Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Δικογραφία σε βάρος 44χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 44χρονου ημεδαπού για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Ετήσιος χορός του Αστέρα Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς


Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Τον συνέλαβαν Κιλκισιώτες αστυνομικοί για "όλο κι όλο" 55 χασισόδεντρα

Συνελήφθη χθες (1-7-2017) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 60χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια κάνναβης.

Συμβουλές ασφαλείας στην παραλία



Οι αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς συμβουλεύουν
Θα βρεθείς στην παραλία; Απόλαυσε τη μέρα σου, αλλά μην ξεχνάς τα προσωπικά σου αντικείμενα (πορτοφόλι, γυαλιά ηλίου, κινητό κλπ)!

Κιλκίς: Ο ένας κρατούσε τσίλιες και ο άλλος έκλεβε πλαστικούς σωλήνες

Συνελήφθησαν σήμερα (2-7-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 55 και 26 ετών, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών κατελήφθη επ’ αυτοφώρω ο 55χρονος να έχει εισέλθει παράνομα σε προαύλιο χώρο εργοστασίου και να επιχειρεί να αφαιρέσει πλαστικούς σωλήνες, ενώ ο 26χρονος συνεργός του παρέμενε εξωτερικά του εργοστασίου, εποπτεύοντας τον χώρο.

"Τα παιδιά μιλούν" - Σποτ Ελληνικής Αστυνομίας για την οδική ασφάλεια


Τα παιδιά ενώνουν τις δυνάμεις τους και ζητούν από τους γονείς να οδηγήσουν με προσοχή. 

Φλεγμονές της μύτης

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Η μύτη εξυπηρετεί τον άνθρωπο στην αίσθηση της όσφρησης, στην αναπνοή, στη διαμόρφωση της χροιάς της φωνής και έχει επίσης προστατευτική λειτουργία, διότι βοηθά στην προσαρμογή του οργανισμού στο περιβάλλον. Η προσαρμογή αυτή αφορά τόσο τους φυσικούς παράγοντες όσο και την άμυνα του οργανισμού.