Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Τα «Καραβάκια» της Θεσσαλονίκης στις παραλίες του Θερμαϊκού!

Με μότο «Κάθε Μέρα Θάλασσα» και με αμείωτους ρυθμούς εκτελούνται τα θαλασσινά δρομολόγια της «Karavakia Thessaloniki Waterbus» από/προς τη Θεσσαλονίκη στις κοντινές και βραβευμένες, με τη «Γαλάζια Σημαία» παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών. 

Η χορωδία Ευρωπού στο 10ο φεστιβάλ χορωδιών στη Σύρο

Δελτίο τύπου Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού
Η χορωδία του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού, συμμετείχε στο 10ο φεστιβάλ χορωδιών, στο όμορφο νησί της Σύρου, στο θέατρο Απόλλων το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017. 

Τατίδης: "Το ΤΕΙ ανήκει στο Κιλκίς"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Ήρθε στο Κιλκίς ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας κύριος Αναστάσιος Μωυσιάδης για να επιβεβαιώσει  "Στον αγώνα για το ΤΕΙ Κιλκίς είμαστε μόνοι μας (μάλλον αναφέρθηκε για την διοίκηση του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας), δεν βοηθά η τοπική κοινωνία του Κιλκίς ούτε οι Βουλευτές του Κιλκίς ούτε ο Δήμος του Κιλκίς" οπότε θα φροντίσουμε να μεταφέρουμε τους σπουδαστές στο ΤΕΙ Σερρών. 

«Αλαντίν: Οι νέες περιπέτειες» στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Το παραμύθι του Αλαντίν και του μαγικού λυχναριού, μεταφέρεται στην οθόνη του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου “Δημήτριος Ζωηρός” μέσα από την ξεκαρδιστική γαλλική υπερπαραγωγή “Αλαντίν:Οι νέες περιπέτειες” το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 στις 21:30.

Ρεμπετσιώτης, Αποστολίδης και Κοτσαμποϊκίδης στον "Αλέξανδρο" Κιλκίς

Ανακοίνωση Αλέξανδρου Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την ένταξη στην σύνθεση της ανδρικής του ομάδας, τους ποδοσφαιριστές Ρεμπετσιώτη Αλέξανδρου, Αποστολίδη Αιμίλιο και Κοτσαμποϊκίδη Χαράλαμπο για την περίοδο 2017-18.

Αριστεία μαθητών Γυμνασίων - Λυκείων - ΕΠΑΛ ν. Κιλκίς σχολικού έτους 2016 - 2017

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ


Μια ευγενική προσφορά του φροντιστηρίου
μέσης εκπαίδευσης ΟΜΗΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και επί της οδού Λαγκαδά

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και επί της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Νέος προπονητής του Κιλκισιακού, ο Λεωνίδας Υφαντίδης

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει τη πρόσληψη στη τεχνική ηγεσία του πολύπειρου προπονητή Λεωνίδα Υφαντίδη. Ο κ. Υφαντίδης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στον χώρο της προπονητικής όλα αυτά τα χρόνια, βρισκόμενος στον πάγκο αρκετών ομάδων των μεγάλων κατηγοριών.

"Σημεία και τέρατα", στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς


Η δραστηριότητα έλαβε χώρα, υπό τον συντονισμό της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας, στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς, απευθυνόταν σε παιδιά ηλικίας 9- 11 ετών και πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου 2017 (ώρες: 11.00 π.μ. ως 13.00).

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς με φορείς της πόλης

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς 
Το νέο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς στα πλαίσια μιας καλής συνεργασίας με τους φορείς της πόλης συναντήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 με τον Διευθυντή του Α.Τ Κιλκίς κ. Ιωάννη Ταλαμπίρη, πρότινος, και αργότερα με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Βεργίδη σε μια εποικοδομητική συζήτηση και τέθηκαν και από τις δύο πλευρές θέματα που απασχολούν την πόλη μας.

Κιλκίς: Το χασισοδελτίο της ημέρας

Συνελήφθη χθες (6-7-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 58χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκε στην αυλή του κρυμμένη ανάμεσα σε άλλα φυτά, ποσότητα κάνναβης βάρους 45 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Κιλκίς: Η παράσταση "Πέτρες στις τσέπες του" με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου



Η παράσταση ακυρώνεται.
Δείτε ΕΔΩ
Ύστερα από πέντε μήνες καθημερινών sold out στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, η παράσταση Πέτρες στις τσέπες του, ένα απολαυστικό ρεσιτάλ εναλλαγής ρόλων με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου, ταξιδεύει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Γνωριμία με το ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος" στο Πάρκο Κιλκίς - Video


Γνωριμία με το ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος" στο Πάρκο Κιλκίς την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, στις 7.30 το απόγευμα.