό έργο της Αμαλίας “The Elegy of Martyrdom”,
στην εικαστική έκθεση της εσπερίδας
Με τη διοργάνωση μιας ακαδημαϊκού επιπέδου φιλολογικής εσπερίδας έγινε η απονομή των βραβείων και των επαίνων του Διεθνούς Διαγωνισμού Ποίησης στην Ελληνική Γλώσσα με θέμα «Βυζαντινές εμπνοές», στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Τέχνης (EUARCE) της Ελλάδος, όπου διαρκεί και η έκθεση έργων της γνωστής ζωγράφου Αμαλίας (Παρασκευοπούλου) με θέμα «Αναδρομές, διαδρομές, νόστοι». 

Θεσσαλονίκη: Βραδιά τιμής στον Σταύρο Κουγιουμτζή

ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣ στον Σταύρο Κουγιουμτζή
Γιώργος Νταλάρας, Μαρία Κουγιουμτζή,  Λιζέτα Καλημέρη, Ανδρέας Καρακότας
Συμμετέχει η χορωδία ωδείου Τούμπας Κ. Ματσίγκου 
Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, 21.30
ΠΡΟΒΛΗΤΑ Α’ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Είσοδος ελεύθερη

Καλό Καλοκαίρι από τον "Αετό" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αετού" Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε με την γιορτή λήξης η φετινή σαιζόν του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ με μεγάλη επιτυχία. Την Κυριακή 18/6 το πρωί παιδιά και γονείς έδωσαν δυναμικό παρών στο γυμναστήριο στου 2ου Γυμνασίου και γέμισαν την αίθουσα. 

Μάγεψαν τα μικρά της Φεβρωνίας Τεβρεντζίδου


Παράσταση της μουσικής προπαιδείας του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς. Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Θεατρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς: Φωτεινή αναλαμπή πολιτισμού

 Θεατρική ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς: Χωρίς υπερβολή, μια φωτεινή αναλαμπή στα πολιτιστικά πεπραγμένα, όχι μόνο της πόλης, αλλά και ολόκληρου του νομού Κιλκίς. Ποιότητα και υψηλό επίπεδο σε όλες τις παραστάσεις που ανεβάζει, από το στάδιο της οργάνωσης έως αυτό της εκτέλεσης, σοβαρή προσέγγιση που σέβεται τους συγγραφείς και τα έργα τους, αξιόλογες και πολύ απαιτητικές ερμηνείες, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν.

Πάλη στην άμμο: Πρωταθλητής Ελλάδος ο Θεοδόσιος Παυλίδης του "Καραγιάννη" Ευρωπού

Δελτίο τύπου Συλλόγου "Καραγιάννης" Ευρωπού
Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2017 διοργανώθηκε στη παραλία Κατερίνης, το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο. Ο Παλαιστικός Σύλλογος "Καραγιάννης" Ευρωπού συμμετείχε με 19 αθλητές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες κατακτώντας 1 χρυσό και 4 χάλκινα μετάλλια και πολλές θέσεις εντός οκτάδας.