Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Δείτε φωτογραφίες του 29χρονου παιδεραστή από τον Πειραιά

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 5-7-2017 στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Κιλκίς: Ημερίδα για την Φύση και το Κυνήγι


Κιλκίς: "Ο παιδότοπος που υπόσχεται να ενθουσιάσει τα παιδιά σας"

Ανακοίνωση του Alexandros Sports Center
Στον πολυχώρο του Alexandros Sports Center θα βρείτε και παιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους. Ο μεγάλης έκτασης παιδότοπος 1000 τ.μ. αποτελεί το ιδανικότερο μέρος για τα παιδιά, όπου μπορούν να παίξουν, να κάνουν νέους φίλους, να διασκεδάσουν ακόμα και να διοργανώσουν τα παιδικά τους πάρτι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που λειτουργεί και ως café για τους γονείς. 

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 21 Ιουλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Η εγκληματικότητα σε όλη την Ελλάδα τον Ιούνιο 2017

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Πόντος και Απόλλων Πόντου

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Πριν πολλά χρόνια ασχολήθηκα και συνεχίζω να ασχολούμαι με τον αθλητισμό στον Πόντο μέχρι τη Γενοκτονία και την εκδίωξη, ενασχόληση από την οποία προέκυψαν βιβλία, εισηγήσεις σε επιστημονικά συνέδρια και ομιλίες. 

Κιλκισιακός: Παραμένει ο Κώστας Ραφαελίδης, έρχεται ο Γιώργος Μοσχάκης

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Κιλκισιακός και Κώστας Ραφαελίδης συνεχίζουν μαζί και στη Γ΄ Εθνική! Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας που έχει κερδίσει τους πάντες με την αγωνιστικότητά του και τη συμπεριφορά του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και θα προσφέρει και του χρόνου τις υπηρεσίες του στον ΑΟΚ!

Ο Χρήστος Παλάσκας στον Κιλκισιακό

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου μεσοαμυντικού Χρήστου Παλάσκα. Με θητεία στις εθνικές κατηγορίες ο Παλάσκας προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Κιλκίς: Απαγορεύεται το κυνήγι, όχι όμως η σκοποβολή

Κάπου στο Κιλκίς: Απαγορεύεται το κυνήγι, όχι όμως η σκοποβολή.

Γυναίκες πιλότοι: Όλο και περισσότερες

Το επάγγελμα του πιλότου μπορεί να προκαλεί το θαυμασμό του απλού κόσμου, αλλά πίσω από τη λάμψη, τα πολλά ταξίδια και τους "καλούς" μισθούς, κρύβονται χιλιάδες ώρες κοπιαστικής και εξαντλητικής εκπαίδευσης, διάβασμα, σεμινάρια, ασκήσεις πιθανών και απίθανων σεναρίων, διατήρηση φυσικής και πνευματικής κατάστασης κ.α. 

Παρουσίαση μελέτης με τίτλο "Ανίχνευση Αναγκών Γυναικών Προσφύγων"

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, ολοκληρώθηκε σήμερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Β. Σοφίας 15, Αθήνα), η ημερίδα παρουσίασης της πρόσφατης μελέτης του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.).

Spin Marathon στο Kinesis Gym Kilkis - Αντέχεις;

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Δοκίμασε την αντοχή σου, φτάσε στα όρια σου και ζήσε την μοναδική εμπειρία της αγωνιστικής ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο (Indoor Cycling Training) με ασφάλεια σε ένα πρόγραμμα δύο ωρών με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία της Les Mills και της Polar.

Ένας... προπονητής στο ρόστερ της Β' ομάδας του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς

Ανακοίνωση "Αλέξανδρου"  Κιλκίς
Ο Κώστας Τσακιρίδης κάτοχος διπλώματος UEFA B, προπονητής τμημάτων Μπαμπίνι και προ-τζουνιορ στην Ακαδημία, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής στις ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΙΛΚΙΣ.

"Συγχαρητήρια στα δικά μας κιλκισιώτικα παιδιά Άλεξ Αλερού και Έρλι Μπουζντρα

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Συγχαρητήρια σε ένα δικό μας παιδί τον αθλητή του παιδικού τμήματος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΛΕΡΟΥ, ο οποίος στους πρόσφατους πανελλήνιους αγώνες βγήκε πρώτος στο αγώνισμα των 600μ.

ΕΛ.ΑΣ.: Διάρθρωση της Διεύθυνση Διαβατηρίων & Εγγράφων Ασφαλείας


Ενημερώνουν οι αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Η Διεύθυνση Διαβατηρίων & Εγγράφων Ασφαλείας διαρθρώνεται σε τέσσερα (4) Τμήματα.
1ο Τμήμα Εισαγωγής Δεδομένων και Διεκπεραίωσης--Παραλαμβάνει τις αιτήσεις και τα λοιπά δικαιολογητικά από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες και Προξενικές Αρχές, στις οποίες έχουν κατατεθεί από τους ενδιαφερόμενους.

Η ταινία Moonlight στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς


Την Τρίτη 18 & την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και με ώρα έναρξης προβολής 9:30 το βράδυ, συνεχίζουμε τις προβολές στον αγαπημένο μας δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”.

Χρυσός Πανελληνιονίκης ο Αλεξ Αλέρου του ΓΑΣ Κιλκίς

Με ένα χρυσό μετάλλιο, μία τέταρτη και μια δέκατη θέση, και συμμετοχή σε δύο τελικούς γύρισαν από την Καβάλα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' οι μικροί του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.

Θεσσαλονίκη: Οι "Χειμερινοί Κολυμβητές" στη Μικρή Σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Με τη γνωστή ζεστή και ευδιάθετη ατμόσφαιρα που πάντα δημιουργούν με τις εμφανίσεις τους θα ανέβουν την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017, στις 21.30, στη Μικρή Σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, σε πλήρη σύνθεση, οι Χειμερινοί Κολυμβητές!

Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς του ν. Κιλκίς

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

Συνελήφθη 35χρονος για κλοπή από ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Χαλκιδική

Συνελήφθη χθες (16-7-2017) το απόγευμα ύστερα από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, ένας 35χρονος ημεδαπός, για κλοπή από ενοικιαζόμενα δωμάτια σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Live με την Ελένη Τσαρίδου στον Ατέρμονα Κιλκίς

Συλλυπητήρια Κιλκισιακού για τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Χοτζούδη

"Ο Κιλκισιακός εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον βετεράνο ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή της ομάδος μας Γιώργο Χοτζούδη για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει."

Καλό καλοκαίρι από το Λογότυπο Κιλκίς


Γιορτάζει και πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Προφήτου Ηλιού στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς
Aνακοινώνεται στους ευσεβείς Χριστιανούς της πόλεως του Κιλκίς ότι την 20η Ιουλίου εορτάζει και πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην περιοχή του Σαλάτς.

Την Πέμπτη 20/7 ο Μάριος Φραγκούλης στη Μονή Λαζαριστών

Λόγω καιρικών συνθηκών το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών αλλάζει για αυτή την εβδομάδα. Η προγραμματισμένη συναυλία του Νίκου Ξυδάκη την Πέμπτη 20 Ιουλίου στη Μικρή Σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Κιλκίς: Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος νομού Κιλκίς, της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), όπως παρακάτω:
Πρόεδρος: Ευάγγελος Μαυρογόνατος
Αντιπρόεδρος: Εμμανουήλ Βασιλάκης
Μέλη: Γεώργιος Βαρδάκας, Θωμάς Ζερζελίδης, Θεοφανία Δήμου

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (17/7/2017)


Εργοστάσιο παραγωγής στην Νέα Σάντα Κιλκίς ζητά συνεργάτη για θέση βοηθού λογιστή.
Δείτε ΕΔΩ